Рикелме написа:nerak написа:Чух че идват трима нови футболисти и то качествени.Нещо става пак май
И аз мисля,че предстои нещо. Тая помощ от Титан не е случайна. А и този, Добрец ли е, к'ъв е незнам, но за близък със групировки и в това състояние на Ботев, да се захване със селския е мн.подозрително. Нещо ми напомня изненадващата поява на Андреев преди 1/2 година. Незнам. Вярвам, че ще победим. На Ирена и трябва публична подкрепа, а един успешен Ботев е уникална сила от верни хора и много силен "капитал". Мисля че, афишираните преговори са застинали, защото Ирена искаше да строи сграда на мястото на 3 апетитни такива и в последния момент са я прецакали. Тя има нужда от нас (никой не би си слагал политическото бъдеще под въпрос при толкова потенциални избиратели, като феновете на Ботев) и ние от нея.Дано Господ е с нас и ни отърве от този кошмар.
Дано си прав,но аз имам друга теория.До колкото разбрах Ирена се е отказал на този етап,защото отбора е с двата крака в "Б" група,но пък от друга страна,този въпростен "Добрец" или "Добровец",или там какъвто е обеща,че Ботев няма да изпадне,което значи,че най-вероятно след края на сезона (ДАЙ БОЖЕ) ще има сделка,но това са лично мои предположения,не ангажирам никой с тях.