Русия Висша Лига (2011-2012)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой ще спечели титлата в Русия ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Русия Висша Лига (2011-2012)

Мнениеот Madridist » 19 яну 2011 22:08

ЕМИЛ написа:
Blue_Girl написа:Анкетата пак се появи и гласувах за Зенит.
:P

И аз също за Зенит гласувах и искам да го поздравя Мадридиста/Вики ;) / за работата му върху форума и влиянието му върху потребителите.

Емо благодаря за хубавите думи :) . А май като гледам,само аз съм гласувал за Спартак Москва. :?
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

gamaun

Мнениеот gamaun » 19 яну 2011 22:09

Руското първенство е едно от най-силните не само в Европа и огромният интерес към него е оправдан. Предлагам на мародераторите да направят постоянна рубрика за него, както и отделни поне за водещите им отбори.
[offtopic]ЗЕНИТ - ЧЕМПИОН![/offtopic]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 19 яну 2011 22:33

Единствените първенства които наистина сериозно следя са Българската А група и Руската Висша Лига 8-) .

Рубин взима Пощига от Спортинг Лисабон и Клео от Партизан Белград

Португалецът Елдер Пощига може да заиграе от новия сезон в Рубин. Нападателят на Спортинг струва невзрачните за казанци 2 милиона и половина евро и интереса към него е сериозен. Двукратния шампион на Русия е напът да привлече и голмайстора на белградския Партизан Клео.

http://www.novsport.com/news127785_1045.html

Нещо повече за град Казан от където са Рубин.Казан е основан през 10 век от волжските българи като укрепленепление по тяхната граница с фино-унгарските племена (мари, удмурти). През 11-12 век се превръща в търговски център на търговския път, свързващ Северна Европа с Близкия Изток. След превземането на България и Биляр от монголите през 13 век, много техни жители се преселват в Казан, който става център на държавата, зависима от Златната орда. По това време градът става известен като Булгар ал-Джадид (в превод "Нова България").Казанският татарски език заедно с кримския, астраханския и сибирския татарски език са част от кипчакската група на тюркските езици. Днес една немалка част от населяващите Република Татарстан (До четиридесетте години „Булгаристан“) не приемат името татари и предпочитат да се наричат с етнонима българи, за каквито най-вече ги приемат и повечето от същинските татари.Волжска България е основана от хан Кутраг един от синовете на хан Кубрат и брат на хан Аспарус основал Дунавска България и днес носеща името Република България. :) Това е от една от причините поради които подкрепям Рубин. Те са си наша жилка.Три от най-големите паметници в град Казан са български. Казан е шестият най-голям град в Русия и е с население от 1,105,000 жители. :geek:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 19 яну 2011 22:49

THE G.A.M.E написа:

Оставаше да гласуваш за московските армейци ... щяхме да си имаме проблеми тогава ... :lol: ... :twisted:

Иначе и аз гласувах за "Сините" от Зенит ! ... :P

С това май ще ме майтапите цял живот?
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 19 яну 2011 22:58

Madridist написа:
ЕМИЛ написа:

И аз също за Зенит гласувах и искам да го поздравя Мадридиста/Вики ;) / за работата му върху форума и влиянието му върху потребителите.

Емо благодаря за хубавите думи :) . А май като гледам,само аз съм гласувал за Спартак Москва. :?

Вики велик си!
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Мнениеот noi » 19 яну 2011 23:19

Madridist написа:
ЕМИЛ написа:

И аз също ;)

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 19 яну 2011 23:22

Зенит е без конкуренция с тоя треньор....
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 19 яну 2011 23:24

tatusindo написа:Зенит е без конкуренция с тоя треньор....

То не е само треньора с 2 пъти по-голям бюджет са от основните си конкуренти ЦСКА,Рубин и Спартак.
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 19 яну 2011 23:25

Parmalat написа:

То не е само треньора с 2 пъти по-голям бюджет са от основните си конкуренти ЦСКА,Рубин и Спартак.

Абе бюджета си е бюджет.... И предишните години са били с 2 пъти по голям бюджет,ама Рубин станаха 2 пъти шампиони нали ? ;)
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 19 яну 2011 23:38

tatusindo написа:
Parmalat написа:

Абе бюджета си е бюджет.... И предишните години са били с 2 пъти по голям бюджет,ама Рубин станаха 2 пъти шампиони нали ? ;)

Да,но просто се случи да имат казанците много хомогенен отбор.Спомням си даже продадоха Дани за 30 милиона Евро на Зенит.Малко отбори в Европа могат да изкарат такива пари за 1 играч. ;)
[center]R.I.P[/center]

Върни се в “Футбол - Свят”