ЕМИЛ написа:Blue_Girl написа:Анкетата пак се появи и гласувах за Зенит.
И аз също за Зенит гласувах и искам да го поздравя Мадридиста/Вики/ за работата му върху форума и влиянието му върху потребителите.
Емо благодаря за хубавите думи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ЕМИЛ написа:Blue_Girl написа:Анкетата пак се появи и гласувах за Зенит.
И аз също за Зенит гласувах и искам да го поздравя Мадридиста/Вики/ за работата му върху форума и влиянието му върху потребителите.
Рубин взима Пощига от Спортинг Лисабон и Клео от Партизан Белград
Португалецът Елдер Пощига може да заиграе от новия сезон в Рубин. Нападателят на Спортинг струва невзрачните за казанци 2 милиона и половина евро и интереса към него е сериозен. Двукратния шампион на Русия е напът да привлече и голмайстора на белградския Партизан Клео.
http://www.novsport.com/news127785_1045.html
THE G.A.M.E написа:Blue_Girl написа:Анкетата пак се появи и гласувах за Зенит.
Оставаше да гласуваш за московските армейци ... щяхме да си имаме проблеми тогава ......
![]()
Иначе и аз гласувах за "Сините" от Зенит ! ...
Madridist написа:ЕМИЛ написа:Blue_Girl написа:Анкетата пак се появи и гласувах за Зенит.
Емо благодаря за хубавите думи. А май като гледам,само аз съм гласувал за Спартак Москва.
Madridist написа:ЕМИЛ написа:Blue_Girl написа:Анкетата пак се появи и гласувах за Зенит.
Емо благодаря за хубавите думи. А май като гледам,само аз съм гласувал за Спартак Москва.
tatusindo написа:Зенит е без конкуренция с тоя треньор....
Parmalat написа:tatusindo написа:Зенит е без конкуренция с тоя треньор....
То не е само треньора с 2 пъти по-голям бюджет са от основните си конкуренти ЦСКА,Рубин и Спартак.
tatusindo написа:Parmalat написа:tatusindo написа:Зенит е без конкуренция с тоя треньор....
То не е само треньора с 2 пъти по-голям бюджет са от основните си конкуренти ЦСКА,Рубин и Спартак.
Абе бюджета си е бюджет.... И предишните години са били с 2 пъти по голям бюджет,ама Рубин станаха 2 пъти шампиони нали ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта