абе аз вчера драснах една тема в яда си като дадох пример за ,,нашия Зе,, когато отиваше в Металург.Сега нещата май са същите като са сменени местата на отборите сега нашия Левски не ще футболер с подписан договор.
Два са казусите за случая Базил според мен:в първия и Коко И Базил знаят че той трябва да се оперира и решават да прецакат Левски в което няма логика,защото Коко работи много добре с Гонзо и Батков.Ако е така в Левски се работи изключително непрофисионално и виновниците са ясни

.
Втората теза която си мисля че е малко вероятна е че Левски наистина нямат финанси с които да финансират зделката за Базил,но пък днес чета инфо с д-р Георгиев който е категоричен за травмата.
Та в заключение има ли подписани договори:Гонзо-пич признай си грешката оперирайте човека да се връща в средата на март и се спрете че станахме за смях.Ако нема наистина договор аз тука в този форум се извинявам на Баждека и Гонзо и всичко приключва,вземаме Цецо и всичко е ок.
pp.Сега се сещам и за друго къде се проведоха медицинските изследвания на играча,защото се сещам на 10.01.2011г как Гонзо каза че Базил го няма защото минава прослувутите прегледи.
Е тва е много кофти работа и се питам защо пак на нас се случи-нека някой ми кже ,моля Ви.