Любим европейски шампионат (анкета)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Любим европейски шампионат ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Любим европейски шампионат (анкета)

Мнениеот megan fox » 19 яну 2011 01:14

MCMXIII написа:Именно, мачове в Европа са критерият. Ние сме пред вас с 0.03 точки :) Пак повтарям това е само за сезон 2009/2010. Иначе за последните 5 сезона водите с много :|
П.П. Челси са трети, Байерн е едва 6- ти :evil:

Лека нощ господа!

Е щом ШЛ е показателя, както казах нормално е Барса да е трета.

Лека.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 19 яну 2011 01:16

megan fox написа:Че ВДС възстанови ли се от контузията? Нали за Манчо пазеше някакъв кашкавал пане, с някво идиотско име?

Е възстановен е вече от 2,3 месеца. Иначе за ''кашкаваленото пане'' май , имаш в предвид Томас Куз(с)чак :mrgreen:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 19 яну 2011 01:24

Ballancee написа:
megan fox написа:Че ВДС възстанови ли се от контузията? Нали за Манчо пазеше някакъв кашкавал пане, с някво идиотско име?

Е възстановен е вече от 2,3 месеца. Иначе за ''кашкаваленото пане'' май , имаш в предвид Томас Куз(с)чак :mrgreen:

Същият... Че след като ВДС е възстановен защо САФ продължава да разчита на този кашкавален вратар?

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 19 яну 2011 01:39

Е той си пуска винаги Ван Дер Саар , Кусчак си играе предимно май-за отделните купи.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 19 яну 2011 02:06

Ballancee написа:Е той си пуска винаги Ван Дер Саар , Кусчак си играе предимно май-за отделните купи.

Ми първите 2 мача тази година за ВЛ... на вратата на МЮ беше Кусчак. Наложи ми се да гледам мачовете заради един мой приятел, който е заклет фен на МЮ и този Кусчак не ми направи добро впечатление с озявите си...

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 19 яну 2011 11:40

megan fox написа:
Ballancee написа:Е той си пуска винаги Ван Дер Саар , Кусчак си играе предимно май-за отделните купи.

Ми първите 2 мача тази година за ВЛ... на вратата на МЮ беше Кусчак. Наложи ми се да гледам мачовете заради един мой приятел, който е заклет фен на МЮ и този Кусчак не ми направи добро впечатление с озявите си...

Ми показваше добри игри докато беше във Уест Бромич преди години. Те привлякоха и Лидегаард.

haha

Мнениеот haha » 19 яну 2011 23:51

Ballancee написа:
Значи , който мисли ''Висшата Лига'' за по-силна не е наред с главата :?:

Колега и аз гледам повече Висша Лига,ама в момента не може да се сравнява с Примерата по качество.Виж само в какво състояние са грандовете в Англия този сезон.Там бих казал,че най-малко слабият отбор е лидер.От другата страна в Испания имаме много силни Реал и Барса,един Виляреал,който по нищо не отстъпва на водещите английски отбори,а и в момента е по-добър от някои от тях,Валенсия,които могат да вгорчат живота на всеки.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 яну 2011 10:57

Не съм много-много съгласен за състоянието на английските грандове !
Защо да им е лошо състоянието ?
Защото губят много точки ли ?
Нека си зададем въпроса, защо ги губят тези точки ...
Според мен, просто разликата между водещите тимове във Висшата лига и останалите, не е толкова голяма !
Това в никакъв случай не прави водачите в Англия слаби отбори.
Даже напротив ....
Конkуренцията ражда класа и сила.
Трудно може да се каже, че Реал и Барса са по силни от английските водещи отбори .... поне докато не се срещнат по европейските терени.

В Испания, след Барселона и Реал М. зее огромна бездна !
Другите немогат и да си помислят да се доближат до класата им ... пък какво остава реално да се мерят с тях ! ?
Просто защото, останалите отбори след тах ... айде, да не кажа, че са слаби ... но нямат нужната класа да вземат повечко точки от тях.

Аз лично смятам, че Виляреал и Валенсия например ... ако играеха във Висшата лига, щяха да са след 7-8-мо място ....
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

haha

Мнениеот haha » 20 яну 2011 13:41

THE G.A.M.E написа:
Трудно може да се каже, че Реал и Барса са по силни от английските водещи отбори .... поне докато не се срещнат по европейските терени.

Като играят Барса и Арсенал ще видиш,че аз съм бил прав,а ти грешиш ;)
THE G.A.M.E написа:Не съм много-много съгласен за състоянието на английските грандове !

Аз лично смятам, че Виляреал и Валенсия например ... ако играеха във Висшата лига, щяха да са след 7-8-мо място ....

Е,тук само можем да гадаем,но аз не виждам с какво Виляреал са по-слаби от Тотнъм,Челси или Сити.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 27 мар 2011 10:47

Англия,но в момента най-интересно е немското.

storm написа:При това промиване на мозъците от пичовете в Диема , малките невръсни дечица които са и тука просто нямат друга алтернатива, освен да изберат английското.

Бла бла . Явно не разбираш принципите на пазарната иконика.

hajitsu написа:Според мен пък телевизии и медии обръщат, толкова много внимание на ВШ само и единствено, заради българските представители там - Бербатов, Мартин Петров и Стенли... :roll: (За последните 2 си заслужава, но заради Бербатов не толкова, защото с и без него Манчестър са на 1 ниво... :? )

Глупости ! Английското в България винаги от 80те години е било с най-много фенове в България.

Върни се в “Футбол - Свят”