Всичко по темата Карвальо

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Синя Гордост
Контакти:

Re: Узунов: Локомотив Пловдив не приема връщането на Карвальо!!!

Мнениеот Синя Гордост » 18 яну 2011 19:36

child in time написа:„Преди един час от администрацията на хотела ни се обадиха, че администраторът на Левски е оставил Карвальо на рецепцията, което говори за несериозност. Това е обида и неколегиалност, най-вече към момчето. Добре, че поне са го оставили на рецепцията с две филийки олио и червен пипер, за да изкара до вечеря”, заяви в ефира на Спортно шоу Гонг Христо Бонев.

Винаги съм се опитвал да бъда умерен но това чупи тъпомера от всякъде! С тази си постъпка Евробоеца Левски София 1914 ( за сега) се показва като отборче от А областна група който взима и оставя стоката в хоремага на село ! Не прави чест нито на управлението нито на историята на отбора подобен начин на работа! Срам ,срам ,срам!

Следя ти постовете от време на време и съм останал с впечатление,че си малко над средното ниво в тоя форум.Отговори ми,какво искаш да кажеш с това Евробоеца,защото можем да спорим на тая тема дълго,дори не чак толкова дълго и те уверявам,че ще останеш с пръст в уста.Иначе защо веднага се хващате на думите на Бонев? Според теб дали в ресторантите на базите ,където са отседнали и двата отбора нямат никакво ядене за да му предложат на Карвальо или той няма пари да си вземе нещо.Изобщо тоя спор е много тъп.
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест

Потребителски аватар
medenka
Контакти:

Мнениеот medenka » 18 яну 2011 19:39

Постъпката на Батков е некоректна, меко казано, ако връща Карвальо защото не може да продаде Дембеле. Това е много вероятно. Излагацията е голяма.

Но, аз си спомням темата, вече е в коша, когато Карвальо се контузи. Колега, привърженик на Локо написа, че травмата е стара и имаше снимка на Карвальо, не знам кога е правена, с екип на Локо и същото рамо облепено с пластири. Как е играл цял полусезон контузен, само той си знае?

Къде е истината само времето ще покаже.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 18 яну 2011 19:59

bacedesko написа:[
Единствено за правописа ми си прав. Щом го връщаме, значи имаме основание и възможност. Това е.

Одеве писах,че ще е по-добре да изчакаме и да видим как ще се развият нещата.Кой крив,кой прав,ще се разбере съвсем скоро.Това са неща,които ръководствата на двата клуба ще трябва да решат.От нас,феновете,нищо не зависи и няма смисъл да си подхвърляме излишни реплики.Аз мисля да заключа темата,защото както е тръгнало,след малко ще почнем да се псуваме,а от това никой няма да има полза.Има поне още две-три теми по този случай,така че,ако някой има желание да продължи - има къде.

ПС.Чета мнението на medenka и ще добавя само,че във всички мачове,когато Карвальо си сваляше фланелката,се виждаше,че рамото му е облепено.Цял сезон игра така,но май само ние сме забелязали тази подробност. :roll:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 18 яну 2011 20:02

medenka написа:Постъпката на Батков е некоректна, меко казано, ако връща Карвальо защото не може да продаде Дембеле. Това е много вероятно. Излагацията е голяма.

Но, аз си спомням темата, вече е в коша, когато Карвальо се контузи. Колега, привърженик на Локо написа, че травмата е стара и имаше снимка на Карвальо, не знам кога е правена, с екип на Локо и същото рамо облепено с пластири. Как е играл цял полусезон контузен, само той си знае?

Къде е истината само времето ще покаже.

Какво време да показва приятелю? Много добре хората от управата на Левски знаеха за контузията на Карвальо. Ние също знаехме това, примерно малко преди мача си с Локо Сф си беше извадил рамото, но му го наместиха влезна и беше сред най-добрите на терена.

Ето ти една снимка от срещата Левски София 1:2 Локомотив Пловдив:

Изображение

Просто не можаха да удържат Гара далеч от алкохола и простотиите за 1 сезон и да го продадат. И кранчето лекичко секна. Сигурен съм, че ако Базил се върне при нас и ще играе още по-надъхано и мотивирано!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

barmby
Контакти:

Мнениеот barmby » 18 яну 2011 20:33

За мен най-важното сега е да се подложа на операция, за да възстановя рамото си. Тя ще бъде извършена в клиника в Париж другия вторник - 25 януари. След това ще се възстановявам пет седмици. И после ще се върна в България", заяви пред "Топспорт" сенегалският нападател.

"Важно е да продължа после да играя. Това е нормалното желание на всеки футболист. Когато се върна в България, нека между клубните президенти на "Левски" и Локо (Пд) да решат къде ще играя. За мен е важно да съм на терена. Но както казах - първо трябва да се оперирам, за да мога да бъда пълноценен, когато съм в игра", каза още Базил Де Карвальо

Работата е ясна той човека си е планирал операцията вече, май и локо са спестили инфо за контузията но е явно че я има.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 18 яну 2011 20:46

Модератор ЛокоПД написа:Да не избързваме с коментарите и да видим как ще се развият по нататък нещата :idea:

По точно как ще се покрият нещата имаш предвид нали ?
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 18 яну 2011 20:53

Г-н Узунов, как ще коментирате отказът на Левски от Карвальо?

Това не е вещ, която може така лесно да се върне. Карвальо е минал всички проби в Левски, изкарал е и медицинските тестове. Говорих с нашият президент и предстоят разговори с софийския клуб по този въпрос.

Прав е Узунов! Това не са обувки на които се е скъсала връзката и срещу касова бележка да я върнеш! Карвальо изигра 1/2 сезон вкарваше голове ( и срещу тия дето не го харесват също) и изведнъж БАМ хронична контузия!
Гонзо не са си е проверили нещата ли ? В тая бананова република тайни няма! Защо тогава сега се държат като ощипани госпожици! Хайде по - сериозно ! Не им прави чест! Идва Пролет дано Карвальо да е жив и здрав и да им вкара с хроничната травма тук на Лаута!
Феновете на Левски не се сърдете сигурен съм че и на вас да ви се случи ще го приемете с горчива усмивка!
Последна промяна от child in time на 18 яну 2011 20:56, променено общо 1 път.
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 18 яну 2011 20:53

percival написа:
Модератор ЛокоПД написа:Да не избързваме с коментарите и да видим как ще се развият по нататък нещата :idea:

По точно как ще се покрият нещата имаш предвид нали ?

Не виждам как ще се покрият... :roll: Работата е ясна,след всичките разправии и интервюта днес.Вариантите са два - или Батков не може да плати,тъй като засега трансфера на Дембеле не върви,или наистина Базил има сериозен проблем.Ако обаче се оперира и след пет седмици започне да играе при нас... :roll: Тепърва ще се случват интересни неща.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 18 яну 2011 20:56

Само 5 седмици ще е възстановяването на Карвальо от операцията. Месец и една седмица. Безпаричието си пролича. Няма нищо, ще мачкаме! CMON BASILEEE :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 18 яну 2011 21:14

Пловдив1926 написа:Само 5 седмици ще е възстановяването на Карвальо от операцията. Месец и една седмица. Безпаричието си пролича. Няма нищо, ще мачкаме! CMON BASILEEE :)

Браво!Само така!Мачкайте...А преди да :) говориш за безпаричие си припомни кратки сценки от историята на твоят клуб...
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Върни се в “Локо Пловдив”