fcb_bg написа:DmG написа:fcb_bg написа:
Приятелю, защо от всички отбори, които са имали шансове за класиране в последните мачове, посочваш само мача Русия - Камерун за нагласен? И нали молбата ми беше, да изкараш мачове от първенствата, не от време оно?
Пич , първо няма как да ти кажа от по скорошни дати , ЗАЩОТО май навсякаде вече е със правилото за втори показател да е мачовете помежду им. И няма как да ти дам подобен пример . А този мач на Русия е ясен , че победиха със толкова голям резултат зада си оправят головата разлика и да имат шанс + това че докараха някакъв руснак за малко да вземе титлата голмайстор на световното .
Казах ти , гуглето ми дава някакви тъпи сайтове . Преди за 10 мин , щях да ти намеря още примера , но сега до 10 страница ми дава някакви малоумни статии.
Много интересно как толкова един не ти се запаметил в главата, че Гуглето изкарваш виновник.

Иначе, по-назад май споменаваше, че знаеш за такива?

Пич като неможеш да губиш спорове , по-добре не спори . Казах ти за два СИГУРНИ , плюс един който не съм точно сигурен , може и да е от младежкото световно първенство . Колегата ни , ни подсети как Дания и Швеция извъртяха онова прочуто 2-2 , КОГАТО ПАК Е ИМАЛО ЗНАЧЕНИЕ ГОЛОВАТА РАЗЛИКА .
Това , че не помня други със точност , незначи че няма . Чел съм много за футбола , всякакви интересни и доста безмислени факти , немога да помня всичко . Помня , че имаше във квалификациите за световноните доста такива случаи . Особено във Африка , Океания , Северна Америка . Голямо чудо , че не ги помня със точност .
Айде със поздрави .