Все едно - продавам ти кола , след 2 седмици е блъскаш и казваш гордо " Връщам ти е "
Това го казах по повод , това че им го дадохме , те го контузват и искат да ни го върнат ..
Всичко по темата Карвальо
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Узунов: Локомотив Пловдив не приема връщането на Карвальо!!!
Добро сравнение с колата.
Да си купя една скъпа чисто нова кола, на следващия ден да я блъсна и да реша да я върна и да си искам парите дето съм дал...
Да си купя една скъпа чисто нова кола, на следващия ден да я блъсна и да реша да я върна и да си искам парите дето съм дал...
Левски просто много ми паднаха в очите!
То бива селски изпъления,но това удари тъпомера!
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Чорбарите гърбят цялата А-група от години,Бай Ганьо не иска да остане по-назад.Този път Коко изгоря и го измислиха.Връщат му "перлата" контузена.Явно не могат да продадат Гарата и нямат свежи пари.Всички отбори в Европа го следят и разпитват за него(без Барса и Реал),но явно всички казват вземи го ти,защото в нашия град има доста кръчми.
Това за колата си е така , а и глупостта да го представят като техен играч , при положение че не е подписал договор е крайно непрофесионално. Това е все едно да купиш хляб от магазина и на другия ден да го върнеш. Интересно ми е да видим какво ще се получи. Ако наистина има договор, Наско Узунов да го покаже по ТВ и да млъкнат на герена. А ако няма договор, да му осигурат добро лечение на Базил.
Карвальо няма договор с Левски, така че Локо да го правят каквото искат 
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:Карвальо няма договор с Левски, така че Локо да го правят каквото искат
Така ли?Да се оправят нестига че заради вас се контузи и вече за нищо не става.
Последна промяна от Parmalat на 18 яну 2011 17:38, променено общо 2 пъти.
[center]R.I.P[/center]
- отборът на Пловдив
- Контакти:
loko-pd-fan написа:Хм,на тея сините май им свършиха паричките и сега се чудят как да се отърват от Карвальо.
То това е ясно и на малките деца!
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
По повод примера на Узунов: не само ще им върна колата,но ще ми дадат и нова! Той,като не знае как стои въпроса с гаранцията да попита в някой от оторизираните дилари на автомобили и тогава да дава примери! Лично съм връщал на Полмо полски Фиат и то по соц време ,сега нещата са къде по-облекчени за потребителя!Като се е опитал да продаде дефектна стока,пазбира се,че ще му бъде върната,даже и ниустойка би трябвало да плати! 
- TSHABALALA
- Контакти:
Как се излагат тея сините .
.Това са к*рвенски номера.