Зимни трансфери на Тича

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Re: Зимни трансфери на Тича

Мнениеот gambara » 18 яну 2011 16:17

Mourinio написа:
gambara написа:карвальо в комплект с Том в морето,какво ще кажете а?

Tи ли ще го лекуваш 4 месеца :mrgreen: нашия доктор много добре ще го възстанови, може да не играе повече футбол, а и не ни трябва, Стрелецът го определи като плажен футболист :mrgreen: виж за Евертон Джилио Том е съгласен, класа :lol:

той да не играе ханбал,ще му я завържат и готово :))))
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 18 яну 2011 16:20

"Български голаджия, който ще пристигне със свободен трансфер на "Тича". "За мен всичко е ясно.При положение,че не пускат Илиев,май голаджията е Кушев!

Потребителски аватар
mivkon moriaka
Контакти:

Мнениеот mivkon moriaka » 18 яну 2011 16:47

а уж беше договорен :roll:

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 18 яну 2011 16:52

В Черно море продължават да търсят централен нападател

И Марко Тиаго се прибра на „Тича”
Централният защитник Александър Александров футболист №1 на Варна за 2010 година
В Черно море са на път да се откажат от привличането на нападател от България и вече гледат за такъв в чужбина. Преговорите с ЦСКА за трансфер на Димитър Илиев не търпят развитие и двете страни не могат да постигнат съгласие около първоначално обявената от „армейците” сума от 80 000 евро.

В Черно море са убедени, че тази сума е твърде завишена, ако се изхожда от факта, че Димитър Илиев има едва няколко изиграни мача през сезона. Желанието от страна на спортно-техническото ръководство на варненския тим да си осигури други родни нападатели също „удря на камък”, защото или играчите имат твърде завишени финансови претенции, или отказват да дойдат на проби на „Тича”.

Всичко това подтикна клубните шефове да ориентират търсенето си към чуждестранни нападатели, които са свободни агенти. Причината е пределно ясна. Финансовите претенции на футболистите зад граница са в повечето случаи съобразени с икономическата криза, а и самите те изразяват готовност да изкарат пробен период, въпреки сериозните си визитки.

На „Тича” са категорично решени да си осигурят качествен централен нападател, който да материализира головите положения пред противниковата врата.
Последна промяна от Mourinio на 18 яну 2011 17:04, променено общо 6 пъти.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 18 яну 2011 17:18

Ясно, и пролетта Божилов ще води атаката... и евентуално невъзстановен Миро :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 18 яну 2011 19:22

Абе хора от Теофолу (последния Б група сезон) до сега сме имали само 1-2 наистина качествени нападателя, при нас работата е,че сме добре като върви играта на отбора,водещите реализатори ми се струва,че винаги са били хора от полузащитата 8-)
Изключение за мен правят изявите на Дарко Спалевич и донякъде на Тимнев, през останалите години винаги сме имали едни чудесни нападатели... така,че за мен по-важно е играта на отбора да върви, да сме една добре смазана машина - защото за мен това липсваше през изминалия полусезон, не липсата на таран, а липсата на какъвто и да било футбол в отбора :!:
фалшива коса - фалшив футбол!

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 18 яну 2011 21:22

Не означава,че при възможност не трябва да привлечем добър(класен)нападател.Не е нужно да сме винаги коне с капаци. ;)
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 18 яну 2011 21:32

wicked1913 написа:Абе хора от Теофолу (последния Б група сезон) до сега сме имали само 1-2 наистина качествени нападателя, при нас работата е,че сме добре като върви играта на отбора,водещите реализатори ми се струва,че винаги са били хора от полузащитата 8-)
Изключение за мен правят изявите на Дарко Спалевич и донякъде на Тимнев, през останалите години винаги сме имали едни чудесни нападатели... така,че за мен по-важно е играта на отбора да върви, да сме една добре смазана машина - защото за мен това липсваше през изминалия полусезон, не липсата на таран, а липсата на какъвто и да било футбол в отбора :!:

Точно там е разликата между добрия и шампионския отбор, приятелю. Липсата на реализатор! Каквото и да си говорим - без голаджия ще бъдем винаги един отбор от средно ниво. И като говоря за голаджия имам предвид истински, доказан такъв. Ако ще се мъчим с някакви недоказани или свършили с футбола тарани - мерси, имаме си юноши, но ако искаме Черно море да стане един от водещите - пътя е друг. Ти сам спомена Дарко Спалевич. Ето такъв или по-добър ни трябва на нас, а не да се взема какъвто и да било само и само да отбием номера.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 18 яну 2011 22:43

аз пак ще се повторя, потретя, ... хайде за изигрем няколко мача с един дефанзивен и пет подвижни халфа със зададени от треньора задачи кой къде да оперира, да държим топката на земята, всеки от тях да се хвърля в защита да пресира и да видим какъв ще е резултата. щото видяхме вече резултата с тарани като божилов.
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 19 яну 2011 00:57

Кларион,казах ти преди,че идеята ти ми се струва супер реантабилна!Но ако ми позволиш да я доразвия - не халфове,а трябва да разположим ударна тройка технични леки нападатели от типа на Давид Вия,които да цъкат топката както си искат и имайки подкрепата на Жоро Илиев и Ратников(който е много силно офанзивен играч,да не кажа дори нещо от сорта на нападател-плеймейкър какъвто беше например Дзола навремето) нещата придобиват завършен вид!Искам да кажа,че както винаги съм казвал-сам Божилов в атаката е равносилно на това да имаме 1 статист в повече на терена - нито е повратлив,нито може да пресира,а без колега до себе си е и изолиран.Кларион предложи много хитър вариант просто да изхвърлим в коша на първо време простотията "таран"....в кого ще се тараним?В на баба си хвърчилото,най-важните ни мачове са с класни отбори,които далееееч няма да ни се окопават бетон.Най-важния пък е с ЦСКА на 1/4 финал,там баш не ни трябва никакъв таран,а бързи нападатели за контри и такива които могат да владеят топката продължително вместо да сме под постоянен хаотичен натиск на техните негри и дървари(най-грубия отбор са те според статистиките)...видяхме как паднахме там есента нали?Затова аз предлагам(при положение,че няма да дойде класен нападател)

------------------Пиргов----------------------
Сашо------Сашко-----Р.Колев------Адемар
------------Г.Илиев-----Гравесена--------
------------------Ратников-------------------
Капитанов-------------------------Т.Колев
-----------------Р.Николов------------------

Просто вижте ударната тройка.Капитанов и Николов са страхотно бързи играчи,Тошко не толкова,но пък има брилятна техника и дрибъл.Николов е като,че ли най-добре сложен физически и затова е в центъра,а и защото е със сигурност най-бързия,може би дори в цялата А група.С дейната подкрепа на Ратников,който също притежава страхотна скорост,с неговите и Жоровите пасове-е,мисля,че ще сме опасен отбор и то много опасен отбор.Поне така ми се иска да мисля де,но на първо време схемата никак не е лоша.Капитанов и Тошко бяха сред титулярите на Генов,Ратников също мина второто полувреме и направи всичко,така,че и той ще бъде там...остава само Николов да измести дървения Божилов и всичко ще е на 6
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”