THE G.A.M.E написа:Хора, хубаво има тема за Григор Димитров, но защо няма за Цвети Пиронкова ?
Еми, айде, да направи някой 1 тема и за нея, в която ще обсъждаме всичко за нейната кариера, както правим с Гришо!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
THE G.A.M.E написа:Хора, хубаво има тема за Григор Димитров, но защо няма за Цвети Пиронкова ?
Blue_Girl написа:Еми, айде, да направи някой 1 тема и за нея, в която ще обсъждаме всичко за нейната кариера, както правим с Гришо!
THE G.A.M.E написа:Blue_Girl написа:Еми, айде, да направи някой 1 тема и за нея, в която ще обсъждаме всичко за нейната кариера, както правим с Гришо!
Готово ...![]()
В момента не съм много шен, но направих ... обещавам утре да поустна малко информация за Цвети ...
JackPackage написа:най-интерсния мач тази нощ май ще е Сафина-Клайстерс, Налбандиян-Хюит също може да е доста оспорван мач, от другите двойки само Ана Иванович бих могъл да гледам, да видя в каква форма е, дали има надежда за нещо или....
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:JackPackage написа:най-интерсния мач тази нощ май ще е Сафина-Клайстерс, Налбандиян-Хюит също може да е доста оспорван мач, от другите двойки само Ана Иванович бих могъл да гледам, да видя в каква форма е, дали има надежда за нещо или....
Първо, Сафина-Клайстерс е утре сутринта към 10 и второ-надявам се изобщо да не е интересен, т.е. Ким да я смачка.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
gunner4life написа:Мачът на Григор Димитров е последен на корт 2 утре. Мачът на Цвети е трети на корт № 6.
Сега някой да каже кои са кортовете с тв покритие, за да знаем дали ще можем да ги гледаме.
gunner4life написа:Мачът на Григор Димитров е последен на корт 2 утре. Мачът на Цвети е трети на корт № 6.
Сега някой да каже кои са кортовете с тв покритие, за да знаем дали ще можем да ги гледаме.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта