Манчестър Юнайтед - Бирмингам
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Liverpool forever_95
- Контакти:
Re: Манчестър Юнайтед - Бирмингам
Ами аз винаги съм стискал палци за по-слабия отбор. Дано МЮ се издъни. Няма да е зле 1:1 или 2:2
- manutd legeng
- Контакти:
Liverpool forever_95 написа:Ами аз винаги съм стискал палци за по-слабия отбор. Дано МЮ се издъни. Няма да е зле 1:1 или 2:2
еми при това положение,стискай палци за Ливърпул!по ще е на място!
-
Liverpool forever_95
- Контакти:
manutd legeng написа:Liverpool forever_95 написа:Ами аз винаги съм стискал палци за по-слабия отбор. Дано МЮ се издъни. Няма да е зле 1:1 или 2:2
еми при това положение,стискай палци за Ливърпул!по ще е на място!
Като не си компетентен по въпроса, ами не пиши тогава. Само да ти се смеят хората. Ливърпул е отбор с традиции, така че това е моментно състояние. Тази криза няма да продължи вечно. Всеки отбор изживява своя труден период. Така че, при положение, че преди 2 години бяхме втори и имаме толкова много успехи и традиции и имаме най-верните фенове-е извинявай, но не може да се каже, че Ливърпул е средняк или малък отбор. НЕ може да наричаме Ливърпул средняк, независимо в каква форма се намират. И МЮ са изпадали от елита. Така че, не знайте много. Не може да се нарече 5 кратния носител на ШЛ и 18 кратния шампион на Англия средняк или малък отбор. Там където е текло, пак ще тече. А вие си намерете някаква друга работа, стига злорадствахте, че вече ставате дори смешни. Изцепка след изцепка. Не е нормално това нали?
Със сигурност мача е UNDER 1-0 , 1-1 
- bekono
- Контакти:
1 на мъка, както му казват по нашите земи.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

- MAREK_DUPNICA
- Контакти:
В домакинските си мачове Юнайтед бележи по 2 - 3 гола на мач и много трудно допуска . Прогноза : 2-0
МАРЕК ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА
Марек - Ференцварош 3:0
Марек - Байерн Мюнхен 2:0
Марек - Абърдийн 3:2
Марек - Копенхаген 2:0
Марек - Залцбург 4:2
Марек - Видеотон 3:2
Марек - Волфсбург 1:1
Марек - Генк 1:1
Марек - Ференцварош 3:0
Марек - Байерн Мюнхен 2:0
Марек - Абърдийн 3:2
Марек - Копенхаген 2:0
Марек - Залцбург 4:2
Марек - Видеотон 3:2
Марек - Волфсбург 1:1
Марек - Генк 1:1
Не мога да повярвам, на това, което чета...Манчестър, били скучни, Ливърпул посредствен отбор и т.н. Това са оценки от българските запалянковци, най-големите разбирач на футбола или на българските драскачи из футболните ни форуми? Боже, боже, какво доживяхме. Ами те тези английски запалянковци, дето пълнят стадионите им са луди бе, по 60 - 70 хиляди луди англичани ходят на всеки мач да гледат скучен и посредствен футбол! Така е, щото не са се допитали до Вас, най- компетентните и най- знаещите разбирачи, да им обясните Вие що е това футбол и има ли то почва в Англия!
Пълни смешници сте, по добре си замълчете и си драскайте за любимите тимчета, че ставате за смях, не само Вие но българските фенове, които наистина обичат и уважават английският футбол.
Пълни смешници сте, по добре си замълчете и си драскайте за любимите тимчета, че ставате за смях, не само Вие но българските фенове, които наистина обичат и уважават английският футбол.
ТОЙ НЕ УМИРА

labrador2 написа:Не мога да повярвам, на това, което чета...Манчестър, били скучни, Ливърпул посредствен отбор и т.н. Това са оценки от българските запалянковци, най-големите разбирач на футбола или на българските драскачи из футболните ни форуми? Боже, боже, какво доживяхме. Ами те тези английски запалянковци, дето пълнят стадионите им са луди бе, по 60 - 70 хиляди луди англичани ходят на всеки мач да гледат скучен и посредствен футбол! Така е, щото не са се допитали до Вас, най- компетентните и най- знаещите разбирачи, да им обясните Вие що е това футбол и има ли то почва в Англия!
Браво,колега! Едно точно мнение. Да не забравяме обаче, че тук по форумите тези хора могат да се изявяват. Все пак това им е живота.
А по темата, 3:0.
Скромно 1-0 или 2-0! 
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”
- Leooo
- Контакти:
Това му е смотаното на Англия , може ли да играят за месец 2 пъти , това не е нормално !!! Трябва да има нормална програма , като в Испания , Германия Италия , като че ли на всякъде е нормална !!!
Мача иначе е напълно ясен , поне за мен де !
3 - 2
Мача иначе е напълно ясен , поне за мен де !
3 - 2
[center]
[/center]

[/center]