Огромен интерес за мача Черно море-Левски, билети от 10 часа
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- smash_the_reds
Re: Огромен интерес за мача Черно море-Левски, билети от 10 часа
Грешно си ме разбрал.Ще бъда следобед във Варна и затова ти казах за 10.00!

наистина не съм те разбрал правилно
ПФК ЧЕРНО МОРЕ
- sedem_!_dva
Колко карти сте продали в началото на сезона, я пак, че не разбрах много добре 5000-6000
По-смешно нещо отдавна не бях чул... Ама лошото е, че си вярвате на това, което говорите и един напише нещо и другите без да мислят го пишат същото по инерция, да не останат по-назад. Продължавайте да пишете, че е доста забавно да ви чета

NON MOLLARE MAI
sedem_!_dva написа:Колко карти сте продали в началото на сезона, я пак, че не разбрах много добре 5000-6000![]()
![]()
По-смешно нещо отдавна не бях чул... Ама лошото е, че си вярвате на това, което говорите и един напише нещо и другите без да мислят го пишат същото без да помислят изобщо. Продължавайте да пишете, че е доста забавно да ви чета
![]()
моята е с номер 2248 ,но аз незнам колко са продадени всъщност
ПФК ЧЕРНО МОРЕ
Левски май ще хапне дръвцето ?
sedem_!_dva написа:Колко карти сте продали в началото на сезона, я пак, че не разбрах много добре 5000-6000![]()
![]()
По-смешно нещо отдавна не бях чул... Ама лошото е, че си вярвате на това, което говорите и един напише нещо и другите без да мислят го пишат същото без да помислят изобщо. Продължавайте да пишете, че е доста забавно да ви чета
![]()
Пак ще ти кажа че ставаш смешен.Изобщо не си запознат с отбора но много ти знае балалайката.Клубната карта струваше 15 лева,а билетите последните мачове са по 5лв. което естествено прави по изгодно купуването на картата.Учудва те че толкова карти сме продали ли ? Средно на мач на Тича има по 5000-6000 човека.На мача с Пирин имаше 8000 и което само по себе си говори достатъчно.
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.
- smash_the_reds
mile_bg8 написа:Левски май ще хапне дръвцето ?
Май ми се иска.....забрави да добавиш думата -ИСКА-там някъде в изречението ти

- sedem_!_dva
BS1913 написа:sedem_!_dva написа:Колко карти сте продали в началото на сезона, я пак, че не разбрах много добре 5000-6000![]()
![]()
![]()
Пак ще ти кажа че ставаш смешен.Изобщо не си запознат с отбора но много ти знае балалайката.Клубната карта струваше 15 лева,а билетите последните мачове са по 5лв. което естествено прави по изгодно купуването на картата.Учудва те че толкова карти сме продали ли ? Средно на мач на Тича има по 5000-6000 човека.На мача с Пирин имаше 8000 и което само по себе си говори достатъчно.
15 лв за целия сезон ви е картата, т.е 15 домакинства, в които имате мачове с/у Литекс, ЦСКА, Левски, Локо СФ, дербито ви със Спартак ВН и др....

Място Отбор Зрители Средно
1 Ботев 1912 (Христо Ботев) 61300 6130
2 Сливен (Хаджи Димитър) 57000 6333
3 Левски (Георги Аспарухов) 49900 4990
4 Черно море (Тича) 33000 3667
5 Локо (Пд) (Локомотив Пд) 29000 2900
6 Миньор (Перник) (Миньор) 22000 2200
................................................................
NON MOLLARE MAI
Статистиката откъде я извади и на кокво се оповава?
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.
- smash_the_reds
BS1913 написа:Статистиката откъде я извади и на кокво се оповава?
А утрешната ни победа на какво ще се оповава?