itelim написа:Ех, да беше на линия градския стадион!
е не го ли строят в момента?????
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
itelim написа:Ех, да беше на линия градския стадион!
Sole написа:Едно време на тези мачове на Ю.Гагарин ходеха по 45 000 -50 000 души.Голямо зрелище.Тогава Левски редовно падаха във Варна.Откакто Ч.Море играе на клубния стадион на Тича,моряците нямат победа за първенство.Последната победа за Ч.Море над Левски е през 2006г. с 3:2 на Тича,но за Купата.
nikola28 написа:Ще стискаме палци за Морето,дано поне имат късмет,какъвто ние нямахме.Дано и съдията не ги ощети,че като гледам как са се насрали чернодрешковците,нищо чудно да удари едно рамо на шопите!
gambara написа:nikola28 написа:Ще стискаме палци за Морето,дано поне имат късмет,какъвто ние нямахме.Дано и съдията не ги ощети,че като гледам как са се насрали чернодрешковците,нищо чудно да удари едно рамо на шопите!
Много ме хвана днес яд на Дани Кики,играхте добър футбол,успех занапред и дано останете в групата а следващия сезон се утвърдите и по напред.Варна е над всичко
smash_the_reds написа:gambara написа:nikola28 написа:Ще стискаме палци за Морето,дано поне имат късмет,какъвто ние нямахме.Дано и съдията не ги ощети,че като гледам как са се насрали чернодрешковците,нищо чудно да удари едно рамо на шопите!
Много ме хвана днес яд на Дани Кики,играхте добър футбол,успех занапред и дано останете в групата а следващия сезон се утвърдите и по напред.Варна е над всичко
Купи ми 2 билета,моля!
smash_the_reds написа:Иди в 10.00!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта