Златна добруджа!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

UL_Blue

Златна добруджа!

Мнениеот UL_Blue » 03 апр 2009 19:20

90 години футбол в Добрич
Пет, 2009-04-03 18:35
Треньори, състезатели, спортни деятели, фенове се събраха на тържество в Добрич да отбележат 90-ата годишнина от организираното футболно движение в града.

Добрич може да се гордее с футболната си история, заяви президентът на Професионалната футболна лига Валентин Михов и пожела час по-скоро играчите да се върнат в професионалния футбол, където е истинското им място.

Добрич се нарежда в първата седмица на градовете в България, които имат толкова дълга футболна история, каза изпълнителният директор на БФС Борислав Попов.

Със златни значки на БФС бяха отличени шестима бивши състезатели на "Добруджа", оставили диря в отбора - Филип Славов, Йордан Инджев, Паскал Киров, Димитър Желязков, Васил Великов, Курти Недев.

На тържеството бе представена книгата "90 години футбол в Добрич" с автор Илия Кишишев, в която са публикувани около 1000 снимки от мачове и други футболни прояви.

През юни настоящи и бивши футболни състезатели ще се срещнат на терена, за да отбележат годишнината от създаването на първото футболно дружество в Добрич.

За мача, посветен на юбилея, се очаква румънецът Петре Григораш, състезавал се с "Добруджа" в "А" група в началото на 90-те години.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Господа, гонгаджии !!!
Днес се навършват 90г. футбол в Добрич, като 2/3 от отборите в Агр. не могат да се похвалят и с два пъти по- малка история.
Дори с по-голяма история от времменият шампион на България.
За това надявам се да отбележите това събитие !!!!!(макар и утре)
Последна промяна от Бижутера на 03 апр 2009 19:52, променено общо 1 път.
Причина: Оправено заглавие

itelim
Контакти:

Re: ЗЛАТНА ДОБРУДЖА !

Мнениеот itelim » 03 апр 2009 19:57

Да Ви е честит юбилеят! Живот и здраве и още много такива!
Но защо от всички играли футболисти споменаваш Григораш? Това ли е за вас "черешката на тортата"? Ако е така и това са спомените на сегашното поколение привърженици... лошо.

UL_Blue

Re: Златна добруджа!

Мнениеот UL_Blue » 03 апр 2009 20:23

Благодаря, за поздравленита!!!
А това за Григораш не съм го писал, а го пеистнах от официалното изявление !!!
А иначе, мога да спомена футболисти, които съм гледал, като вече споменатия Григораш, Милен Петков, Галин Иванов, Светослав Тодоров, Н. Тодоров(Кайзера),Р. Боев, Ст.Стоилов, С.Йофу, Р.Милосавов, братята Славови и др.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 03 апр 2009 20:26

Жалко сега футбола в Добрич е много зле.А аз си мислех че няма по-зле от моя Шумен.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 03 апр 2009 20:35

Neron написа:Жалко сега футбола в Добрич е много зле.А аз си мислех че няма по-зле от моя Шумен.

Спокойно,и другата година сме в "Б" група. ;) Утре е мача със Несебър, 2:0 за нашите. ;)
Изображение

bate_itso

Мнениеот bate_itso » 03 апр 2009 20:41

Честит празник и от Пловдив,приятели!След славното минало ви желая и славно бъдеще!Добруджа винаги е бил много корав отбор,е , и малко повече груб,понякога,но играчите,които изброявате по-горе всички ги помним!

itelim
Контакти:

Мнениеот itelim » 03 апр 2009 20:50

UL_Blue написа:Благодаря, за поздравленита!!!
А това за Григораш не съм го писал, а го пеистнах от официалното изявление !!!
А иначе, мога да спомена футболисти, които съм гледал, като вече споменатия Григораш, Милен Петков, Галин Иванов, Светослав Тодоров, Н. Тодоров(Кайзера),Р. Боев, Ст.Стоилов, С.Йофу, Р.Милосавов, братята Славови и др.

Това вече е друго нещо. Очевидно си младо момче, има и други заслужаващи да им се спомене името, но нейсе. ;)
Важното е, че милееш за клуба и уважаваш традициите!

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 03 апр 2009 21:23

Sleepwalker написа:
Neron написа:Жалко сега футбола в Добрич е много зле.А аз си мислех че няма по-зле от моя Шумен.

Спокойно,и другата година сме в "Б" група. ;) Утре е мача със Несебър, 2:0 за нашите. ;)

Откъде си сигурен.Кой ти каза? ;)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 03 апр 2009 22:35

smash_the_reds написа:
Sleepwalker написа:

Откъде си сигурен.Кой ти каза? ;)

Има източници. Вчера нашите са взели заплати и премии,намерили са пари.Нищо чудно да са намерили и за "стимул" на съперника,който няма амбиции за нещо в групата,а и не е застрашен от изпадане.
Изображение

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 04 апр 2009 00:57

Честит юбилей и от мене! Помня ви мачовете преди години, когато играехте в А група.

Върни се в “Футбол - България”