Фен тема Гарра Дембеле

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Highlander
Контакти:

Re: Фен тема Гарра Дембеле

Мнениеот Highlander » 17 яну 2011 19:42

THE G.A.M.E написа:Гарра-та ще бъде продаден в последните дни на трансферния прозорец ... ;)

Ако това, което се написал стане факт, значе ще бъде продаден най-много за 1 млн евро. Просто отборите с които се спекулира, че имат сериозен интерес към него няма да чакат до последните дни на трансферния прозорец, а ще си намерят друг нападател. Колкото и да е тъп Батков, не вярвам, че просто така би подарил най-добрият играч в БГ първенството. Гара е десет класи над Ивелин Попов, но ония беше продаден за 2 млн евро, а Манолев за над 3 млн, а ние дай да продавеме за някакви идиотски суми. Нека остане и наистина отбора тепърва ще печели пари от това. Ако искаме да сме шампиони, Гарра ни е нужен, ако имаме някакви други амбиции да го продават.

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 17 яну 2011 20:00

Виждам, че треската продължава да тресе.
Споровете за продажбата на Гара-та са породени само от две напълно ясни и чисто човешки неща - НАДЕЖДА и СТРАХ.
За левскарите - надежда, че голаджията ще играе при нас и през пролетта.
За останалите - страха, от горното.
Разбираемо, Гара-та вкара на всеки, който се изпречи на пътя му, а сега са двама от същата порода в Левски.
Пиша горното с НАДЕЖДА, защото съм ЛЕВСКАР!
На страхуващите се мога само да кажа:
"- Страхувайте се! Има от какво!"
САМО ЛЕВСКИ!

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 17 яну 2011 23:31

Реално погледнато единственият шанс Гара да бъде трансфериран е в посока Уест Хям. Мениджъри предлагат Дембеле навсякъде, като в Англия по-всичко изглежда само Уест Хям има желание да го привлече, по-точно казано, не Уест Хям, а Аврам Грант. Добре знаем, че са близки с кокала, като дори еврейна му идва на гости в София. Явно Грант се е свързал с Велев и ако е чул истината, а тя е че Дембеле е феноменален нападетел го е пожелал. В Англия ще извадят 3млн евро без проблем, но има уловка...... По всичко изглежда, че дните на Аврам Грант като треньор на Уест Хям са преброени и едва ли собствениците биха пожелали да купуват посочени от него футболисти, а ще си назначат нов човек, който да прави своя селекция и който явно ще доведе в отбора наблюдавани от него нападатели и протежета. Може би последният шанс на Грант е мача с Евертън на 22 януари и ако го загуби, най вероятно е да го освободят, което значи, че Дембеле няма да бъде трансфериран на запад. Така, че да си пожелаем загуба на Уест Хям следващият мач. Блекбърн си взе Санта Круз, а другите английски отбори го желаят точно толкова колкото го желае Байерн Мюнхен. Реален шанс имаха Киево, но явно не се разбраха за парите и италианците са се отказали, а и самият Дембеле не гори от желание да рита в опашкарите от Серия А. Едва ли ще пожелае да ходи в Стяуа и разни други източноевропейски отбори, по простата причина, че те едва ли се ще се борят за шампионска титла, а и има реален шанс да не пасне на отбора, както при нас и дотам с амбицийте за френски национален отбор и т.н. Всеки знае, че лятото се правят основните селекции, а зимата се попълват дупки. Ако действително вкара 40-45 гола му се отваря пътя към желанията му.
Заплатата му се увеличава с 50 % , може би ще получи и номер 9.
Остават две седмици. Очакваме и се надяваме!

nomer_9_bate_iwo
Контакти:

Мнениеот nomer_9_bate_iwo » 17 яну 2011 23:55

към Highlander : прав си колега връзката е ясна еврейското лоби само че не кокала макар че и той е на половина евреин знаеш за кой е женен и знаеш още нещо предполагам кой натакмяваше Евгения Живкова и затова кокъла го реабелитираха след 85г. Но връзката тук не е кокала-грант,а е Майкал Чорни-Аврам грант е сега Уес Хян чугунените канчита паднаха и на аврам грант му духнаха пот опашката така че да вярваме Гаррата остава при нас а това е много добре за нас и неприятно за другите Гарра ЛЕВСКИ оле..шампиони сме ;)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 яну 2011 11:28

Пак ще го напиша ...
Според мен, нещата с трансфера на Гарра са напреднали ...
Просто сега вече, се пази абсолютна тайна за нещата !
Видяхме, че при шума който беше досега, трансфера все се проваляше !

Нещата ще станат ясни буквално в последните дни ... ако не и часове на транферният прозорец.
Просто, вече ако няма наистина нещо - черно на бяло ... едвали ще ще се казва !

Дембеле беше на два пъти пред сигурен трансфер - в Галатасарай и Киево ... и двата пропаднаха в последният момент !

За това сега нашите си мълчат .... че даже излезе и информация, че Гарра не иска трансфер, за да се поуспокоят малко нещата .... за да може по спокойно да се работи по трансефера.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 18 яну 2011 11:45

Искам или да отиде в отбор от Висшата лига или да остане при нас....А ето и последните новини от Гърция :
Гара Дембеле разпилява "синята" защита, вкарва по десет гола
Топнападателят на Левски Гара Дембеле се е заел със задачата да накара ръководството и феновете на тима да забравят за последната му пиянска изцепка, която завърши в районното полицейско управление. Звездата на сините е футболистът, който най-много се раздава в тренировките на лагера в Гърция.
В Левски останали много доволни от агресията, която французинът демонстрира пред гола. Интересното е, че Дембеле направо разпилява своите съотборници в защита, като вкарва по десет попадения в двустранните игри. Освен това нападателят стрикно изпълнява инструкциите на своя треньор Ясен Петров и спазва вечерния час, определен от ръководството.

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Провокираща статия

Мнениеот maximalniq » 18 яну 2011 23:52

За жалост на синята част от България топ реализаторът на А група Гара Дембеле бе с финализиран трансфер на 7-ми януари 2011 година и напусна "отбора на народа".
Както се казваше в един скеч: "Абе, къде е Батко" т.е разбирайте нашия герой Гара или май по-добре звучи и един мормод увива шоколад в станиол...
Батков, ако обичаш и ако не е тайна на бившите ти работодатели от ДС светни най-сетне нас простите люде къде по-точно продаде Гара, че изпуснахме грандиозния, многомилионен трансфер на свръх-човека. Спомените ми ме водят към Локомотив М ли беше или Киево или май Галатасарай. Не, не е там. Разрових се из "google", а там ни вест ни кост от подобен футболист в някои от изброените отбори.
Извинявай Батков. Сега се сетих за интереса на Уест Хям и Блекбърн към "черната перла". Чакай малко тези същите от Блекбърн не отпратиха ли Домовчийски, когато се опитахте да им го пробутате с думите "не всеки българин е Бербатов"? За всеки случай и тях ще проверя. И там не е. Явно англичаните са си взели поука. За Рединг проучване няма да правя, че са Ви под нивото.
Замириса ми на германски футбол. Я Байерн М, я нещо по-скромно като Вердер или Волсбург. Абе, Батков да не си почнал да изнасяш компютри за Япония?
Изобщо някой от тях чувал ли е за него или поне едно запитване да са направили, но не като онзи факс от Казан? Нали се сещаш?
Гледам го на подготовка в Гърция с ПФК Левски и си викам да не би пък сините да предлагат най-добрата физическа подготовка и някои от гореспоменатите отбори да се възползват от услугите ви? Дано, но надали.
То момчето само си го каза, че иска България. Оставете го тука. Къде другаде ще кара пиян, с фалшива шофьорска книжка и ще го изкарват национален герой?
Един трансфер в Студентски град посока близката дискотека ще е най-удачен. И Батков, друг път не се изхвърляй пак.

Статията не съм я писал аз, а един колега. Интересно ми е какви ще са ви реакциите. Моето мнение ще си го кажа по-късно. Няма да казвам от къде е статията, че да не се сметне за реклама.
Изображение

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Re: Провокираща статия

Мнениеот Santiago Munezz » 19 яну 2011 00:07

Покрай Гаррата знайни и незнайни войни взеха да се правят на журналисти.То и аз мога да седна и да напиша подобни глупости.Това ще ме направи ли журналист? :?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 яну 2011 00:08

Усеща се какъв е бил първоначалният замисъл, но не се е получило както трябва :|
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 яну 2011 00:12

Santiago Munezz написа:Покрай Гаррата знайни и незнайни войни взеха да се правят на журналисти.То и аз мога да седна и да напиша подобни глупости.Това ще ме направи ли журналист? :?

Прав си. Повече прилича на статия, написана от някой ентусиаст, отколкото на статия, написана от журналист.

А всъщност това статия ли е или е мнение от някой форум?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Архив”