MORSKI написа:slavia_forever написа:MORSKI написа:Първо за София провинцията говоря, че е същото защото ти не харесваш хората от други градове дошли в София, защото си се нагледал на простотия, но тя я има и в софиянците, а и не всички да не кажа много хора които не са от София, но живеят в града са умни, начетени и приятни.
Никога не съм казвал, че не харесвам дадени хора. Аз съм писал за отношението на много от тези хора и никога не съм ги слагам под един знаменател, а съм говорил за явления, с които съм се сблъсквал постоянно и повсеместно. Пак говорим за правило и за изключения, но не за хората а за отношението на голяма част от тях!
Aми то е същото бе Коце? Защо си мислиш, че е правило? Аз да си мисля ли, че е правило, че всички софиянци ненавиждат хората от други градове дошли в града им понеже доста хора съм видял, които да мислят така и да обиждат дори и мен...
Ами не мисля , че правилно.... Ти говориш за изключения и правила на базата на това което си видял, а както сам си даваш сметка това не е всичко понеже е необятно пространството около нас ....
Не мисля, че в тази тема, трябва да разискваме това. Има много КОНКРЕТНИ НЕЩА, които могат да се кажат, но не е мястото. Защото тук говорим за милиони хора дошли в София, огромната част от които идват с омразата към града и хората му, без софиянци не са ги довели насила! Приканям те на тази тема да спрем дотук, защото ще оспамим основната.