Харесвате ли чалга ? (АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Харесвате ли чалга ?

Да
95
29%
Не
175
53%
Само,когато съм пиян
49
15%
Не мога да преценя
9
3%

Общо гласове: 328

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Харесвате ли чалга ? (АНКЕТА)

Мнениеот slavia_forever » 17 яну 2011 15:05

MORSKI написа:
slavia_forever написа:
MORSKI написа:Първо за София провинцията говоря, че е същото защото ти не харесваш хората от други градове дошли в София, защото си се нагледал на простотия, но тя я има и в софиянците, а и не всички да не кажа много хора които не са от София, но живеят в града са умни, начетени и приятни.

Никога не съм казвал, че не харесвам дадени хора. Аз съм писал за отношението на много от тези хора и никога не съм ги слагам под един знаменател, а съм говорил за явления, с които съм се сблъсквал постоянно и повсеместно. Пак говорим за правило и за изключения, но не за хората а за отношението на голяма част от тях!

Aми то е същото бе Коце? Защо си мислиш, че е правило? Аз да си мисля ли, че е правило, че всички софиянци ненавиждат хората от други градове дошли в града им понеже доста хора съм видял, които да мислят така и да обиждат дори и мен...
Ами не мисля , че правилно.... Ти говориш за изключения и правила на базата на това което си видял, а както сам си даваш сметка това не е всичко понеже е необятно пространството около нас ....

Не мисля, че в тази тема, трябва да разискваме това. Има много КОНКРЕТНИ НЕЩА, които могат да се кажат, но не е мястото. Защото тук говорим за милиони хора дошли в София, огромната част от които идват с омразата към града и хората му, без софиянци не са ги довели насила! Приканям те на тази тема да спрем дотук, защото ще оспамим основната.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 17 яну 2011 15:15

MORSKI написа:Ти всиките 60 000 ли ги видя с очите си, че да знаеш дали е имало дрогирани и пияни? Иначе аз снимките сън ги гледал, знам... Но съм гледал и други- каква кочина е било след концерта и един метъл мъртво пиян лежи долу на земята, а до него един познат пие бира :lol: .... А и защо се лепва клеймо на циганите също- има и свестни между тях.... А и малко ще е странно на метъл концерт да има цигани при все, че метълите ги мразят :roll: :lol: Ти правиш обобщения за чалгата на базата на Пайнер културата- виж коелага СЛавейко го е обяснил много добре! Не смесвай понятията- Азис , Пайнер и чалга музиката като такава на базата на мелодии от сърбия и т.н...

Морски аз не съм бил дрогиран на The Big 4, повЕрвай ми ;) Като толкова много защитаваш циганите и музиката им, защо по радиопредаването което водиш не пускате Софи Маринова? Или обичаш да спориш ;) :?:

Нека не ми се сърдят феновете на футбола от град Ливърпул и тези на Бийтълс, но си позволявам един поздрав с най- доброто според мен от Ливърул:

[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RxTGXshYc5k&feature=related[/youtube][/center]
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

ENTOMBED
Контакти:

Мнениеот ENTOMBED » 17 яну 2011 15:18

На 23.01 и 24.01 в София, в зала христо Ботев ще се проведе едно наистина прекрасно музикално събитие.Снимике след тези два дни, ще са фактите, след които споровете стават излишни.
ZYKLON
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 17 яну 2011 15:21

MORSKI написа:
Ами Коце за кой път ти казвам, проч1ети си мнението и виж ;) Ти гледаш от това което си видял и на базата на него съдиш, но това не е всичко да му се невиди.... Ти всиките 60 000 ли ги видя с очите си, че да знаеш дали е имало дрогирани и пияни? Иначе аз снимките сън ги гледал, знам... Но съм гледал и други- каква кочина е било след концерта и един метъл мъртво пиян лежи долу на земята, а до него един познат пие бира :lol: .... А и защо се лепва клеймо на циганите също- има и свестни между тях.... А и малко ще е странно на метъл концерт да има цигани при все, че метълите ги мразят :roll: :lol: Ти правиш обобщения за чалгата на базата на Пайнер културата- виж коелага СЛавейко го е обяснил много добре! Не смесвай понятията- Азис , Пайнер и чалга музиката като такава на базата на мелодии от сърбия и т.н...

Саше, ами нали затова говорим за правило и за изключение?! Затова се повтарям, виж снимки от едниния тип събития и ги съпостави със снимки от другия тип събития. Изключения съм сигурен, че има и на двете места! Но нека видим кое е правилото! Има и негри-българи, но те са изключение! Не можем да съдим по тях, нали?!

Това са различни пазарни ниши. При изследването на пазарите, се гледа към кого е насочен и предназначен дадения продукт. Например семките се консумират от масов потребител, който е такъв и такъв. Кашуто и бадемите са насочени към друг тип потребители. И в този случай няма как да кажеш, семките се консумират само от "тези", или от "онези" защото се случва и другите понякога да ядат! Така е и с музикалните продукти. Те са насочени към определени ниши. За никой не е тайна и аз цитирах примери, към кои основно са насочени тези продукти. Контингентът, който ги потребява е виден и за едните, и за другите. Не съм вярвал, че ще стигна дотам, да ти обяснявам подобни неща, които следва да ги учиш в момента.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 17 яну 2011 15:23

ENTOMBED написа:На 23.01 и 24.01 в София, в зала христо Ботев ще се проведе едно наистина прекрасно музикално събитие.Снимике след тези два дни, ще са фактите, след които споровете стават излишни.

На 24.01.2011 идват и NILE така че и от там ще има материал ;)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

ENTOMBED
Контакти:

Мнениеот ENTOMBED » 17 яну 2011 15:30

MCMXIII написа:
ENTOMBED написа:На 23.01 и 24.01 в София, в зала христо Ботев ще се проведе едно наистина прекрасно музикално събитие.Снимике след тези два дни, ще са фактите, след които споровете стават излишни.

Е, там ще е за по-отбран кръг от хора.Яд ме е, че ще пропусна dew-scented, но се надявам пак да дойдат.NILE предишния път се представиха великолепно.
ZYKLON
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 17 яну 2011 15:31

slavia_forever написа:
MORSKI написа:Това са различни пазарни ниши. При изследването на пазарите, се гледа към кого е насочен и предназначен дадения продукт. Например семките се консумират от масов потребител, който е такъв и такъв. Кашуто и бадемите са насочени към друг тип потребители. И в този случай няма как да кажеш, семките се консумират само от "тези", или от "онези" защото се случва и другите понякога да ядат! Така е и с музикалните продукти. Те са насочени към определени ниши. За никой не е тайна и аз цитирах примери, към кои основно са насочени тези продукти. Контингентът, който ги потребява е виден и за едните, и за другите. Не съм вярвал, че ще стигна дотам, да ти обяснявам подобни неща, които следва да ги учиш в момента.

На една крачка си от логиката че рок музиката е "семките" във световен мащаб,с което според мен няма да си далеч от истината,въпреки че сега ще бъда анатемосан от сума хора.
Последна промяна от sl321 на 17 яну 2011 15:34, променено общо 2 пъти.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 17 яну 2011 15:31

MCMXIII написа:

И какво и на кой ще докажете?! Да не би да проментите нещо?! Ще има един циганин и двама пили повече от една бира и от това ще стане за някой ясно, че "навсякъде има от всички". :lol: На хора, които може би веднъж не са видяли това, за което говорим, но ще спорят ако трябва денонощно.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 17 яну 2011 15:32

sl321 написа: На една крачка си от това че рок музиката е "семките" във световен мащаб.

Всеки пазар е насочен към точно определен кръг потребители! Включително семките! ;)

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 17 яну 2011 15:35

MORSKI написа:Идилия....
Изображение

Просто фенове...
Мен като ме има сниман с бира в ръка на същият концерт, ще ме оревеш ли?

Върни се в “Архив”