MORSKI написа:Аз ти отговорих на този въпрос, точно такива са на коцертите им. Но аз на коцерт няма да стъпя, но не ми пречи примерно да си слушам някоя песен, чиято мелодия ми харесва

Без АЗИС естествено, това чудовище за нищо не света няма да го слушам

Иначе тъмни субекти има и на метъл и рок концертите

Виждал съм такива....
Ами няма как да знаем масовото явление какво е Коце... Ти правиш обобщение на базата на това което си видял, но това не е всичко... Не можеш да видиш всичко и лепваш едно клеймо! Това е като софия и провинцията... Тотално грешна политика на мислене е това според мен...
Под масово явление разбирам, като гледах предаванията, които цитирах: Азис, Пайнер и т.н.
Миналата година бях на концерти на Металика, на AC/DC, на Мегадет, Скорпиънс, на Рамщайн, на Меноуар и други, на някои пред 60000 души и буквално не видях нито един циганин или влязъл пиян или дрогиран човек. Имам не малко снимки във фейсбука, можеш да ги разгледаш през профила на Николаева.

Намери и ми покажи един такъв, който да е, както казваш "тъмен" или във видимо пияно или дрогирано състояние. Сам можеш да извадиш от нета снимки от изяви на Пайнер и да съпоставиш картинката! Именно затова говорим за правило и за изключения.