Хубав мач,браво на Локо и Спартак.
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Локо Пд-Спартак прилича на уговорен?
При това доста интересен. Не може да се оплакваме от началото на полусезона.
добър ма4 и 1-1 на полувремето,Спартак ВН играе по-добре..............подпират локото........4ист 4ервен картон и никаква засада при атака на Спартак ВН.
Sedrik777 написа:добър ма4 и 1-1 на полувремето,Спартак ВН играе по-добре..............подпират локото........4ист 4ервен картон и никаква засада при атака на Спартак ВН.
Според мен по чист червен картон скоро не съм виждал.
pensioner написа:На полувремето Локо Пловдив ще води в резултата,но след почивката Спартак ще обърне мача.
Локо-Спартак
1 : 2 ???
1:1 на полувремето. Аре лапай паламарката

-
- Контакти:
Така е като се насират чернодрешковците....Лошото е че като ги накажат пак не си вземат поуки.Затова ще е все така ... 

- Ticha
- Контакти:
Много интересен мач и супер слабо съдийство...чист червен картон и никаква засада при положението в началото на мача. Брей тез съграждани много се вдигнали, дори и мене изненадоха
...оная победа в Сливен дето всички казваха че е уговорена да не се окаже накрая редовна. И накрая да кажа че тоя сърбин на вратата на Спартак е много слаб, ама така ще е като се вземат анонимни сърби, вместо да се дава шанс на младите български играчи. За сметка на това Акалски е отново в супер форма. Дано и второто полувреме да е толкова интересно! 

Според мен по чист червен картон скоро не съм виждал.[/quote]
На Манолев срещу Кипър
На Манолев срещу Кипър

http://www.sportno.info/123/Fenovete-na-Cherno-More-se-izgavriha-s-Bulgariia.htmlФеновете на Черно Море се изгавриха с България
"Спартак" ги гледам за втори път тази пролет /след "Локо" Мз/ и много повече ми харесват от моя син отбор, за съжаление! Имат мисъл в играта и ако са малко по-самоуверени ще бият наред... "Локо"-то отзад са пълна скръб. Съдията както винаги е ...
А иначе стига с тия простотии за уговорки! Така може само да се самоуспокояват някои болни мозъци...
А иначе стига с тия простотии за уговорки! Така може само да се самоуспокояват някои болни мозъци...
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
- Ticha
- Контакти:
И аз викам стига с тия уговорки. Автора на темата да смени заглавието!
Според мен по чист червен картон скоро не съм виждал.[/quote]
Na Karamfil Ilchev sreshtu Krasi Krustev - pokazan
Lokoto shte bie
Na Karamfil Ilchev sreshtu Krasi Krustev - pokazan

Lokoto shte bie