За това дали ще им "ходи" на Локо Пловдив незнам ( не съм им фен, по-скоро на Ботев), но определено един малко по тъмно син Старлаинер ще пасне ИДЕАЛНО на Спартак ( Варна и то фенския, не турския).
PFC Litex - позволи ми да не се съглася с теб. Представи си една Karosa или 30 годишна Сетра дето вече живее 16-ти живот, колкото и да я рециклираш ще си остане "стара баба", пък ако ще вътре да е с джакузита и парна баня + 22 масажистки-стриптизьорки. А за вашият, неискам да споря понеже наистина не съм убеден дали е Травего ( Травегото по принцип е едно ниво над Туризмото, колкото и да е объркано това понятие в терминологията точно на Мерцедес) или Туризмо, със сигурност ти ще знаеш по-добре, но ако наистина е Туризмо бих се учудил. Както и да е, разликите са минимални.
P.S. - наскоро се бях замислил..... защо по дяволите няколко президенти решиха изведнъж да купуват ЕДИНСТВЕНО И САМО МЕРЦЕДЕСИ за отборите си, да не говорим и че някои от тях са чисто нови ( също ВЕЛИКА ГЛУПОСТ с уточнението, че говоря само за предназначение - футболен отбор и то в БГ). И стигнах до два извода - първо нищо не разбират от автобуси ( не, че Мерцедес не са класа, напротив) и второ - просто най-добрият и най-имиджов автобус, а именно втората генерация на Старлаинера, втора ръка струва/струваше, ПОВЕЧЕ ОТ ЧИСТО НОВ БЕНЦ, доколкото въобще можеше да се купи употребяван, особенно преди кризата. Та така......