Спестиха ли ни два червени картона в сряда? Да! ФАКТ
Отмениха ли чист гол на Оксер? Да! ФАКТ
Хванат ли е бил съдията? Със сигурност НСПП знае! ФАКТ
Луд ли е ГА! Не знам
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Познайте кой е "Автора"-бълГАрин ЛИ е ??
Евала на демокрацията Ви! Заключвате неудобните теми от раз! Истината боли! Нали?
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: Познайте кой е "Автора"-бълГАрин ЛИ е ??
RED MAGIC написа:Спестиха ли ни два червени картона в сряда? Да! ФАКТ
Отмениха ли чист гол на Оксер? Да! ФАКТ
Хванат ли е бил съдията? Със сигурност НСПП знае! ФАКТ
Луд ли е ГА! Не знам
Атанасов ти ли си? Отменили били чист гол, два червени картона били спестили... Къде ги видя двата картона? Къде го видя чистият гол? Фал в нападение имаше...Вие малоумната част от чорбарите ме изумявате всеки път с кухите си тикви и конспирационните мисли в тях... Този ГА ако го срещна някъде по улицата ще бъде един от щасливите дни в живота ми...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: Залагайте на Левски срещу Морето!!
Varna1913 написа:питай майките си кой е хюмне син на ромски курви, ще ти изгоря рогата малко гейче малоумно и ще искаш под хуяне да свиришСмелчага... В събота съм във Варна. Ще ви видя тогава колко сте силни... Варненски бастун с хероинова пристрастеност....
от кое село ще идваш ве смешник, тия вицове ги разправяй на някой друг, няма нужда да се правиш на оргинален като си прост селяк, аман от чуждопоклонници, като си шопар отивай в шопско да живееш не да ми говорите колко селянчета ще напълните клетката в събота
Може да пием по бира преди мача и да ти разкажа от кое село идвам... Гражданино...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Re: Мъри Стоилов вардил удари на националите
galder написа:Уфф точно този ли пък намери Мъри да му разкрива тайните на вратарския занаят
Уфф, точно Ливърпул ли намериха да го купят тоя, ако се бяха допитали до мъдрото ви мнение, сигурно нямаше да направят такава грешка.
- plamen etov
- Контакти:
mike28 написа:galder написа:Уфф точно този ли пък намери Мъри да му разкрива тайните на вратарския занаят
Уфф, точно Ливърпул ли намериха да го купят тоя, ако се бяха допитали до мъдрото ви мнение, сигурно нямаше да направят такава грешка.
Че то тате плати да го вземат ,а и те се оттърваха елегантно катого преотстъпиха
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
plamen etov написа:mike28 написа:galder написа:Уфф точно този ли пък намери Мъри да му разкрива тайните на вратарския занаят
Че то тате плати да го вземат ,а и те се оттърваха елегантно катого преотстъпиха![]()
КОЛКО ЛИ ТАЛАНТА СА ВЗЕЛИ ЛИВЪРПУЛ ОТ СМЕШНИЯ ЧЕРВЕН ОТБОР
BE STRONG
ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!
Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."
ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!
Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."
mike28
Ти си тъпо създание. Какво от това,4е са го взели Ливарпул,колко ма4а е изиграл от както е напуснал ЛИЕФСКИТО ? Гаранция,4е има поне десет по-добри вратари в БАЛГАРИЯ.
Ти си тъпо създание. Какво от това,4е са го взели Ливарпул,колко ма4а е изиграл от както е напуснал ЛИЕФСКИТО ? Гаранция,4е има поне десет по-добри вратари в БАЛГАРИЯ.
plamen etov написа:mike28 написа:galder написа:Уфф точно този ли пък намери Мъри да му разкрива тайните на вратарския занаят
Че то тате плати да го вземат ,а и те се оттърваха елегантно катого преотстъпиха![]()
Колко ли футболисти се подвизават в Ливърпул благодарение на татковците си? Сигурно поне 2/3! Така се прави европейски клубен шампион! Защо ли тогава наш'те са толкова назад???
- plamen etov
- Контакти:
Е този го взеха като първия Левскар вкарал ав ГОЛ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА ,това е да си талант,който бая псувни отнесе от феновете на ГЕРЕНА
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
plamen etov написа:Е този го взеха като първия Левскар вкарал ав ГОЛ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА ,това е да си талант,който бая псувни отнесе от феновете на ГЕРЕНА![]()
![]()
![]()
Прав си. Само дето не разбрах защо на Ники Михайлов татко му е предпочел Ливърпул. Щом татковци от неговия калибър могат да "записват" синовете си в такива отбори (доста си забавен с тоя възглед), поне да беше в Барса. Или Милан. Направо се чудя Живко Миланов какви ги дири още тука. Нали е Зет. Веднага да го "записват" в Байерн.