Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Re: ИСТИНА ЗА СЕЛСКИЯ ИСКАМЕ

Мнениеот bulgaro » 02 апр 2009 10:11

PLOVDIV PEE 1912 написа:Не знам,вече ще направа някоя глупост....

Крайно време беше да се заемеш със случая.
В теб ни е надеждата!
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 02 апр 2009 13:52

bulgaro написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:Не знам,вече ще направа някоя глупост....

Крайно време беше да се заемеш със случая.
В теб ни е надеждата!

Сигурен съм ,че много от нас си го мислят.............

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Re: Крайни фенове на "Ботев" заплашиха със смърт бъдещия старши

Мнениеот емо73канар » 02 апр 2009 15:36

ktulu. написа:Аз предлагам да направим собствен фонд, в който всеки от нас ще участва с колкото има възможност да отдели. Всичко събрано във фонда, ще бъде дадено на човека (който и да е той), който ни предостави част (плът) от тялото на С
елския!!! Приема се всичко - ухо, пръст и т.н....

Най добре глават. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 8-) 8-) 8-)

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Re: Крайни фенове на "Ботев" заплашиха със смърт бъдещия старши

Мнениеот SHYNE » 02 апр 2009 16:59

шъ си напрайм пачъ мухахахаха
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

CORNY
Контакти:

Мнениеот CORNY » 02 апр 2009 21:59

Лошото е,че освен селския,ще почерним нашия и на близките ни живота...иначе да не се изхвърлям,ама да съм го праснал вече киртака мръсен..! :evil:

Sheisse
Контакти:

Друг подход?

Мнениеот Sheisse » 03 апр 2009 07:02

Доста изчетох от тоя форум преди да пиша в него.Фен съм на ЦСКА и правя паралел между Лупи и ДХ.Общо взето Лупи се измете и нави да продава чак като беше пуснат за издирване и не можеше да седне да вечеря или да ходи на лекции спокойно.
Виждам, че ботевистите са твърдо решени да изметат Кънтри Митъо, обаче мислили ли сте за друг подход?
На мачовете гореспоменатия го няма-глоба може да му докарате само с вандалщини, а оттам-рано или късно куките ще хванат някой и съответно го грози и затвор, а и е тъпотия да рушите и без това срутените стадиони.Подхода, кото имам предвид е без изстъпления-да сте навсякъде, където е и Селския.Да не може да излезе от вкъщи без фен на Ботев да го пита:"Аре, бе Селяк какво става?".Роднините му да го питат"Какви са тия момчета с плакатипред вкъщи?" и така...Тоест на стадиона сте много и си обичате отбора-всички го виждаме.Обаче врагО ви там го няма и вашите неща му минават през...Винаги ще си намери гладен и глупав тренъор или футболисти за да си закърпи положението.Притиснете го на негова територия-да ви вижда и чува всеки ден.

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Re: Друг подход?

Мнениеот vhpvhp » 03 апр 2009 08:08

Това е правено вече. Но има технически трудности , Урода живее в село Крумово , на 6-7 км от Пловдив на ул."Хайдушка" 5 . Когато до там се доберат фенове , вече ги чака полиция . Пазят спокойствието на "безценния" Селяндур :evil: Следват задържания на фенове ,спиране на коли ,блокади и т.н... Така че на негов терен не става. Пък и той не стои там по време на протестите. Селският в основното време се крие във Велинград , на вилата си. Там инсценира ,че е по "бизнес дела" в Италия... :geek: Когато се е появявал на публични места в Града - постоянно е ставал мишена за атаки. Последния път феновете го нападнаха пред общината с яйца и му скапаха фасона.... Но той е психопат. Не се трогва от нищо , ГЬОНСУРАТ :!:

Sheisse
Контакти:

Мнениеот Sheisse » 03 апр 2009 08:43

Може..наглеци всякакви.Аз имах предвид културно, де-полицията не може да спре някой, че отива в Крумово иска да звънне на вратата и да поговори с някой-такъв закон няма.Просто това дето го правите е по-скоро израз на безсилие отколкото да има полза.Ако Митъо не продаде може да си играе мачовете и при закрити врати-още помня как Черепа затвори сектор Г...А ако успеете, ама се докарате до В група, няма гаранция, че свестен собственик ще иска да купи отбора и да го чака няколко години да стане фактор във футбола.

Jimmy8
Контакти:

Мнениеот Jimmy8 » 03 апр 2009 11:32

Sheisse,има много истина в думите ти и се вижда желанието ти да ни помогнеш и ние да се отървем от кънтрито както вие от Лупи - оценяваме го.Дай боже да стане някога!Ама не знам вече и аз...Не виждам изход.Освен да "катастрофира" селския идиот,или да се "самоубие като се наръга 7 пъти с нож в гърба и се хвърли от моста",друг изход не виждам.Той е психопат!При това с чадър от държавата...
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

Jimmy8
Контакти:

Re: Грабнаха Христолов и в чуждите медии

Мнениеот Jimmy8 » 03 апр 2009 11:56

vhpvhp написа:Преговори вървят. Ако Селският беше нормален човек щях да ви кажа - "ДО ЕДНА СЕДМИЦА ЩЕ ИМА СДЕЛКА " :!: Но Селският не е нормален ,той е психопат. Така че нищо не мога да Ви кажа. Но разговори се водят. Желание да ни купят продължава да има.

Аз също си мисля че има нещо.Това тотално затишие...А и тоя,дробчето,дето е тука...Върти ми се в главата,не е ли възможно да е пратен точно от хората зад Кръстева за да държи изкъсо селския идиот,или пък да започва да действа за изправянето на отбора за да не стане късно докато приключат преговорите?Не знам...ще ми се да е така,а и има някаква логика...
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

Върни се в “Архив”