Painch0 написа:По времето на Мъри, Мариян Огнянов загатна че има талант, но сега той не показва нищо от това. Той получи доста шансове тази година и почти винаги разочароваше. Пробваха го като дефанзивен халф- трагедия, пробваха го като атакуващ халф-трягедия. Да го гледаш как играе на терена е наказание. Пипа топката по 5 пъти, върти се и докато реши да подаде и е отишло. А да не говорим, че срещу Лил(в Франция) първото полувреме точните му пасове бяха 10% от всичките, които беше пробвал(тогава играеше атакуващ), а на няколко пъти имаше шанс да пусне към Дембеле, а вместо това целеше самолетите по небето. Срещу Славия, направо ми се идваше да хвърля телевизора като гледах какви "виртуозни" удари правеше. Той е футболист(ако може и така да се нарече) за отбори като Карилака, Видима, Миньор. Колкото по-бързо се отървем от него и дадем шанс на някое момче от школата толкова по-добре.
А Хичо пък беше доооста талантлив, но България разваля и най-добрите таланти. Много ме е яд за него, защото имаше талант, възможност да се развие и да играе в добър отбор, а не в Касъмпаша.
Тоя мач срещу Лил там му беше най-слабия от всички мачове през този сезон.Направо играхме с човек по-малко тогава.Достатъчно шансове получи особено през този сезон,но не ги оправда.За мен няма качества за Левски.