Относно негативните мнения за Мариян Огнянов
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Относно негативните мнения за Мариян Огнянов
Аз по-голямо недоразумение от тоя не съм виждал скоро в Левски . Дори не искам да му споменавам името , защото просто не си го е заслужил . Не може да се държи един футболист в Левски само и само , че е вкарал гол на Челси . Той с друго запомни ли се . Един пас не може да подаде , няма шут , няма техника , просто пълен бездарник . И тоя ако е най-доброто от школата ни , майко мила , до къде сме я докарали . И нека автора на темата да даде някой пример със силен мач на тоз хубавец , защото аз просто не се сещам ( а имам претенциите да не съм изпускал да гледам мач на сините последните много години ) .
- storm
- Контакти:
Всичко опира до въпрос на възпитание ... И zlatan не се ядосвай наричат го така келеметата ..То също не е и нормално да наричат Гошо Петков Урсула,но го наричат
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
- Georgiev11
- Контакти:
storm написа:Всичко опира до въпрос на възпитание ... И zlatan не се ядосвай наричат го така келеметата ..То също не е и нормално да наричат Гошо Петков Урсула,но го наричат

Айде Барса ги изкърти, Сър-а гледа като Бай Тошо на 10 ноември
Куц,кьорав...той си остава в историята на бг футбола. 

- storm
- Контакти:
Georgiev11 написа:storm написа:Всичко опира до въпрос на възпитание ... И zlatan не се ядосвай наричат го така келеметата ..То също не е и нормално да наричат Гошо Петков Урсула,но го наричат
![]()
![]()
![]()
когато го видя тоя скайп се спуквам да се смея ^^^
ко каза ко ?
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Един футболист сам трябва да си заслужи уважението, а не да го уважават само,защото е играч на даден отбор ! Меси да не го уважават само заради това,че е играч на Барселона ? Не, той сам си е заслужил уважението на хората.Огнянов с какво заслужава уважение ? Какво е направил ? Вкара един гол на Челси... и какво ? Цял живот да го държат заради това ли ? Какво друго е направил ? С какво да го помнят ?
Re: Мариян Огнянов!!!!
gonzo_levski написа:Трябва му още шанс. ако играе с голям хъс и желание ще му тръгне.
Ще ми докара инфаркт ако още малко шанс му се даде

Тоя пор повече и от Г.Христов ми пили нервите...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Според мен М.Огнянов има място в Левски за разлика от Балтанов.На Мариян му трябва да играе един полусезон редовно и ще видим истинското му лице.В много от мачовете е загатвал за отличната си техника и страхотния поглед върху играта,но нещо не може да се отпусне ми се струва.Колкото до Балтанов,той пропиля много повече шансове и мисля,че няма място в Левски дори като резерва.Няма да забравя какъв пропуск направи при 0:0 при гостуването ни на Виляреал.
По времето на Мъри, Мариян Огнянов загатна че има талант, но сега той не показва нищо от това. Той получи доста шансове тази година и почти винаги разочароваше. Пробваха го като дефанзивен халф- трагедия, пробваха го като атакуващ халф-трягедия. Да го гледаш как играе на терена е наказание. Пипа топката по 5 пъти, върти се и докато реши да подаде и е отишло. А да не говорим, че срещу Лил(в Франция) първото полувреме точните му пасове бяха 10% от всичките, които беше пробвал(тогава играеше атакуващ), а на няколко пъти имаше шанс да пусне към Дембеле, а вместо това целеше самолетите по небето. Срещу Славия, направо ми се идваше да хвърля телевизора като гледах какви "виртуозни" удари правеше. Той е футболист(ако може и така да се нарече) за отбори като Карилака, Видима, Миньор. Колкото по-бързо се отървем от него и дадем шанс на някое момче от школата толкова по-добре.
А Хичо пък беше доооста талантлив, но България разваля и най-добрите таланти. Много ме е яд за него, защото имаше талант, възможност да се развие и да играе в добър отбор, а не в Касъмпаша.
А Хичо пък беше доооста талантлив, но България разваля и най-добрите таланти. Много ме е яд за него, защото имаше талант, възможност да се развие и да играе в добър отбор, а не в Касъмпаша.
zlatan написа:Иначе за качествата на Мариян-мое лично мнение е че той ги притежава,друг е въпроса че ЯСКАТА не знае къде да го сложи да играе,както не разбра и позицичта на Лъчо.-тва е друга тема..
Абсолютно подкрепям +1
Знам, че ще си навлека гнева на доста от вас, но Мариян Огнянов има повече качества от половината чуждестранни ритнитопковци. Той е бърз, комбинативен и най - важното комплексен футболист, а заради последното още не са го сложили на мястото му. Гарантирам, че при едно оттегляне на Дарко, Мариян чудесно ще го замести))))))
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....