Australian Open 2011-Официална тема!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Australian Open 2011-Официална тема!

Мнениеот TodorT » 15 яну 2011 00:22

zaqwsxd написа:TodorT За титлите и Рафаел Надал имам предвид едновременно :) [offtopic]Фен съм на Надал и ако на сън ме бутнат мога да кажа през коя години кои титли е взел[/offtopic]

Ок, извинявай .... не съм те разбрал правилно :)

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 15 яну 2011 06:58

Гришата бие във втори кръг на квалификациите мароканеца Реда Ел Амрани 6-3 6-4.Последното препятствие преди основната схема е холандеца Томас Схорел 202 см левичар.Доста труден мач,Гришо миналата година изпитваше трудности срещу играчи с мощен сервис загуби и от Бозоляц,Данчевич,Додиг добре ,че се отказа.Холандеца изигра един доста добър мач преди 10 дена в Доха срещу Федерер където загуби с 6-7 3-6

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 15 яну 2011 09:29

Blue_Girl написа:
rhaegar написа:Ако погледнеш схемата, ще ме разбереш.

Погледнала съм я, но всичко може да се случи!

Аз затова уточних, че ако не се случи нещо супер неочаквано. В момента Ким е (и винаги е била,ама айде) поне две класи над Сафина.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 15 яну 2011 10:04

Поздравления за Гришо!
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Мария
Контакти:

Мнениеот Мария » 15 яну 2011 20:40

Това е темата заради която се регистрирах :) От много време следя форума и виждах, че тук има хора които се вълнуват от този прекрасен спорт. Най накрая и аз се престраших да се регистрирам и да си обсъждам с вас :) Време е и да споделя, кои са моите любими тенисисти и при мъжете и при жените. Краля в мъжкия тенис е един, и това е Федерер ! Това е моят фаворит в турнира и любим спортист като цяло :) Харесвам също така аржентинеца Дел Прото и Лейтън Хюит. Последният за съжеление, вече не е същият спортист от предишните години. При жените моята фаворитка и съответно - любимка е Жустин Енен. Допада ми и играта на белорускинята - Азаренка. Интересна тенисистка също така е и китайката На Ли. Държа да подчертая обаче, че над всички в сърцето ми стоят нашите прекрасни таланти - Григор Димитров и Цветана Пиронкова :)
Пожелавам успех най вече на българите - Гришата и Цветанка ! Успех след това на моите любими спортисти. Успех и навашите фаворити ! Дано се насладим на един невероятен турнир :) :)

p.s Толкова съм развалнувана, че вече пиша в този толкова популярен форум, че не бях забелязала емотиконките :)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 15 яну 2011 23:43

Мария написа:Това е темата заради която се регистрирах :) От много време следя форума и виждах, че тук има хора които се вълнуват от този прекрасен спорт. Най накрая и аз се престраших да се регистрирам и да си обсъждам с вас :) Време е и да споделя, кои са моите любими тенисисти и при мъжете и при жените. Краля в мъжкия тенис е един, и това е Федерер ! Това е моят фаворит в турнира и любим спортист като цяло :) Харесвам също така аржентинеца Дел Прото и Лейтън Хюит. Последният за съжеление, вече не е същият спортист от предишните години. При жените моята фаворитка и съответно - любимка е Жустин Енен. Допада ми и играта на белорускинята - Азаренка. Интересна тенисистка също така е и китайката На Ли. Държа да подчертая обаче, че над всички в сърцето ми стоят нашите прекрасни таланти - Григор Димитров и Цветана Пиронкова :)
Пожелавам успех най вече на българите - Гришата и Цветанка ! Успех след това на моите любими спортисти. Успех и навашите фаворити ! Дано се насладим на един невероятен турнир :) :)

p.s Толкова съм развалнувана, че вече пиша в този толкова популярен форум, че не бях забелязала емотиконките :)

Welcome to the jungle xD
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 16 яну 2011 00:43

Айде да почва Григор , че нямам търпение..

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 16 яну 2011 01:28

Голям зор ще е с тоя дългуч 2-2 :cry:

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 16 яну 2011 01:39

Гришо взе така важния 7ми гейм- лошото е , че прави много двойни грешки 4 сервис гейма- 3 двойни грешки , иначе процентът вкаран първи сервис е 60 (може и по-добре :) )

Потребителски аватар
plovdivchanina
Контакти:

Мнениеот plovdivchanina » 16 яну 2011 01:46

Сега е момента Гришо да си вземе подаването и да го пробие. Иначе някой знае ли в какъв формат играят 3 от 5 или 2 от 3.
Изображение

Върни се в “Архив”