Относно негативните мнения за Мариян Огнянов

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Относно негативните мнения за Мариян Огнянов

Мнениеот zlatan » 15 яну 2011 23:34

Отдавна се каня да напиша тези редове,но все ни ми остава време.Болно ми е да чета мнения за футболист на Левски-аз няма да ги цитирам.Факта че той защитава цветовете на Левски заслужава едно елементарно уважение.Грозно а и адски болно ми е когато такива злурадства излизат от думите на фенове на Левски.Има си начини когато не си доволен от изявите на даден футболист как да го упрекваш,ноооооооооооооооо.Иначе за качествата на Мариян-мое лично мнение е че той ги притежава,друг е въпроса че ЯСКАТА не знае къде да го сложи да играе,както не разбра и позицичта на Лъчо.-тва е друга тема.Знам че това са едни скъпички малчугани коит ги чакаме с години ,но докато зщитават цветовете на Левски аз ще ги подкрепям.

Само да вмъкна нали всички знаем къде играе Никито и всички знаем на коя страна стана шампион.

не съм адвокат на Огнянов.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Re: Мариян Огнянов!!!!

Мнениеот Жоржиньо » 15 яну 2011 23:43

Хаха и какви качества има като не може да подаде един свестен пас ... къде да го постави Ясен,нападател ли или крило .. Той за нищо не става :lol:

gonzo_levski
Контакти:

Мнениеот gonzo_levski » 15 яну 2011 23:47

Междудругото Мариян в мача със Спортинг се включи много добре. Имаше няколко уникални паса в стил Тасевски, това неможе да се отрече. Трябва му още шанс. ако играе с голям хъс и желание ще му тръгне. Не знам и аз каква ще е точната позиция за него, но има място в Левски.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 15 яну 2011 23:50

Милито за да ме разбереш ти казвам следното аз не казвам че Мариян е класа,а това че като футболист на Левски не трябва да бъде наричан по такъв грозен начин.
честита победа на нераадзурите от мен и дано си ме разбрал.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Re: Относно негативните мнения за Мариян Огнянов

Мнениеот kokic1986 » 16 яну 2011 00:04

Аз съм малко раздвоен за Марианчо . От една страна ми се струва , че не става за Левски и няма класата да играе при нас , от друга страна ми се струва , че мъничко не му стига да се "отпуши" и да започне да "изнася" мачовете (както ги прави Дарко) . Щом Гонзо и Ясен го държат още и се опитват да го налагат при титулярите значи има защо и те виждат в качества в него . в момента обаче той не може да бъде алтернатива на Дарко или Жо , а за в бъдеще дали ще развие таланта си - зависи от него .

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 16 яну 2011 00:06

Мариян Огнянов е некадърник.Той няма качества да е в Левски.Клубът не е пансион,за това трябва да се разкара.Защо дават Балтанов,Тевия,Табаков,Балджийски под наем,а държат тоя? Кой от посочените получи шанс за изява като Огнянов ? Огнянов е футболист за отбор,който се бори за оцеляване в А група.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 16 яну 2011 00:16

LaRgO написа:Мариян Огнянов е некадърник.Той няма качества да е в Левски.Клубът не е пансион,за това трябва да се разкара.Защо дават Балтанов,Тевия,Табаков,Балджийски под наем,а държат тоя? Кой от посочените получи шанс за изява като Огнянов ? Огнянов е футболист за отбор,който се бори за оцеляване в А група.

+1
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
levski_007
Контакти:

Мнениеот levski_007 » 16 яну 2011 00:22

И според мен Мариян няма място в Левски.Такива вечни таланти като него,Лъчо Балтанов,Николай Димитров колко време ще ги чакаме да развият таланта си
Дори живота си аз да прекарам,
в мизерия и крайна нищета,
левскар завинаги оставам,
левскар дори и след смъртта!!!

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 16 яну 2011 00:26

levski_007 написа:И според мен Мариян няма място в Левски.Такива вечни таланти като него,Лъчо Балтанов,Николай Димитров колко време ще ги чакаме да развият таланта си

Хичо още малко ще го изчакаме и ще го продадем на Касъмпаша :Д
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 16 яну 2011 00:28

Лятото става на 23 години и през пролетта не надскочи ли себе си, ще си остане посредствен футболист и един от многото надежди, който след 23-24 годишна възраст стават вечни надежди.

Имначе автора на темата е прав, дори куц кон да е никога не трябва да бъде хулен и обиждан, а какво прави в Левски, това може да каже само ръководството.
Изображение

Върни се в “Левски”