Ювентус-Бари 16.01-16.00ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: Ювентус-Бари 16.01-16.00ч.

Мнениеот Middlesbrough » 15 яну 2011 23:24

шшш оу фантазията си ти тука ;] , Григера влезна на почивката с Катаня именно на мястото на Гросо и се справи 5 пъто по добрее от италианеца ;] така че не ми казвай кой фантазира : ) точно в тоя мач ще пусне Джианети да , той за купата не влезна ся ще играе , смени дилъра вече пич ;]

Офтопик:

Потребителски аватар
juventuss
Контакти:

Мнениеот juventuss » 15 яну 2011 23:42

Дано Хорхе се върне в игра и покаже защо е в Юве...жалко,че няма късмет с контузиите,иначе мисля,че би се справил доста по-добре от Амаури
daniel875 написа:Тази срещу "Ювентус" си беше правилна, защото имаше опит за игра с ръка. Това, че Исла не го направи, не означава, че не го мислеше.

"Alla Juventus vincere non è importante. È l'unica cosa che conta"

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 15 яну 2011 23:47

Middlesbrough написа:шшш оу фантазията си ти тука ;] , Григера влезна на почивката с Катаня именно на мястото на Гросо и се справи 5 пъто по добрее от италианеца ;] така че не ми казвай кой фантазира : ) точно в тоя мач ще пусне Джианети да , той за купата не влезна ся ще играе , смени дилъра вече пич ;]

Така те искам! :) :) :) Настървен като Барсата последните години :) Явно палиш,но както и да е.Най-добре наблягай на Пикето,че да не хабиш ядове със слабаци като Юве ;)
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 15 яну 2011 23:48

forzajuve написа:
Middlesbrough написа:шшш оу фантазията си ти тука ;] , Григера влезна на почивката с Катаня именно на мястото на Гросо и се справи 5 пъто по добрее от италианеца ;] така че не ми казвай кой фантазира : ) точно в тоя мач ще пусне Джианети да , той за купата не влезна ся ще играе , смени дилъра вече пич ;]

Така те искам! :) :) :) Настървен като Барсата последните години :) Явно палиш,но както и да е.Най-добре наблягай на Пикето,че да не хабиш ядове със слабаци като Юве ;)

ти не се занимавай с мен комплексар , не ми казвай на кво да наблягай фантазьорче ;]

Офтопик:

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 15 яну 2011 23:55

Този мач е много важен за Ювето,а не нашата простотия,която всеки би разбрал кой я притежава и кой не.Лека вечер и не се прави на герой,защото не ти отива,а можеби аватара показва част от твоята същност.Седи грейса и чакай рейса и те така!Само Юве и в Ада!Само ми отговори на един въпрос за да си легна по- спокоен,но не преигравайПри мач Барса-Юве за кой си?Forza Juve,Merda Barca
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 15 яну 2011 23:59

аз съм си простак е ;] , честно ще ти отговора , когато Юве елиминира Барса с гол на Салайета бях за Юве ... малко или много : ) но тоя спор пак не ми се води , ти постоянно повтаряш едно и също като някой бавноразвиващ :mrgreen:

Офтопик:

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 16 яну 2011 00:03

forzajuve написа:Този мач е много важен за Ювето,а не нашата простотия,която всеки би разбрал кой я притежава и кой не.Лека вечер и не се прави на герой,защото не ти отива,а можеби аватара показва част от твоята същност.Седи грейса и чакай рейса и те така!Само Юве и в Ада!Само ми отговори на един въпрос за да си легна по- спокоен,но не преигравайПри мач Барса-Юве за кой си?Forza Juve,Merda Barca

Не се меся ,ама за аватара моля без обиди... :)

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 16 яну 2011 00:06

Middlesbrough написа:аз съм си простак е ;] , честно ще ти отговора , когато Юве елиминира Барса с гол на Салайета бях за Юве ... малко или много : ) но тоя спор пак не ми се води , ти постоянно повтаряш едно и също като някой бавноразвиващ :mrgreen:

"малко или много"-Thank you!Forza Juve,Merda Barca,Boro.....all teams ;) !
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 16 яну 2011 00:07

forzajuve написа:
Middlesbrough написа:аз съм си простак е ;] , честно ще ти отговора , когато Юве елиминира Барса с гол на Салайета бях за Юве ... малко или много : ) но тоя спор пак не ми се води , ти постоянно повтаряш едно и също като някой бавноразвиващ :mrgreen:

"малко или много"-Thank you!Forza Juve,Merda Barca,Boro.....all teams ;) !

хахахах мн си зле пич не те знам къф си ама не ти отива на годинките ... поече няма се занимаам с теб ти си кат някво дете айде със здраве отивай да сънуваш как марота ти го ...

Офтопик:

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 16 яну 2011 00:14

Стига сте се карали , грзно е и двамата подкрепяте една идея.. Нормално е да има противоречия ,но поне не се обиждайте.

Върни се в “Ювентус”