Лудогорец Разград-всичко за отбора

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

big4eto
Контакти:

Re: Лудогорец се сдоби с ултрамодерен автобус "Мерцедес"

Мнениеот big4eto » 15 яну 2011 21:56

Шопите умират от яд :!: Домусчиев е от Ловеч и парите са му чисти благодарение на заводите за лекарства за животни :!:
"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 15 яну 2011 22:02

Червени_шампиони написа:
Levskar_90 написа:Кой всъщност е Кирил Домусчиев ?

Отговор: Поредната мутра ограбила държавата, заплашена от разстрел. С една дума престъпник !

+ 1

За пръв път да съм на едно мнение с тебе. :lol:

[offtopic]е ти си аверче :lol:[/offtopic]
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

SVFC
Контакти:

Мнениеот SVFC » 15 яну 2011 22:05

big4eto написа:Шопите умират от яд :!: Домусчиев е от Ловеч и парите са му чисти благодарение на заводите за лекарства за животни :!:

Ти май си и вярваш? КЪДЕ ПО СВЕТА и ОСОБЕННО В БЪЛГАРИЯ има честни милионери??? Този пък точно е направо като Рокфелер. Учил, сполучил, направил си ей така "случайно" няколко фирми ( и то не за продажба на домати и краставици на пазара) и с течение на времето поради УНИКАЛНИТЕ СИ КАЧЕСТВА И НЮХ натрупал няколко милиона ( че може и десетки). Айде стига глупости. Друг е въпроса, че има една приказка "които го може, го може". Ама да ми го изкарвате честен и чист е същата работа сякаш да се твърди, че Николета Лозанова е девствена :-).

До parmalat - втори жокер искаш ли? Наскоро в КАТ Варна предполагаш ли, че "евентуално" е минала на пререгистрация, включително и на табелите, точно такава 350-ка и то СЛЕД смяна на цвета от оригинален бял цвят с предишен собственик т.н. Navi Bulgar. Това ти го казвам само като допълнение ( а и ми е второто потвърждение) на предишният ми пост.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 15 яну 2011 22:11

SVFC явно си добре запознат все пак не е лош автобуса.На мен лично ми допада доста. ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

SVFC
Контакти:

Мнениеот SVFC » 15 яну 2011 22:22

Явно не съм се изразил правилно. Ни най-малко не твърдя, че е лош, напротив, както и казах си е ПЪЛНА КЛАСИКА. Резаците дълги години ги смачкаха от каране( по всякакви линии, вътрешни и външни, включително и Анадола) и е ФАКТ, че издържаха. И то прекалено много.
Просто се подразних на текста от т.н журналисти, които според мен от незнание са написали пълни глупости. Да не говорим и, че не са си проверили информацията. Визирам какво АЗ написах преди малко. Но това е съвсем друга тема.
И btw съдейки по снимките, този автобус е със т.н. "звездна категоризация" с ТРИ, повтарям ТРИ звезди. В повечето случай истинските Туризмота и най-вече Травегото са с 4 звезди, а "върха на сладоледа" е Старлаинера на Неоплан ( какъвто имат само Левски, а и много, много малко отбори в Европа въобще) и ТopClass-а на Сетра( които модел, дори и 3 звезден няма никои бг отбор).
Предполагам, че някои просто им е подхвърлил на журналистите, че е с по-голямо разстояние между седалките, което ще рече, че са НАМАЛЕНИ като брои от около ......55 на ....евентуално 46 или 42 и аз незнам, но въпреки това, НЕ ГО ПРАВИ ДОРИ 4 ЗВЕЗДЕН, да не говорим за топ лукс от 5 звезди. И така..... ;)

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 15 яну 2011 23:24

child in time написа:Честито! Заприличват на БГ Ман Сити!

Много точно казано.Балон,който се надува и да видим просто кога ще се спука.

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 15 яну 2011 23:44

Тука за пореден път чета разни смешки.Ало господа СОФИЯНЦИ ако не сме ние от провинцията да ви напълним стадионите за мачаовете във ЕВРОТУРНИРИТЕ знаете ли по колко ще ходите на мач,ОТГОВОРА: най вероятно колкото на Славия-Локо София.Да Разград винаги сме били във долните ешелано на нашето първенство,но дори и във "В" група винаги на стадиона е имало поне по 1000 човека на мач.А това за стадиона дали ще се построи не знам,но тия дни се разкарвах там и видях новите седалки и други неща,а другия стадион където се ремонтира се работи яко и там ще става тренировъчна база,има и други неща Разград е един от малкото градове който има два стадиона на които за тревното покритие могат да завидят много от отборите във "А" група.А със тия играчи които се взеха сега си мисля,че догодина сме във "А" група.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 16 яну 2011 00:03

[center]Eто няколко яки Нeопланчета :arrow:[/center][center]Изображение[/center]

[center]Изображение[/center]

Този черния ще отива на Локо Пловдив :lol:

Ето и на Левски :arrow:

Eто и Неоплан Наса :lol: :arrow:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 16 яну 2011 00:14

Не е важно отвън как е, важно е с какви екстри е оборудван.
Автобусът на Левски е много добър, но лично мен тази скосена форма не ми харесва

Иначе истинско Туризмо, (а не Травего) си имат ако не ме лъже паметта - Локо София, Черно Море (подарък от Балкан Стар на ТИМ = НЕПЛАЩАН автобус), Черноморец и Литекс. Само за Локо Пловдив немога да се сетя 350-ка ли караха или пак ново Туризмо.....

НашиО рейс е Travego но не зная кои модел точно е като номеровка ;)
Изображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 16 яну 2011 00:37

Да влизат :mrgreen: .Разград е близко,ще се гостува лесно и масово.Последния мач на моряците в Б група беше преди вече 11 години точно в Разград и беше яко.Ако може и Дунав да влезе,Шумен,Нефтохимик и Добруджа най-много ще съм доволен
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Лудогорец”