Скандал между Сираков и Петков вади вратаря от националния?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Ticha
- Контакти:
Скандал между Сираков и Петков вади вратаря от националния?
Вратарят Георги Петков може да не получи повиквателна за оставащите до края световни квалификации, след като е влязъл в конфликт с Наско Сираков, твърди агенция БЛИЦ. Стражът се контузи преди мача с Ейре в Дъблин и остана резерва на Димитър Иванков, а после отпадна от групата за двубоя с Кипър, който нашите спечелиха с 2:0 снощи. Говори се обаче, че Гошо Петков симулирал травмата, след като научил, че не той, а Иванков ще бъде титуляр срещу ирландците. Спортният директор Наско Сираков се усъмнил в контузията на вратаря и двамата влезли в пререкание. "Ако смяташ, че ще ми въртиш същите номера, каквито правеше в Левски, тая няма да я бъде!", отсякъл Сираков. Петков, който никак не обича да си държи езика зад зъбите, реагирал остро на забележката на началника си. Из футболните среди се коментира, че има вероятност Петков да не участва повече в мачовете на "А" тима, докато Мъри е селекционер, а Сираков - директор. Наско вече е обсъдил тази възможност със Станимир Стоилов.
Re: Скандал между Сираков и Петков вади вратаря от националния?
Нека Сираков пази,ако Иванков се контузи!
Ако е вярна тази информация де
Ако е вярна тази информация де

Не ме учудва това сираков е доста арогантен и самоуверен ,това ме притеснява за понататъшни скандали около национала
ЧЕРВЕНА ЗОНА 

- child in time
- Контакти:
Петков бе на гости в хотел в който работих истината е ,че като човек е доста егоцентричен и откровен позьор! Единственото за което говореше е:" Къв е тоя Иванков , аз съм сто пъти по добър , как може да го викат национал и т.н" нищо друго за 40 мин разговор. Не се учудвам че се е забъркал в скандал ,а тази контузия беше малко странна тогава!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

Възможно е . Оба4е този път Иванков ни спаси и вдвата ма4а . Да несе залъгваме много сме зле . тоя Сираков само лапа болиго за национала пара да пада .
- Ticha
- Контакти:
Ами аз лично чух по ТВ Велев да казва че Петков не е контузен и не знае защо не е играл в националния. Така че... А това че Иванков пази много добре и в двата мача е вярно.
- Al_Abrashev
- Контакти:
Значи от тук ти дойде и "гениалното" умозаключение за скандал.Ticha написа:Ами аз лично чух по ТВ Велев да казва че Петков не е контузен и не знае защо не е играл в националния. Така че... А това че Иванков пази много добре и в двата мача е вярно.
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]
- Ticha
- Контакти:
Al_Abrashev написа:Значи от тук ти дойде и "гениалното" умозаключение за скандал.
Статията е от агенция "Блиц". Пий една студена вода и се успокой.

child in time написа:Петков бе на гости в хотел в който работих истината е ,че като човек е доста егоцентричен и откровен позьор! Единственото за което говореше е:" Къв е тоя Иванков , аз съм сто пъти по добър , как може да го викат национал и т.н" нищо друго за 40 мин разговор. Не се учудвам че се е забъркал в скандал ,а тази контузия беше малко странна тогава!
Може да е позьор - но е факт че е по добър. Ако не беше Наско - Гошо петков веднага щеше да стане първи вратар. Но това е проблем на Мъри - когато имаш двама равностойни и знакови вратари - как да ги озъптиш....
Ticha написа:Al_Abrashev написа:Значи от тук ти дойде и "гениалното" умозаключение за скандал.
Статията е от агенция "Блиц". Пий една студена вода и се успокой.
а кво е тва агенция " Блиц " ????