liverpool-4ever аз не ти казвам, че отбора е играл добре или че е надиграл съперника. Казвам, че видях желание и хъс, но също така имаше и много припряност, а някой от играчите дори не демонстрираха необходимите футболни умения. Все пак това не означава, че е нямало желание.
Гледай пак мача и виж дали имаше преса и дали се опитваха балонни топки. Доста пъти халфовете се опитваха да играят по крилата, но проблема е, че Кайт и Йованович не могат да си спират топката. Милан имаше 1 добро отиграване за цял мач(центрирането за волето на Торес), а Кайт може би нямаше и 1. Все пак играта бе по-добра от колкото при Ходжсън.
Блекпул-Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- liverpool-4ever
- Контакти:
Re: Блекпул-Ливърпул
liv_fc написа:liverpool-4ever аз не ти казвам, че отбора е играл добре или че е надиграл съперника. Казвам, че видях желание и хъс, но също така имаше и много припряност, а някой от играчите дори не демонстрираха необходимите футболни умения. Все пак това не означава, че е нямало желание.
Гледай пак мача и виж дали имаше преса и дали се опитваха балонни топки. Доста пъти халфовете се опитваха да играят по крилата, но проблема е, че Кайт и Йованович не могат да си спират топката. Милан имаше 1 добро отиграване за цял мач(центрирането за волето на Торес), а Кайт може би нямаше и 1. Все пак играта бе по-добра от колкото при Ходжсън.
Така, хайде да не обиждаме Кени като го сравняваме с Ходжсън. И помисли малко, щом Кайт и Йованович неможеха да си спират топката и да играят с нея, тогава всички им видяха играта и се отчаяха от тях следователно, почнаха с пасове към Торес.

- liverpool-4ever
- Контакти:
Re: Блекпул-Ливърпул
Liverpool forever_95 написа:styopa написа:За мен liv_fc е горе долу прав.Поне имаше някакво желание имаше.
Да и аз съм съгласен с вас, че желание имаше. За жалост обаче класата на някои футболисти не е присъща за отбор от ранга на Ливърпул. Писна ми вече с тези загуби, защото всички фенове на МЮ това чакат и като ме видят и почват да се подиграват и дразнят. То друг е въпроса, че когато отбор е в криза не е хубаво да се радваш на падението му, защото пък не се знае какво ще стане и с отбора на МЮ. Айде ако беше ситуацията както през сезон 2008/09 щях да ги изтърпя. Ама сега ми късат нервите. Искам най-сетне да се вдигнем, но на 99% съм сигурен, че в следващото си гостуване Ливърпул няма да победи Уулвс. А и на техния стадион нямаме победа вече около 30 години. Ще видим накъде ще тръгнем след като затвори трансферния прозорец и като минат 6/7 мача на Кени начело на Ливърпул.
И мен се опитваха да ме гаврят, ама ведъж не го казаха в движение и голямото междучасие(20мин), толкова ги затапих с успехи на Ливърпул, толкова мачове, когато сме побеждавали изброих, че поне 1-3 седмици като ме видят гледат надолу. Проучи голмайсторите на Ливърпул, мачове(основно победи), хетрици, ТРЕНИОРИ И УСПЕХИ, загаври САФ(с това, че няма неуспешен трениор, който да е водил отбор от 20тина години и да не си познава отбора и че е стар и скоро ще се махне и ще започнат загуби, че немогат да бият испански и италиански отбори.. увлякох се с изброяването