enguerino написа:Днес имам рожден ден... макар че не съм сигурен че остаряването е повод за усмивка
а честито, жив и здрав
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
enguerino написа:Днес имам рожден ден... макар че не съм сигурен че остаряването е повод за усмивка
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
tatusindo написа:enguerino написа:Днес имам рожден ден... макар че не съм сигурен че остаряването е повод за усмивка
Е че има ли по-хубав повод за усмивкаЖив и здрав и довечера както си му е реда!
Ballancee написа:Хванаха Бойко Борисов какви схеми прависегга ще чаакаме да подаде оставка
megan fox написа:Ballancee написа:Хванаха Бойко Борисов какви схеми прависегга ще чаакаме да подаде оставка
И ти вярваш, че този свръх нагъл паразит ще подаде оставка?! Хах, как не! Тоя мошеник така се е впил във властта, че докато не му изтече мандата няма да се разкара! Единственият вариант да се отървем от тази крадлива мутра е... някой да го убие това тъпо пожарникарче!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
ZinedineZidane написа:megan fox написа:Ballancee написа:Хванаха Бойко Борисов какви схеми прависегга ще чаакаме да подаде оставка
И ти вярваш, че този свръх нагъл паразит ще подаде оставка?! Хах, как не! Тоя мошеник така се е впил във властта, че докато не му изтече мандата няма да се разкара! Единственият вариант да се отървем от тази крадлива мутра е... някой да го убие това тъпо пожарникарче!
...и да дойде... кой?
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 4 госта