[АНКЕТА] Бареков президент на Ботев?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: [АНКЕТА] Бареков президент на Ботев?
Кой пък Ви каза, че Бареков бил радетел на създаването на АД. Единственото за което радееше той беше избирането на Христо Андреев за председател на УС или за изпълнителен директор с правомощия равни на тези на Марин Бакалов. След като опита му задкулисно да управлява Ботев не се възприе добре от членовете на сдружението Николайчо се разсърди и си изпусна нервите първо по телефона, когато заплаши феновете, че Ботев ще играе в окръжните групи щом не е на неговата, а после и в собствените си сайтове, където оплю новото ръководство, като не забрави да напомни колко много е направил за отбора. Ботев Пловдив е над всичко и не може хора като Бареков да поставят себе си над отбора. Ако е пич, то сам ще се оттегли за да не всява разкол, тъй като в момента нямаме нужда от разкол. Освен това не мисля, че е подходящ за президент на футболен клуб - журналистиката е неговото поприще и ако иска да помага на Ботев би бил много по-полезен да го прави от телевизионния ефир.
Измежду Попов и Бареков предпочитам самия Василев да се занимава лично с клуба.Притесненията от Попов ми идват от спомените,че той беше някакъв шеф в Марица по времето когато бяха в А група и на бързо продадоха Кривия,Бебето,Чомаков и т.н.,а парите изчезнаха и Марица стигна и до В група(ако се лъжа някой да ме поправи-не твърдя,че точно той е прибрал някакви пари).А притесненията от Бареков ми идват от всичките тези интриги напоследък и от това,че наистина повечето фенове му нямат доверие вече,може би умишлено подведени,а може би и с право.В крайна сметка важните решения ще си ги взима Василев,така че кой ще му е поставеното лице в Ботев може би не е чак толкова важно.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.
над 60% от над 60 гласували до този момент са срещу Бареков! Просто не може такъв човек да е реална кандидатура за президент.
- PLOVDIV PEE 1912
Нека се успокоим малко и не се напрягаме излишно.Мисля ,че Цветан Василев е достатъчно разумен човек и трябва да му се гласува пълно доверие.Това ,че Курдов е напуснал по една уили друга причина не трябва да ни притеснява.Отбора ни е страхотен и всичко ще бъде наред.НАЗДРАВЕ!!!
- Yellow major
- Контакти:
Hacko1912 написа:над 60% от над 60 гласували до този момент са срещу Бареков! Просто не може такъв човек да е реална кандидатура за президент.
Ами кажи с колко процента ни управляват сега и с по малко от тези 40%, а и къде е другата страна?
Eдна статия на доказания буфер Д.Донев целяща да настрои хората срещу Ц.Василев е на път да успее.Хора вземете се в ръце.
Yellow major написа:v.s. написа:След толкова много атаки срещу него,които не бяха случайни,а абсолютно целенасочени(и сега пак продължават в някои медии),това си беше съвсем нормален отговор от негова страна.Помниш ли какви бяха основните противоречия между него и другите-не беше ли това,че той искаше да се прави АД,а всички вярвахме тогава на приказката за испанския модел.
+100
Моля те майорче осветли ме кога чу от Бареков или прочете нещо от него свързано с АД. Единственото на което държеше Бареков е чрез задкулисни игри да направи Андреев фактор и като не му станаха нещата взе да кълне и да заплашва част от членовете на УС.

- Yellow major
- Контакти:
Съгласен съм с теб . Защо се нахвърляме срещу един доказан Ботевист без да има нещо черно на бяло ( да не се радват безцветните ни съграждани).
- plovdivchanina
- Контакти:
Първо АД-то да стане ФАКТ и после ще се избере модел на управление и ще се избере президент. Аз съм против Бареков президент и смятам, че това са журналистически измишльотини.
Второто много важно нещо в клуба е да се вземе заместник на Наско.
Второто много важно нещо в клуба е да се вземе заместник на Наско.

- Yellow major
- Контакти:
Футболисти бол. Важно е как ще се управлява клуба. Ако е професионално няма значение кой е стига да живее с идеята Ботев.
Върни се в “Кошче за отпадъци”