[АНКЕТА] Бареков президент на Ботев?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Одобрявате ли варианта Николай Бареков да е президент на Ботев?

Анкетата завърши на 28 яну 2011 12:42

Твърдо ДА!
12
12%
По-скоро ДА
18
18%
Нямам мнение
7
7%
По-скоро НЕ!
20
20%
Твърдо НЕ!
44
44%

Общо гласове: 101

radovasto
Контакти:

Re: [АНКЕТА] Бареков президент на Ботев?

Мнениеот radovasto » 14 яну 2011 18:57

Кой пък Ви каза, че Бареков бил радетел на създаването на АД. Единственото за което радееше той беше избирането на Христо Андреев за председател на УС или за изпълнителен директор с правомощия равни на тези на Марин Бакалов. След като опита му задкулисно да управлява Ботев не се възприе добре от членовете на сдружението Николайчо се разсърди и си изпусна нервите първо по телефона, когато заплаши феновете, че Ботев ще играе в окръжните групи щом не е на неговата, а после и в собствените си сайтове, където оплю новото ръководство, като не забрави да напомни колко много е направил за отбора. Ботев Пловдив е над всичко и не може хора като Бареков да поставят себе си над отбора. Ако е пич, то сам ще се оттегли за да не всява разкол, тъй като в момента нямаме нужда от разкол. Освен това не мисля, че е подходящ за президент на футболен клуб - журналистиката е неговото поприще и ако иска да помага на Ботев би бил много по-полезен да го прави от телевизионния ефир.

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Мнениеот v.s. » 14 яну 2011 19:05

Измежду Попов и Бареков предпочитам самия Василев да се занимава лично с клуба.Притесненията от Попов ми идват от спомените,че той беше някакъв шеф в Марица по времето когато бяха в А група и на бързо продадоха Кривия,Бебето,Чомаков и т.н.,а парите изчезнаха и Марица стигна и до В група(ако се лъжа някой да ме поправи-не твърдя,че точно той е прибрал някакви пари).А притесненията от Бареков ми идват от всичките тези интриги напоследък и от това,че наистина повечето фенове му нямат доверие вече,може би умишлено подведени,а може би и с право.В крайна сметка важните решения ще си ги взима Василев,така че кой ще му е поставеното лице в Ботев може би не е чак толкова важно.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 14 яну 2011 19:13

над 60% от над 60 гласували до този момент са срещу Бареков! Просто не може такъв човек да е реална кандидатура за президент.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 14 яну 2011 19:41

Нека се успокоим малко и не се напрягаме излишно.Мисля ,че Цветан Василев е достатъчно разумен човек и трябва да му се гласува пълно доверие.Това ,че Курдов е напуснал по една уили друга причина не трябва да ни притеснява.Отбора ни е страхотен и всичко ще бъде наред.НАЗДРАВЕ!!!

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 14 яну 2011 20:03

Hacko1912 написа:над 60% от над 60 гласували до този момент са срещу Бареков! Просто не може такъв човек да е реална кандидатура за президент.

Ами кажи с колко процента ни управляват сега и с по малко от тези 40%, а и къде е другата страна?

БОТЕВЬ
Контакти:

Мнениеот БОТЕВЬ » 14 яну 2011 20:05

Eдна статия на доказания буфер Д.Донев целяща да настрои хората срещу Ц.Василев е на път да успее.Хора вземете се в ръце.

Потребителски аватар
FILIP1912
Контакти:

Мнениеот FILIP1912 » 14 яну 2011 20:25

Yellow major написа:
v.s. написа:След толкова много атаки срещу него,които не бяха случайни,а абсолютно целенасочени(и сега пак продължават в някои медии),това си беше съвсем нормален отговор от негова страна.Помниш ли какви бяха основните противоречия между него и другите-не беше ли това,че той искаше да се прави АД,а всички вярвахме тогава на приказката за испанския модел.

+100

Моля те майорче осветли ме кога чу от Бареков или прочете нещо от него свързано с АД. Единственото на което държеше Бареков е чрез задкулисни игри да направи Андреев фактор и като не му станаха нещата взе да кълне и да заплашва част от членовете на УС.
Изображение

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 14 яну 2011 20:29

Съгласен съм с теб . Защо се нахвърляме срещу един доказан Ботевист без да има нещо черно на бяло ( да не се радват безцветните ни съграждани).

Потребителски аватар
plovdivchanina
Контакти:

Мнениеот plovdivchanina » 14 яну 2011 20:57

Първо АД-то да стане ФАКТ и после ще се избере модел на управление и ще се избере президент. Аз съм против Бареков президент и смятам, че това са журналистически измишльотини.

Второто много важно нещо в клуба е да се вземе заместник на Наско.
Изображение

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 14 яну 2011 21:04

Футболисти бол. Важно е как ще се управлява клуба. Ако е професионално няма значение кой е стига да живее с идеята Ботев.

Върни се в “Кошче за отпадъци”