Италия - Ейре 1:1 за България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

yasen
Контакти:

Италия - Ейре 1:1 за България

Мнениеот yasen » 02 апр 2009 00:04

Днес вече писах тема, че май е по-добре равен, отколкото победа за Италия, защото по този начин и двата отбора губят точки и се самоизяждат. Тоест, до последно Италия няма да са се класирали на световно и ще играят с пълни сили всичките си мачове. А така като гледам онзи ден някои ми се смяха, че казах, че България може да измъкне точка или три от Италия, а сега оптимистите като мен, според мен са се увеличили!
Нека спрем с българските глупости, че Италия и Ейре са си уговорили мача, няма никаква логика! Байганьовщина са тези съмнения!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Италия - Ейре 1:1 за България

Мнениеот Blue_Lion » 02 апр 2009 00:08

yasen написа:Днес вече писах тема, че май е по-добре равен, отколкото победа за Италия, защото по този начин и двата отбора губят точки и се самоизяждат. Тоест, до последно Италия няма да са се класирали на световно и ще играят с пълни сили всичките си мачове. А така като гледам онзи ден някои ми се смяха, че казах, че България може да измъкне точка или три от Италия, а сега оптимистите като мен, според мен са се увеличили!
Нека спрем с българските глупости, че Италия и Ейре са си уговорили мача, няма никаква логика! Байганьовщина са тези съмнения!

И аз мисля,че можем да измъкнем нещо от Италия ! Но това не е толкова важно,колкото да си вземем всички мачове докрай !
Изображение

ItSkO
Контакти:

Мнениеот ItSkO » 02 апр 2009 00:09

Прав си братле с тебе съм просто..Тряя да се стегнат мом4етата да бием ейре и след това да ударим и италиянците 4е се вижда 4е не са кои знае колко добри.. !

samo levski
Контакти:

Мнениеот samo levski » 02 апр 2009 00:13

ами трябва да сме доволни че ирландия не би италия всичко зависи от нас вече но имаме шансове

angulo
Контакти:

Мнениеот angulo » 02 апр 2009 00:17

Ти се нередовен бре. Италия и Ирландиа ве4е са на мондиала. те данеби да са малоумни. а ти си най-умния а ? само ти можеш да смяташ ? ПАЛЕН ИДИОТ. ИМАМЕ МИНИМАЛНИ ШАНСОВЕ ,НО ИМАМЕ . оба4е ти ,ти си идиот. мислиш се за ............................ бил казал ,кой си ти ? той ни бил казал щото ние сме малоумни . цьрвул

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 02 апр 2009 00:19

angulo написа:Ти се нередовен бре. Италия и Ирландиа ве4е са на мондиала. те данеби да са малоумни. а ти си най-умния а ? само ти можеш да смяташ ? ПАЛЕН ИДИОТ. ИМАМЕ МИНИМАЛНИ ШАНСОВЕ ,НО ИМАМЕ . оба4е ти ,ти си идиот. мислиш се за ............................ бил казал ,кой си ти ? той ни бил казал щото ние сме малоумни . царвул

Ето как ти отговарям....

.....................................................

П.С. Не коментирай повече мои теми!

Aleksandyr
Контакти:

Мнениеот Aleksandyr » 02 апр 2009 00:22

Aбе каква е разликата и преди и сега тряше да бием Ейре и Грузия???

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 02 апр 2009 00:23

yasen написа:Днес вече писах тема, че май е по-добре равен, отколкото победа за Италия, защото по този начин и двата отбора губят точки и се самоизяждат. Тоест, до последно Италия няма да са се класирали на световно и ще играят с пълни сили всичките си мачове. А така като гледам онзи ден някои ми се смяха, че казах, че България може да измъкне точка или три от Италия, а сега оптимистите като мен, според мен са се увеличили!

+1
И аз смятам ,че това 1-1 е по-добре ,а и гледайки Италия смятам,че спокойно можем поне точка да вземем
Изображение

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 02 апр 2009 00:24

Хора не се заблуждавайте ,че имаме мач по-малко ....
Този мач е срещу Италия - което е поренциална загуба...
ако ейре не сбърка срещу второстепенните отбори ...изоставаме с 2 точки :(
80 % сме отпаднали :( :(
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Aleksandyr
Контакти:

Мнениеот Aleksandyr » 02 апр 2009 00:27

Напротив. Мача ни по-малко е срещу Грузия като домакини

Върни се в “Национален отбор”