Стадиони в България, проблеми, посещаемост

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: УЕФА обяви: Стадионите ви са празни

Мнениеот MCMXIII » 14 яну 2011 13:31

crap написа:Абе ако на стадионите не цареше пълна анархия, че да можеха и нормални хора с децата си да ходят, може би нямаше да са празни. А аз съм сигурен, че българите ОБИЧАТ футбола, но това което сатава на стадионите, просто ни отвращава... Те пък и те едни стадиони... да не говорим, че главочите на терена са гола вода... изобщо...

И ти си прав донякъде ;) Аз например давам обет, че моят наскоро навършил 3 години син, през пролетта да го заведе на стадиона! Да сме живи и здрави дотогава обаче!
Но за съжаление не сме футболна нация :(
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 14 яну 2011 13:33

MCMXIII написа:
megan fox написа:
MCMXIII написа:За нас си знаем, че сме гола вода! А това дали сме футболна нация, отговорът е един: НЕ :(

Изненадан съм от това, че в Германия са толкова назад и Италия толкова напред при процентите за пълнота на стадионите :|

Че защо си изненадан?! Да, в Германия стадионите са пълни, но и в същото време са сравнително малки! Колко са стадионите като Алианц Арена, дето да побират 60000+ зрители?! Броят се на пръстите на едната ръка!

Чети внимателно :) Не говоря за брой зрители, а за % запълвене. Точно в тази статия Германия е на 3 място с 87 %. Малко ми е странно. Иначе 60 000+ са 3 стадиона тази година.

Да де, ама малкият стадион по-лесно се пълни, респективно се постигат високи проценти! ;) Айде върви да напълниш хамбар като Камп Ноу с 98 778 седящи места. ;) Един Нюрмберг никога няма да го напълни, ако ще да играе срещу сборен отбор на Вселената!
В Германия хората се съобразяват колко публика може да им отиде на мача и си строят точно толкова големи стадиони без да се изхвърлят, а в другите първенства не е точно така!
Последна промяна от megan fox на 14 яну 2011 13:35, променено общо 2 пъти.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 яну 2011 13:34

То това нашето, стадиони ли са ?
Като съберем 2 и 200, не ни трябва УЕФА да ни каже, че мачовете в България са едни от на ниско посетените ....

Странно, но си мисля, че дори и да си оправим стадионите, посещаемоста едвали ще скочи кой знае колко !

Просто сме нараод, без футболна култура !
Нямаме навик да ходим на мачове ....
То дори и час като 18 ч. през есента ни се вижда "късен" и неприемлив !

Друг в въпроса, че кратуните от БФС са толкова атрофирали, че 90 % от мачовете ги слагат в "изключителни" часове ....
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 14 яну 2011 13:40

MCMXIII написа:
crap написа:Абе ако на стадионите не цареше пълна анархия, че да можеха и нормални хора с децата си да ходят, може би нямаше да са празни. А аз съм сигурен, че българите ОБИЧАТ футбола, но това което сатава на стадионите, просто ни отвращава... Те пък и те едни стадиони... да не говорим, че главочите на терена са гола вода... изобщо...

И ти си прав донякъде ;) Аз например давам обет, че моят наскоро навършил 3 години син, през пролетта да го заведе на стадиона! Да сме живи и здрави дотогава обаче!

Евала братле! Надявам се един ден и аз да се "сдобия" с мъжко чадо, че да мога да се насладя на този уникален ритуал-баща и син на футболен мач!!! За жалост обаче няма да види нищо хубаво хлапето на тоя мач :(
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 14 яну 2011 13:50

crap написа:Евала братле! Надявам се един ден и аз да се "сдобия" с мъжко чадо, че да мога да се насладя на този уникален ритуал-баща и син на футболен мач!!! За жалост обаче няма да види нищо хубаво хлапето на тоя мач :(

Един от хората във форума съм го виждал с двете си деца на мач (момче и момиче) много е яко! Поздрави за него! Естествено не говоря за 4 -5 годишни деца в секторите по време на дербито :(

megan fox написа:Да де, ама малкият стадион по-лесно се пълни, респективно се постигат високи проценти! ;) Айде върви да напълниш хамбар като Камп Ноу с 98 778 седящи места. ;) Един Нюрмберг никога няма да го напълни, ако ще да играе срещу сборен отбор на Вселената!
В Германия хората се съобразяват колко публика може да им отиде на мача и си строят точно толкова големи стадиони без да се изхвърлят, а в другите първенства не е точно така!

Вие нямахте ли идея да строите по- голам стадион или да реконструирате Ноу Камп в посока по - голям?

Иначе Нюрнберг ще го пълнят, вярвай ми :!: Не всеки мач, но може би 8 мача на година ще бъде пълен. Друг е въпросът дали е икономически изгодно да правят почти 100 000 стадион!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
d-o-d-o
Контакти:

Мнениеот d-o-d-o » 14 яну 2011 14:11

crap написа:
MCMXIII написа:

Евала братле! Надявам се един ден и аз да се "сдобия" с мъжко чадо, че да мога да се насладя на този уникален ритуал-баща и син на футболен мач!!! За жалост обаче няма да види нищо хубаво хлапето на тоя мач :(

И аз чакам мъжко да ми се роди около май месец и се надявам този ритуал както го нарече да бъде осъществен , защото знам какво е да ходя с бащи си на мач и искам да изпитам чувството аз да съм бащата , но за жалост гледам на къде вървят нещата , че може и да нямаме футбол до след 3-4 години . :( :( :(
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 14 яну 2011 14:24

d-o-d-o написа:
crap написа:
И аз чакам мъжко да ми се роди около май месец и се надявам този ритуал както го нарече да бъде осъществен , защото знам какво е да ходя с бащи си на мач и искам да изпитам чувството аз да съм бащата , но за жалост гледам на къде вървят нещата , че може и да нямаме футбол до след 3-4 години . :( :( :(

Късмет за детенце и теб!
Иначе, може и да няма футбол в България до 5 години :( Дано греша, обаче :!:

[offtopic]Можем да си направим подфорум Бг татко :) :mrgreen: :twisted:[/offtopic]

Потребителски аватар
irriducibile1936
Контакти:

Мнениеот irriducibile1936 » 14 яну 2011 14:27

crap написа:
MCMXIII написа:За нас си знаем, че сме гола вода! А това дали сме футболна нация, отговорът е един: НЕ :(

Изненадан съм от това, че в Германия са толкова назад и Италия толкова напред при процентите за пълнота на стадионите :|

Абе ако на стадионите не цареше пълна анархия, че да можеха и нормални хора с децата си да ходят, може би нямаше да са празни. А аз съм сигурен, че българите ОБИЧАТ футбола, но това което сатава на стадионите, просто ни отвращава... Те пък и те едни стадиони... да не говорим, че главочите на терена са гола вода... изобщо...

Набързо ги оправи всичките...
NON MOLLARE MAI !

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 14 яну 2011 14:32

За всяко нещо си има обяснение ;) Стадионите са...меко казано потресаващо зле! Отделно така наречените "хулигани" и на последно място,но не по важност самия футбол,който ни предлагат футболистите...нямаме футбол в България от много време насам...само лежане по терена,недоволства от съдията влачене по тревата просто убиват кефа на човек да ги гледа!!!! А след това взимат по 10 бона заплата и ходят всеки петък на чалготека да разпуснат все едно са ходили да копат....

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 14 яну 2011 14:36

berbatov написа:Че в Естония кой ти ходи на мач- то като видиш естонките и ти омекват колената- няма как да стигнеш до стадиона :oops:

+11111111111111111111111111111111
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Футбол - България”