[АНКЕТА] Бареков президент на Ботев?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Одобрявате ли варианта Николай Бареков да е президент на Ботев?

Анкетата завърши на 28 яну 2011 12:42

Твърдо ДА!
12
12%
По-скоро ДА
18
18%
Нямам мнение
7
7%
По-скоро НЕ!
20
20%
Твърдо НЕ!
44
44%

Общо гласове: 101

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Re: Бареков президент на Ботев?

Мнениеот bnborisov » 14 яну 2011 09:52

Месершмит написа:В момента всички вие коментирате една партенка!
Нито има АД, нито някой от бъдещото АД или от клуба е казал или намекнал подобно нещо!

лошото е че напоследък тези "партенки" се оказват истина. иначе ако някой ми обещае че ако барека стане президен, Ботев пак ще е същото страшилище, както го помня от близкото минало , то аз ще гласувам с две ръце. Но мисля че с нищо не може да помогне на Ботев , както мисля че не може и да му навреди. Той просто ще бъде една пионка.

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 14 яну 2011 10:07

призовавам за по-сериозно и професионално отношение към подобни "новини". Да приемем за миг, че в това има някаква истина и може и до там да се стигне. Дали за бареков или друг, трябва да се погледне с реални критерии. Това дали е болен канар или не, едва ли е сред основните критерии. За мен има много по-важни, примерно:

1. Управленски опит (АДта, корпорации, структури, организации, прочие);
2. Футболен опит - на "ти" с БФС, футболната кутура в БГ, футболните правила, закони и база.
3. Опит и усехи при комукинакция и проекти с държавни и общински структури.
4. Доверие на мажоретарния собственик.
5. Положителни отношения със Сдружението и възродителте на Ботев.
6. Характер и поведение - т.е. дали е обединяваща или разединяваща фигура.
7. Ботевист, болен или не.

Сигурно пропускам някои важни критерии.

Но това е от значение според мен, особенот първите 4 до 6 от изброените.

radovasto
Контакти:

Мнениеот radovasto » 14 яну 2011 10:22

Нищо лично, но нито Бареков, още по-малко пък Вили Вуцов имат място на този етап в Ботев. Бареков винаги е добре дошъл като ботевист, ако иска да помага безкористно, но досега за съжаление не е изявил желание. Когато видя, че УС на сдружението не му върви по свирката обърна гръб и дори не се записа за член, а обещаваните от неговото протеже Христо Андреев пари от реклами така и не се появиха. Истинските ботевисти помагат на отбора защото го чувстват със сърцето си, а не защото очакват облаги. Не мисля, че членовете на сдружението и хилядите фенове на Ботев биха искали друг освен Юли Попов да застане начело на футболния проект на Цветан Василев. Освен, че Юли е доказано футболен човек, именно той бе човекът, който заведе Марин Бакалов при Цветан Василев и убеди банкера да финансира отбора. Той бе и човекът, който със своите безкористни и прозрачни действия убеди членовете на сдружението в чистите намерения на Цветан Василев и затова никой не се възпротиви на създаването на АД. Едва ли има фен на Ботев, който би се изказал срещу Юли Попов, докато Бареков е спорна личност и мисля, че на този етап кандидатурата му за президент на отбора ще донесе разделение, от което никой няма нужда.

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 14 яну 2011 10:34

radovasto написа:Нищо лично, но нито Бареков, още по-малко пък Вили Вуцов имат място на този етап в Ботев. Бареков винаги е добре дошъл като ботевист, ако иска да помага безкористно, но досега за съжаление не е изявил желание. Когато видя, че УС на сдружението не му върви по свирката обърна гръб и дори не се записа за член, а обещаваните от неговото протеже Христо Андреев пари от реклами така и не се появиха. Истинските ботевисти помагат на отбора защото го чувстват със сърцето си, а не защото очакват облаги. Не мисля, че членовете на сдружението и хилядите фенове на Ботев биха искали друг освен Юли Попов да застане начело на футболния проект на Цветан Василев. Освен, че Юли е доказано футболен човек, именно той бе човекът, който заведе Марин Бакалов при Цветан Василев и убеди банкера да финансира отбора. Той бе и човекът, който със своите безкористни и прозрачни действия убеди членовете на сдружението в чистите намерения на Цветан Василев и затова никой не се възпротиви на създаването на АД. Едва ли има фен на Ботев, който би се изказал срещу Юли Попов, докато Бареков е спорна личност и мисля, че на този етап кандидатурата му за президент на отбора ще донесе разделение, от което никой няма нужда.

Рядко се случва да видя това, което мисля, толкова добре написано! Абсолютно, на 101% процента, съгласен с това мнение!
Не натискайте ТУК!

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 14 яну 2011 10:36

Не искам да си представям какво ще стане ако Бареков седне на президентското кресло !!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:

Потребителски аватар
TheUsualSuspect
Контакти:

Мнениеот TheUsualSuspect » 14 яну 2011 10:42

Само един въпрос - колко от вас познават Бареков от преди години и колко от вас го познаваха като "болен" ботевист?
Колко от вас си спомнят кога се появи Бареков и дали това не бяха едни смътни времена за вашият клуб, които PR-а на Бареков удобно използва за да излезне от тъмнината?
Не ви ли е болно, че изхвърляте един доказан ботевист като Бакалов за сметка на един недоказан.
Bътрешно всички вярвам си задавате въпроса дали не се връщатe пак към годините, в които един човек си правеше каквото си иска и никoй от вас неможеше да му каже и дума.
А относно клоуна Вили просто нямам какво да кажа, тoвa е без коментар.
Изображение

Потребителски аватар
djordano
Контакти:

Мнениеот djordano » 14 яну 2011 10:43

radovasto написа:Нищо лично, но нито Бареков, още по-малко пък Вили Вуцов имат място на този етап в Ботев. Бареков винаги е добре дошъл като ботевист, ако иска да помага безкористно, но досега за съжаление не е изявил желание. Когато видя, че УС на сдружението не му върви по свирката обърна гръб и дори не се записа за член, а обещаваните от неговото протеже Христо Андреев пари от реклами така и не се появиха. Истинските ботевисти помагат на отбора защото го чувстват със сърцето си, а не защото очакват облаги. Не мисля, че членовете на сдружението и хилядите фенове на Ботев биха искали друг освен Юли Попов да застане начело на футболния проект на Цветан Василев. Освен, че Юли е доказано футболен човек, именно той бе човекът, който заведе Марин Бакалов при Цветан Василев и убеди банкера да финансира отбора. Той бе и човекът, който със своите безкористни и прозрачни действия убеди членовете на сдружението в чистите намерения на Цветан Василев и затова никой не се възпротиви на създаването на АД. Едва ли има фен на Ботев, който би се изказал срещу Юли Попов, докато Бареков е спорна личност и мисля, че на този етап кандидатурата му за президент на отбора ще донесе разделение, от което никой няма нужда.

абсолютно си прав :!:+1

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 14 яну 2011 11:03

Няма да коментирам Бареков и Вуцов,но определено мисля ,че Бакалов и Коцето Видолов трябва да останат на чело на отбора.В по късен етап,когато сме в А група в зависимост от целите нека се взима друг треньор,но сега..
Ситуацията е много деликатна и г-н Цветан Василев трябва да вземе правилното решение.

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 14 яну 2011 11:08

Лошото е ,че тези дни само слухове се въртят около любимия ни отбор,а хората които държат "властта" мълчат! Това мълчание на мен изобщо не ми харесва.Твърде еуфорично май реагирахме преди известно време,но от тогава нищо конкретно не се е случило,освен че ни напускат добри играчи!!! А дали Бареков ще е президент или някой друг,честно казано не ми пука ако отбора върви напред! Барека би трябвало да нзае,че с нас шега не бива и никой не може да си позволи да ни води за носа!

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 14 яну 2011 11:11

Докато не стане "АД'-то и няма нещо официално по въпроса аз отказвам да вярвам на такива слухове!Да изчакаме до следващата седмица и тогава да коментираме.Ако все пак има нещо вярно-много,много жалко за Ботев...
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Върни се в “Кошче за отпадъци”