Yellow major написа:veseo написа:Alternative написа:Значи,идеята е Ботев да се върне там където му е мястото.Всеки от нас това иска.Мисля,че няма нужда от иронични подмятания.Ботев Пловдив е над всичко и всички/въпреки клишето/.
Викаш няма проблем доказан дупедавец да ни се води президент, просто селско момче да псува и да мята ризи по тъчлинията, пък ако може и като бонус компрометирани личности като Кръстева и Пеевски да са на някакви постове в отбора, само и само да се върнем на първите места и да ни се купуват титли? Не съм на това мнение...
Само не разбрах кой ти е обещавал титли? Само не мога да разбера защо си срещу доказано "болен" Ботевист да стане президент? Това сме ние, царе да отлъчваме един друг!
А сега кажи ми мойорче ти колко пъти си разговарял с Барека и познаваш ли го лично? Нека да не забравяме колко помия и жлъч изсипа Барека по членовете на Сдружението. А член ли е на Сдружението? Нагаждач, който дълги години не бе стъпвал на Колежа и не заради ДХС, защото в статиите си до момента в който се скараха през 2009г. Барека го защитаваше.