Реал Мадрид - Атлетико Мадрид 13.01, 23:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Атлетико Мадрид 13.01, 23:00

Мнениеот Middlesbrough » 14 яну 2011 01:17

bojkyy написа:
Middlesbrough написа:а ве квото и да си говорим Рамос е лекеее , супер антипатичен футболист : )...
пича от Атлетико са смееше на Рамос и съдията , ко да напраи да плаче или да се разправа , ще са смее мн яснo ;]

Мислиш ли, че смятам така, след като снимката му е в подписа ми. Имаш право на мнение уважавам го. Но не съм съгласен с него

аз говорих за тези които не са фенове на Реал ест : ) ...

Офтопик:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 14 яну 2011 01:18

CTAHKO написа:
Tommi написа:Хора, дузпата не беше отсъдена, защото видяхте какво беше продължението на атаката, така че съдията взе много правилно решение. Но преди да се стигне до този момент, страничният съдия трябваше да вдигне засада.

То е ясно това,но някои хора се опитват да ме убедят,4е Касияс изобщо не е извършил нарушение

Някои хора явно не са разбрали какво се опитват да им кажат някои хора :lol: Касияс играе за топката и при това положение в доста случаи не се свири дузпа! Камоли, ако има засада преди това...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 14 яну 2011 01:19

CTAHKO написа:ако трябва да бъдем точни,имаше дузпа и картон за Касияс.Така 4е съдията реши да признае гола за сметка на другите наказания

ей това е моята теза,като не си хванал спора от на4ало,недей да взимаш отношение
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 14 яну 2011 01:20

CTAHKO написа:
MORSKI написа:
CTAHKO написа:
1.Не виждам освен за топката,за какво друго ще играе :?: :?: все пак играта е с топка
2.Покажи ми къде в правилника пише,че дузпа се отсъжда единствено и само в случаите когато някой спъва умишлено играч или играе с ръка умишлено :!: :!:

Не се прави сега, че не схващаш... Твоята теза е, че той нарочно иска да фаулира Агуеро.... Въпроса е, че той цели да избие топката друг въпрос е, че не успя.....
2: Поразрови се за ситуации подобни на тази да ти стане ясно , че не винаги се отсъжда дузпа! - хеле пък, ако преди това има явна засада :mrgreen:

Не ми отговори на въпросите :!: :!: :!: :!: :!:

Какво се опитваш да докажеш. След като ощетени в ситуацията са Реал Мадрид. Има засада, а и да нямаше, никой не би дал картон при такава ситуация, камоли да даде дузпа. Касияс е вратар, той излезна и затвори ъгала на Кун. А той реши да се възползва от ситуацията и ако не се получи атаката да падне за дузпа. Агуеро търсеше фала, Касияс направи това, което му е позволено по правилник. Агуеро се заби в него, с цел да провокира съдията да вдигне дузпа, ако Форлан изпусне

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 14 яну 2011 01:20

CTAHKO написа:
MORSKI написа:
CTAHKO написа:
1.Не виждам освен за топката,за какво друго ще играе :?: :?: все пак играта е с топка
2.Покажи ми къде в правилника пише,че дузпа се отсъжда единствено и само в случаите когато някой спъва умишлено играч или играе с ръка умишлено :!: :!:

Не се прави сега, че не схващаш... Твоята теза е, че той нарочно иска да фаулира Агуеро.... Въпроса е, че той цели да избие топката друг въпрос е, че не успя.....
2: Поразрови се за ситуации подобни на тази да ти стане ясно , че не винаги се отсъжда дузпа! - хеле пък, ако преди това има явна засада :mrgreen:

Не ми отговори на въпросите :!: :!: :!: :!: :!:

Напротив, отговорих ти!

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 14 яну 2011 01:22

Middlesbrough написа:
bojkyy написа:
Middlesbrough написа:а ве квото и да си говорим Рамос е лекеее , супер антипатичен футболист : )...
пича от Атлетико са смееше на Рамос и съдията , ко да напраи да плаче или да се разправа , ще са смее мн яснo ;]

Мислиш ли, че смятам така, след като снимката му е в подписа ми. Имаш право на мнение уважавам го. Но не съм съгласен с него

аз говорих за тези които не са фенове на Реал ест : ) ...

Може, но поста ти е провокиран от моя коментар :)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 14 яну 2011 01:22

bojkyy написа:Какво се опитваш да докажеш. След като ощетени в ситуацията са Реал Мадрид. Има засада, а и да нямаше, никой не би дал картон при такава ситуация, камоли да даде дузпа. Касияс е вратар, той излезна и затвори ъгала на Кун. А той реши да се възползва от ситуацията и ако не се получи атаката да падне за дузпа. Агуеро търсеше фала, Касияс направи това, което му е позволено по правилник. Агуеро се заби в него, с цел да провокира съдията да вдигне дузпа, ако Форлан изпусне

Точно това се опитвам да обясня и аз на Станко! Но явно няма да се разберем...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 14 яну 2011 01:25

MORSKI написа:
CTAHKO написа:
Tommi написа:Хора, дузпата не беше отсъдена, защото видяхте какво беше продължението на атаката, така че съдията взе много правилно решение. Но преди да се стигне до този момент, страничният съдия трябваше да вдигне засада.

То е ясно това,но някои хора се опитват да ме убедят,4е Касияс изобщо не е извършил нарушение

Някои хора явно не са разбрали какво се опитват да им кажат някои хора :lol: Касияс играе за топката и при това положение в доста случаи не се свири дузпа! Камоли, ако има засада преди това...

абе приятелю,разбери 4е той изобщо НЕ ИГРАЕ с топката,ами му влезна в краката,дали е умишлено или не е без значение,казха ти че съдията реши да признае гола.Ако сте свикнали срещу вас да се свирят дузпи само когато нарушението е умишлено,проблема си е ваш.В правилника пише друго.

П.С.това е от Уикипедия :При нарушение срещу противников футболист.

кажи ми къде пише,че трябва да е умишлено :?: :?: :?:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 14 яну 2011 01:31

CTAHKO написа:абе приятелю,разбери 4е той изобщо НЕ ИГРАЕ с топката,ами му влезна в краката,дали е умишлено или не е без значение,казха ти че съдията реши да признае гола.Ако сте свикнали срещу вас да се свирят дузпи само когато нарушението е умишлено,проблема си е ваш.В правилника пише друго.

Кой ти казва, че нарушението трябва да е умишлено. Просто в случая не сме съгласни , че трябва да се даде дузпа. Не Касияс спъна Агуеро, Агуеро се спъна в Касияс. Това си беше откровенна симулация

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 14 яну 2011 01:32

абе приятелю,разбери 4е той изобщо НЕ ИГРАЕ с топката,ами му влезна в краката,дали е умишлено или не е без значение,казха ти че съдията реши да признае гола.

Ам,и приятелю това виждаш ти ;) Аз виждам друго... Той не играе С топката, но играе ЗА нея! И точно това решение на съдията е неправилно по ред причини!
Ако сте свикнали срещу вас да се свирят дузпи само когато нарушението е умишлено,проблема си е ваш.В правилника пише друго.

Никой не говори за това нещо, но то в правилника пише, че когато има човек зад отбраната се свири засада, ама сега не се свири нали?

Уикипедията не е надежден източник между другото! Аз вече за 100 тен път обясних какво искам да кажа, това че не си разбрал или се правиш, че не разбираш не значи, че трябва да с еопитвам да обяснявам наново.... Видимо е , че Касияс иска да скъси ъгъла и иска да играе за топката, това че не успява не значи автоматично, че трябва да се свири дузпа! Нали затова е този съдия там да прецени има ли умисъл или не! Понеже така всяко едно съприкосновение щеше да се свири по тази логика...

Върни се в “Реал Мадрид”