Реал Мадрид - Атлетико Мадрид 13.01, 23:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
paskal40
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Атлетико Мадрид 13.01, 23:00

Мнениеот paskal40 » 14 яну 2011 00:51

megan fox написа:Рамос какво искаше да направи??! Да му стъпи на главата?! :o :o :o :shock: :shock: :shock:

Не не видя ли ,че му стърчеше косата искаше да му изглави перчема :mrgreen:
Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 яну 2011 00:52

Роналдо си е губил времето в Англия имам чувството. Вижда се кое е първенството за него. Същото се отнася и за Йозил и Вердер.
Бях за дюшекчиите, ма не би. Нищо. На реванша. :mrgreen:
Последна промяна от metodito на 14 яну 2011 00:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 14 яну 2011 00:52

paskal40 написа:
MORSKI написа:1: Игра за топката- такива влизания са много спорни и дузпа рядко се свири!
2: контакт имаше, но се гледа има ли умисъл и играе ли за топката... Това всеки един човек, който е играл поне малко футбол може да го питаш и ще ти го каже!
3: Ето тук тотално преувеличаваш! Не не му влезе с бутоните, а се опита да избие топката, но не стигна до нея....

Е...кажи какво става когато влезнеш на някой в наказателното поле за топката и не я удариш ,а спънеш човек на позиция пред гол...Съдията дадеше ли дуспа трябваше да изгони Касияс а не му се щеше...

+ 1000
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 14 яну 2011 00:54

metodito написа:Роналдо си е губил времето в Англия имам чувството. Вижда се кое е първенството за него. Същото се отнася и за Йозил и Вердер.
Бях за дюшекчиите, ма не би. Нищо. На реванша. :mrgreen:

Прав си,просто ВЛ е далеч по-силно първенство,заради това и португалеца не блестеше чак толкова,колкото сега в Реал.В Англия никой няма да остави 2-ма човека,10 метра пред защитата...

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 14 яну 2011 00:54

Реал, че бяха по-добри - бяха! Че заслужаваха да спечелят - заслужаваха! Но защо по ядволите трябваше да бъде по този начин? През първото полувреме рефера свиреше 50/50. Второто не знам какво му стана, но тотално започна да свири за Реал! Позволи на играчите на "кралете" да играят супер грубо и без наказано! Хеле Алонсо извърши куп груби нарушения, само 1/3 от тях бяха отсъдени и така и не получи картон! ЗАЩО? То не беше събаряне с две ръце пред наказателното на Реал (67-68-а минута), но бяха 2 удара без топка, не бяха остри влизания отзад и отстрани... това, ако не са нарушения за жълт картон, то кои са?!

Реал и без тази реферска помощ щяха да спечелят мача, просто трябваше да завършат в намален състав!
Изцепката на Рамос в 86-атата минута също беше супер грозна, като се опита да стъпи на главата на Кун! Не знам какво им става на играчите на Реал, но ако си позволят такива изпълнения в ШЛ ще завършат с не повече от 9 човека мача!

Честита победа! Не вярвам Атлети да вкарат 2 чисти гола на Реал насред Калдерон, така честито класиране за 1/2 финалите.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 14 яну 2011 00:56

Честита победа.По-добри бяхме,Роналдо пак направи впечатление.Всичко ще се реши другата седмица ;) ;)
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 14 яну 2011 00:57

Ситуацията не я видях, точно тогава ми заби Veetle-a затова няма да взимам отношение дали е имало дузпа или не!

paskal40 написа:Съдията дадеше ли дуспа трябваше да изгони Касияс а не му се щеше...

Дори и да е имало нарушение... как си представяш да даде директен червен картон на Касиас?! Не го ли видя, че той картони на Реал не искаше да дава, независимо какво правят по терена?!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 14 яну 2011 00:58

Страхотен мач се получи,истинско дерби. Малко куриозно,но факт- първото полувреме имахме много повече положения и вкарахме само един гол,второто ударите бяха далеч по-малко но головете пък бяха повече. Мисля,че по-добрият отбор спечели. Относно претенциите някакви за съдийство, не мисля,че Атлетико Мадрид могат да се оплачат нещо. Те имаха три положения за целия мач, като две от тях си бяха меко казано "спорни". Първо при голът,имаше чиста засада, фалът на Касийяс е след нея, по всички правилници на играта-ако някой футболист е фаулиран(без значение къде по терена) и е в засада, се отсъжда засада,а не фал. Втората ситуация беше гредата на Форлан. Ами той Агуеро едно хубаво така си я поведе с ръчичка и добре,че не стана гол,защото наистина щеще да дойде малко в повечко. Иначе,човек без да е гледал мачът, само като види статистиката с отправени удари, корнери,владеене на топката ще му стане ясно,кой отбор е заслужавал повече победата. Честито на всички,мисля,че взимаме много добър резултат преди реванша на "Калдерон" ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 14 яну 2011 00:58

тоя Рамос е баси противния футболист пууууу
при гола на Ателтико имаше засада !
а при гола на Роналдо имаше фал преди тва за Атлетико ,
третия гол няма смисъл от коментар ! :Д
та Реал са противен отбор поне за мен за 30 мин което видях :Д ...
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 14 яну 2011 00:58

paskal40 написа:
MORSKI написа:1: Игра за топката- такива влизания са много спорни и дузпа рядко се свири!
2: контакт имаше, но се гледа има ли умисъл и играе ли за топката... Това всеки един човек, който е играл поне малко футбол може да го питаш и ще ти го каже!
3: Ето тук тотално преувеличаваш! Не не му влезе с бутоните, а се опита да избие топката, но не стигна до нея....

Е...кажи какво става когато влезнеш на някой в наказателното поле за топката и не я удариш ,а спънеш човек на позиция пред гол...Съдията дадеше ли дуспа трябваше да изгони Касияс а не му се щеше...

Казах ти какво става- в не една ситуация дузпа не е свирена! Примери много... Зависи дали умишлено го спъва или играе за топката... В случая Касиляс не е последен и не е сам, до него има бранител на Реал, как мислиш, но честно и обективно нарочно ли иска да фаулира Агуеро :lol: Да не говоря, че имаше засада преди това ...
Съдията просто е слаб не, че поддпира Реал.... Макар, че при втория гол на Реал има явен фаул срещу Агуеро...

Върни се в “Реал Мадрид”