България - Кипър 2:0 (Попов 8', Макриев 94')
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: България - Кипър 2:0 (Попов 8', Макриев 94')
Честито на Всички българи !И едно голямо Браво На Стилиян Петров,Станислав Ангелов И Манолев..!
- comandosa1
- Контакти:
Честита победа! Победителите не ги съдят!
Re: България - Кипър 1:0
Bliu-Bliu... написа:Ай честито!
Не много добра игра, но победихме. Стенли е голям. Манолев е много добър. Пелето е много добър.
Недоразуменията:
Коловати, Томашич, Велю, Благо, мъжа на секретарката, зетя и сина /въпреки че не играха/.
Тинката играе само срещу изморен противник.
Рангелов с голямо желание, но малко муха без глава го раздава.
Tомашич в интерес на истината игра доста добре днес,Данчо се отличи с няколко много добри отигравания в защита ,а и даде страхотен извеждащ пас към Велизар, а последния направи асистенция,так че не разбирам какво си недоволен от тях

- Sleepwalker
- Контакти:
Честито,българи!Най-накрая и ние да се зарадваме и да ни поолекне поне малко!
Много съм доволен от мача,просто момчета се бориха!Играхме без няколко основни футболисти,но с правилна тактика и много себераздаване взехме мача!
Аз се чудя на тия момчета,дето не спряха да плюят по футболистите и отбора като цяло!Вие наред ли сте?Мача гледахте ли го?А мачовете през есента гледахте ли ги?Защо не сравните оная апатична и вяла игра на оня национален отбор със желанието, настроението и волята за победа на настоящия,въпреки че онзи отбор беше с най-добрите ни футболисти?Не видяхте ли промяната в играта?Приснавам,че далеч не сме перфектни,има доста още какво да се желае,но самото сравнение на отбора от преди няколко месеца и този сега поне на мен ми вдъхва някаква надежда.Да,играхме с Кипър,уж за слабак се води.Но ги бихме,нали?А само преди няколко месеца какво направихме с Черна гора и Грузия?Нали и те са слабаци?Що и тях не бихме?Дори тогава Грузия яко ни изтърва в Тбилиси и сега шансовете щяха да са ни само теоретически.Мъри може да не класира отбора за ЮАР,но ако бъде оставен на спокойствие,аз съм убеден,че ще играем на следващото европейско.Човека взе един разкапан,псуван и апатичен национален отбор,а на всичко отгоре бяха минали и три мача,два от които срещу отбори откровенно под нашето ниво. Ако успее обаче да ни добута до Африка,това ще си е цяло чудо.Така че оставете Мъри на спокойствие,престанете да дрънкате глупусти и стискайте палци да продължим да бием! Българи Юнаци!
Много съм доволен от мача,просто момчета се бориха!Играхме без няколко основни футболисти,но с правилна тактика и много себераздаване взехме мача!
Аз се чудя на тия момчета,дето не спряха да плюят по футболистите и отбора като цяло!Вие наред ли сте?Мача гледахте ли го?А мачовете през есента гледахте ли ги?Защо не сравните оная апатична и вяла игра на оня национален отбор със желанието, настроението и волята за победа на настоящия,въпреки че онзи отбор беше с най-добрите ни футболисти?Не видяхте ли промяната в играта?Приснавам,че далеч не сме перфектни,има доста още какво да се желае,но самото сравнение на отбора от преди няколко месеца и този сега поне на мен ми вдъхва някаква надежда.Да,играхме с Кипър,уж за слабак се води.Но ги бихме,нали?А само преди няколко месеца какво направихме с Черна гора и Грузия?Нали и те са слабаци?Що и тях не бихме?Дори тогава Грузия яко ни изтърва в Тбилиси и сега шансовете щяха да са ни само теоретически.Мъри може да не класира отбора за ЮАР,но ако бъде оставен на спокойствие,аз съм убеден,че ще играем на следващото европейско.Човека взе един разкапан,псуван и апатичен национален отбор,а на всичко отгоре бяха минали и три мача,два от които срещу отбори откровенно под нашето ниво. Ако успее обаче да ни добута до Африка,това ще си е цяло чудо.Така че оставете Мъри на спокойствие,престанете да дрънкате глупусти и стискайте палци да продължим да бием! Българи Юнаци!

-
- Контакти:
Първо да ви кажа ЧЕСТИТА ПОБЕДА ! Искам да подчертая някой безредици в нашия тим това е защитата малко ме дразни много грешки,кипърци ако бяха се възползвали можеше да стане лошо имаме и късмет в мача.
- slavia_forever
- Контакти:
Честито и успех на Българите по-натам!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
Добре а с двамата ,които играха с 14 номер какво правиме , единия вкара гол , другия беше много добър - другия мач всички да излязат с 14 номер
!

Формата е временна , класата е вечна !!!
- WestCoast2
- Контакти:
PFC Litex написа:Кои са били тези двама?
Има предвид Манолев и Макриев,но единия е с 14,а другия с 16 номер

пп. Честита и победа на всички българи и дано се класираме за световното в ЮАР

Единство в делата,
дързост в душата,
с Левски в сърцата!
дързост в душата,
с Левски в сърцата!
LoLo написа:Добре а с двамата ,които играха с 14 номер какво правиме , единия вкара гол , другия беше много добър - другия мач всички да излязат с 14 номер!
Нещо не разбирам ,Манолев си игра с 16 май,то разбирам един да се объркал , а вече видях 3-4 които твърдят ,че са играли с еднакви номера.