Зимни трансфери на Тича

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Зимни трансфери на Тича

Мнениеот ogrizko » 13 яну 2011 16:22

Старши треньорът на "Черно море" Стефан Генов обяви, че днес, утре на "Тича" трябва да пристигне класна 9-ка, която ще завършва с гол усилията на целия отбор! "Е, като дойде ще разбере кой е", изцепи се
треньорът. - "Имаме само един централен нападател. Доволни сме от Георги Божилов, но ни трябва класен голаджия като този, който чакаме", допълни пловдивчанинът.
Миро Манолов трябва да се появи на терена през април. Той не е играл в официален мач от 6 декември 2009 г. В момента Миро тренира във фитнеса и чака резултатите от изследванията в Турция.
На Радослав Бачев му предстои един месец раздвижване и в средата на февруари трябва да поднови тренировки. Михаил Лазаров започва пълноценни тренировки и ще е готов за старта на пролетния полусезон. Той е алтернатива на десния бек Сашко Александров, който стана футболист №1 на Черно море избран от феновете в клубния сайт.
"Няма да продаваме други играчи. Политика на клуба е да не спира развитието на никой футболист при изгодна оферта. Засега обаче няма индикации, че някой играч ще си тръгне. Това означава, че дори и да са получени оферти, значи не ги удовлетворяват", каза Генов пред "7 дни спорт".

Снимка http://www.varna-sport.com
Тиаго още не е тръгнал от Бразилия, заради семеен проблем - детето му е болно. От Тича казаха, че няма вариант бразилецът да напусне "Черно море". Радостта след гол през 2011 г пък щяла да бъде след попадения на класен таран, чието име никой не знае. От "Тича" твърдят, че за Даниел Димов Бай Ганьо ще брои 180 000 евро, а не 150 000 - два транша по 90 000. "Черно море" обаче за нищо на света няма да даде 80 000 евро на Боклука за нападателя Димитър Илиев. Цената била нереално висока.
------------------------
Егати противоречивите информации, писна ми вече от такива, но както и да е. Успех на Танко в Русия, ако наистина отиде да играе там.... а на мен вече наистина ми е много интересно кой е този нападател :oops: Днес или утре трябвало да се появи :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 13 яну 2011 16:23

Защо пък не нападателя да е Цветан Генков или Мартин Кабуров?Защо пък не?
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 13 яну 2011 16:32

ShooterMan написа:Защо пък не нападателя да е Цветан Генков или Мартин Кабуров?Защо пък не?

А ти можеш ли да се върнеш в Локо Пд?
(Камбуров) - Да, аз това съм си го поставил като цел, а и съм обещал на хората в Пловдив, които ме обичат много. Обещал съм им, че накрая ще завърша кариерата си в Ло­ко Пд. Може и да не е накрая, защо­то имам още 2 години договор с Далиен, така че не е изключе­но това да стане и по-ра­но. Нищо не се знае, осо­бено във футбола в Ки­тай (смее се). Тук не­щата се проме­нят всеки месец. Рано или късно аз ще се върна в Локо­мотив и там ще завърша с футбола. Разбира се, трябва и ръководството на клуба да ме иска. Дано Коко Динев да е все още президент.

За Цветан Генков не знам. Ама ме кефи иначе Стефан Генов как убедено говори, че ще реализира положенията на отбора, чак и аз почвам да го вярвам... ама пък затова ми става още по-любопитно кой е тоя толкова класен нападател :twisted:
ИзображениеИзображениеИзображение

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 13 яну 2011 16:34

ogrizko написа:
ShooterMan написа:Защо пък не нападателя да е Цветан Генков или Мартин Кабуров?Защо пък не?

А ти можеш ли да се върнеш в Локо Пд?
(Камбуров) - Да, аз това съм си го поставил като цел, а и съм обещал на хората в Пловдив, които ме обичат много. Обещал съм им, че накрая ще завърша кариерата си в Ло­ко Пд. Може и да не е накрая, защо­то имам още 2 години договор с Далиен, така че не е изключе­но това да стане и по-ра­но. Нищо не се знае, осо­бено във футбола в Ки­тай (смее се). Тук не­щата се проме­нят всеки месец. Рано или късно аз ще се върна в Локо­мотив и там ще завърша с футбола. Разбира се, трябва и ръководството на клуба да ме иска. Дано Коко Динев да е все още президент.

За Цветан Генков не знам. Ама ме кефи иначе Стефан Генов как убедено говори, че ще реализира положенията на отбора, чак и аз почвам да го вярвам... ама пък затова ми става още по-любопитно кой е тоя толкова класен нападател :twisted:

Някой беше казал Ривалдо :mrgreen:

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 13 яну 2011 17:25

Ако е Цветан Генков или Камбуров, ще късат мрежи при нас, благодарение на тях двамата Локо Сф с никакви футболисти се борят всяка година за евротурнири и двамата са класа, 100% който и от тях двамата да дойде при нас ще стане голмайстор на А група отново
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 13 яну 2011 20:41

"В близките дни на "Тича" трябва да пристигне нападател от чужбина, който е доказано име във футбола, научи "Черно море". До момента обаче името му се пази в тайна, тъй като има действащ контракт с настоящия си клуб. През есенния сезон в предни позиции най-често бе използван Георги Божилов, но таранът изпитваше затруднение при реализирането на попадения.
Освен с чужденеца се водят преговори и с полузащитник от българското първенство, с което селекцията на варненци окончателно ще приключи.
От клуба пък обявиха, че спират изходящите трансфери, но при добра оферта никой няма да бъде спиран."
Това е поредната изненадваща новина за мен.Очаквах Д.Илиев."Нападател от чужбина, който е доказано име във футбола",ме кара да настръхвам като се сетя какво беше преди да разберем за Жардел.Нашите да не хвърлят пак бомбата на трансферния пазар у нас?

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 13 яну 2011 21:01

Започвам пак да се вкарвам в някакви филми с тоя прословут нападател......само вижте "следите" и ги насложете сами,за да очертаем горе-долу името и класата на играча....
-чужденец идващ от чужбина
-доказан играч,доказано име във футбола?!? не се нуждаещо от представяне!?!?
-ще реализира усилията на отбора...

Ебаааах мама му,все едно говорят за нещо от сорта на някой легендарен играч.Същите неща ги изговориха за Жардел,може пък най-после да се върнем към МАРСИО АМОРОЗО,знаете добре,че Аморозо беше на крачка от Черно Море лятото,но взеха в крайна сметка Жардел :mrgreen: .Но по начина по който го описва Генов просто не говорим за някой от типа на Димитър Илиев,тука става въпрос за голям играч пък вероятно и пенсионер.Може пък да говорят и за Дарко Спалевич,при нас беше голова машина.Но това "доказано име във футбола" е понятие изключващо 99% от играчите,които по принцип привличаме,доказано име във футбола е Марсио Аморозо,Ривалдо,Жардел,такива имена....дано пък,защо не още някоя легенда да дойде,може този път да ударим 10-ката,ако е във форма просто няма да има спиране
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 13 яну 2011 22:37

ShooterMan написа:Започвам пак да се вкарвам в някакви филми с тоя прословут нападател......само вижте "следите" и ги насложете сами,за да очертаем горе-долу името и класата на играча....
-чужденец идващ от чужбина
-доказан играч,доказано име във футбола?!? не се нуждаещо от представяне!?!?
-ще реализира усилията на отбора...

Ебаааах мама му,все едно говорят за нещо от сорта на някой легендарен играч.Същите неща ги изговориха за Жардел,може пък най-после да се върнем към МАРСИО АМОРОЗО,знаете добре,че Аморозо беше на крачка от Черно Море лятото,но взеха в крайна сметка Жардел :mrgreen: .Но по начина по който го описва Генов просто не говорим за някой от типа на Димитър Илиев,тука става въпрос за голям играч пък вероятно и пенсионер.Може пък да говорят и за Дарко Спалевич,при нас беше голова машина.Но това "доказано име във футбола" е понятие изключващо 99% от играчите,които по принцип привличаме,доказано име във футбола е Марсио Аморозо,Ривалдо,Жардел,такива имена....дано пък,защо не още някоя легенда да дойде,може този път да ударим 10-ката,ако е във форма просто няма да има спиране

не, мерси.,... Нагледах се на "звезди" с бирени коремчета....

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 13 яну 2011 22:57

Ето го човекът, живата легенда Ромарио, мисля че той ще е доказният нападател, който е име е във футбола :mrgreen:

http://en.wikipedia.org/wiki/Rom%C3%A1rio
Последна промяна от Mourinio на 13 яну 2011 23:00, променено общо 2 пъти.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

smallmouse
Контакти:

Мнениеот smallmouse » 13 яну 2011 22:58

ShooterMan написа:Това пък значи,че Шерифа остава.Ако трябва да избирам кой от двамата да остане,е,определено Сашо бих предпочел.Танка в Русия ще преуспее,там се играе точно както играе той.Впрочем-оферта от елитен руски отбор,е,какво има да го мислим?Това да не е трансфер в евроанонимните слаби отбори Левски и ЦСКА,че да викаме по ръководство и играч?Напълно нормален трансфер,игра за Черно Море,даде много на Черно Море,значи му е време за чужбина.Там щеше да играе и глупакът от Шабла,но той предпочете да лиже дупето на осмокласника и агента и ще се провали.Нека да е урок трансфера на Дяков!Играеш в Черно Море - отиваш в елита на Русия и взимаш пари като милионер(думи на Тодор Тимонов).Избираш да ходиш на село там в синьо-червено да се облечеш - отиваш в касъмпаша.Това е.Браво и на Тодор Христов от Берое.Само така трябва.Който получава оферти от Левски и ЦСКА задължително трябва да ги игнорира или да им иска баснословни заплати,все пак отива в слаби отбори и поне с пари да го компенсират

+1

Върни се в “Черно море”