Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Re: ИСТИНА ЗА СЕЛСКИЯ ИСКАМЕ

Мнениеот SHYNE » 01 апр 2009 17:46

1912 написа:,НАЛИ ОТ ОФИСА НА КРЪСТЕВА ПОТВЪРДИХА ЗА ПОДНОВЕНИ ПРГОВОРИ??????????

от кой офис потвърдиха ? изгорелия . само слухове бате ,тва е истината .....
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
ktulu.
Контакти:

Мнениеот ktulu. » 01 апр 2009 17:48

1912 написа:А НАЛИ ИМА ЗАПОР НА АКЦИИТЕ,НАЛИ ОТ ОФИСА НА КРЪСТЕВА ПОТВЪРДИХА ЗА ПОДНОВЕНИ ПРГОВОРИ??????????

Кръстева със сигурност няма да подари почти милион, просто ей така на боклука. Въпроса е и самата тя какво иска - отбор или просто си иска обратно мангизите.

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 01 апр 2009 17:50

предполагам че точно за това е била срещата между адвоката на кръстева и селския рейнджър ..просто си иска паричките обратно ....
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Re: ТОПСПОРТ: "ТИТАН" ПОЕМА И БОТЕВ

Мнениеот vhpvhp » 01 апр 2009 19:38

Истината лъсва докрай - Селският Урод е ченге , крепи го Мафията , НАП и мутрите. :evil: Сега директно си докарва Мутра ,да го спасява от гнева на пловдивчани. Всяка държава си има Мафия , но в България Мафията си има държава. :twisted: Това е положението ,канари. Само с революция ще стане...С добро не може.

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 01 апр 2009 19:38

не искаме дробеца! искаме отбора с НОВИ СОБСТВЕНИЦИ И БЕЗ ХРИСТОЛОВ! всичко останало са игри на селяка! само и само да успокои малко положението! момчета, вижте и тоя какъв боклук е, обиколил е няколко отборчета!

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 01 апр 2009 19:44

Аз искам да попитам Валентин Грънчаров какъв е начина да се преборим срещу Христолов!?!?!? Лесно е да се говори! Цитирам: "сигурно има и друг начин феновете на Ботев да протестират, не мисля че това е начина". Било му жал за отбора! А нас пита ли какво ни е!? Нима ние искаме да си гоним отбора във В група!? Но, когато това е единственият начин да спрем унижението, мисля че всички сме единодушни! Само Ботев без Христолов! Иначе нищо хубаво не ни чака!

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 01 апр 2009 20:04

Ако това за тая мутра е вярно направо не знам.Трябва да се организираме и да ги изринем всички селски подлоги.НЯМА ВРЪЩАНЕ НАЗАД ,РАЗБЕРЕТЕ ГО!!!!ТРЯБВА ДА СИ ВЪРНЕМ КЛУБА СЕГА!!!!!!!!

Bliu-Bliu...
Контакти:

Мнениеот Bliu-Bliu... » 01 апр 2009 20:08

PLOVDIV PEE 1912 написа:Ако това за тая мутра е вярно направо не знам.Трябва да се организираме и да ги изринем всички селски подлоги.НЯМА ВРЪЩАНЕ НАЗАД ,РАЗБЕРЕТЕ ГО!!!!ТРЯБВА ДА СИ ВЪРНЕМ КЛУБА СЕГА!!!!!!!!

Абсолютно си прав. Тоя дроб като го гледам, все едно гледам митю.
We all live in a Yellow Submarine
Yellow Submarine Yellow Submarine.

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 01 апр 2009 20:10

не го знам къв е ама това ми стига да си правя заключения за въпросния човек :
бивш гард на шефа на VAI Holding Георги Илиев - Добрин Денев Дробеца.

кво да коментираме повече ....
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

selby1912
Контакти:

Мнениеот selby1912 » 01 апр 2009 20:28

drughi написа:
SHYNE написа:ква истина бе майна , някой пусна шибан слух че отново има преговори за Ботев и толкова ни се иска това да е истина че чак за момент си повярвахме че действително има преговори .с всеки изминал ден се уверявам че сделка с кръстева няма да има . ей го селския назначава си някви подлоги пак ,доведе си някъв албанец да го пробва , играчите продалжиха да си тренират (само станаха за смях ),селския си търси нов тренер . сделка ще има ама не днес .

Едно реално и НЕзаблудено мнение на ботевист, от доста време на сам.....да имаше повече такива сред вас, щеше да е по-добре, но незнам кой ви е промил мозъка ?

Ей буфер,пожелавам ти галка да се гаври с вас поне на половината,колкото селския с нас,за да разбереш на кой мозъка е промит и на кой не,вземи си гледай смешното отборче,което винаги ще стои в сянка и не се занимавай с нас!!!

Върни се в “Архив”