Ремонт на "Тича" - май 2011
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Ремонт на "Тича" - май 2011
Тотално модернизиране на стадион "Тича", което ръководството на ПФК "Черно море" планира, може да започне още през май. Ако това стане факт, отборът ще изиграе последните си домакински мачове от "А" група в к.к. Албена или на друг стадион извън Варна. Както е известно, шефовете на "моряците" планират да вдигнат нова трибуна зад вратата откъм бул. "Осми приморски полк", да подменят всички седалки в останалите сектори и да монтират електрическо осветление и табло. Предвижда се също разширяване на терена и намаляване на пистата, за да придобие стадионът английски вид. След ремонта капацитетът на "Тича" ще е около 12 000-15 000 седящи места. Голяма част от парите за реконструкцията ще дойдат от програма на УЕФА, по която варненският клуб е кандидатствал.
Re: Ремонт на "Тича" - май 2011
Туй... ако не е пак някаква измишльотина... ще е много добре да се случи

Levskar_90 написа:ogrizko написа:Туй... ако не е пак някаква измишльотина... ще е много добре да се случи![]()
Честито 1000-дно мнениеДа илядиш
![]()
Мерси, дано имам късмет с това мнение и стадиона наистина да придобие европейски вид, както пише в статията. Мисля, че Тича ще стане прекрасен стадион, ако се направят така промените, мен лично супер много ме кефят стадионите в Англия и това, че си съвсем близо до играчите... само дано да няма изцепки от нашите фенове и да не се налага да ни наказват и лишават от домакинство за хвърлени предмети примерно... ще е много тъпо да се направи така стадиона и заради самите нас да не играем на него

"Тича" - преди и сега:
Стадионът е построен през 1968 година с доброволен труд на феновете на "Черно море".
Трибуните са с общ капацитет от около 8 500 седящи места, като северната трибуна, където е агитката, има около 4 000 места. Южната трибуна (от коитo покрити с козирка 1 160 седящи места) е с 4 150 места. Достъпът се осигурява чрез 3 отделни входа - за северната и южната трибуна и сектора за гости, чийто капацитет е около 400 места.

Стадионът е построен през 1968 година с доброволен труд на феновете на "Черно море".
Трибуните са с общ капацитет от около 8 500 седящи места, като северната трибуна, където е агитката, има около 4 000 места. Южната трибуна (от коитo покрити с козирка 1 160 седящи места) е с 4 150 места. Достъпът се осигурява чрез 3 отделни входа - за северната и южната трибуна и сектора за гости, чийто капацитет е около 400 места.

Последна промяна от FCH на 13 яну 2011 12:55, променено общо 2 пъти.
Някой може ли да каже какво стана със строежа на новият стадион във Варна.Мисля,че беше на мястото на стар стадион,но му забравих името.
Моля те кажи от къде имаш инфото за срока на изпълнение. Иначе този план е стар. Лятото бях питал прес-аташето Краси Николов докъде е стигнал този проект за модернизация, а той вдигна ръмене и каза всичко е изяснено, но се чака шефовете да кажат - ДАВАЙ.
Дано да доживеем ремонт на ТИЧА, а за ВАРНА явно ще поизчакаме ...
Дано да доживеем ремонт на ТИЧА, а за ВАРНА явно ще поизчакаме ...
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
-
- Контакти:
А сега де! Пак ли ще се надяваме напразно или това е окончателно решение?

Ф.К.Ч.М.
-
- Контакти:
ДАНО
.Всички за това се молим.Ще ви кажа кое е вярно със сигурност!Вярно е,че Черно Море кандидатства в УЕФА за пари,които централата да отпусне за ремонт на стадиона.Сумата за която се пуснахме не е никак малка,става въпрос за 2 200 000 евро.Т.е. около 4 000 000 лева грубо казано.Пари напълно достатъчни да се направи всичко това със нашия Тича.И то да се направи за 2-3 месеца,не повече,т.е. от август 2011 и новия сезон в А група да сме си на обновения стадион.Когато това стане,ама когато стъпим на абновения Тича едва тогава можем да обърнем поглед към другата цел-новия голям стадион Варна,но не и преди това.Досега мъкнахме 2 дини(2 идеи) под една мишница и вижте как ги реализирахме?Може от УЕФА да са ни одобрили по онази програма 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.