Да подкрепим Бербатов
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Да подкрепим Бербатов
Да подкрепим Бербатов : за играч на се зона http://www.manutd.com/default.sps?pagegid=
Re: Да подкрепим Бербатов
за да стане един футболист играч на сезона трябва да го заслужава, не само от патриотизъм..
бербатов играе на периоди, ту много силно няколко поредни мача, ту е невзрачен..
аз съм му гоялм фен, мога да кажа, че ми е любимият футболист, много го харесвам и като човек и като играч, обаче айде стига с тоя национализъм и шовинизъм...
има по-важни неща около, които да се обединява нацията.. ето .. избори идват
бербатов играе на периоди, ту много силно няколко поредни мача, ту е невзрачен..
аз съм му гоялм фен, мога да кажа, че ми е любимият футболист, много го харесвам и като човек и като играч, обаче айде стига с тоя национализъм и шовинизъм...
има по-важни неща около, които да се обединява нацията.. ето .. избори идват
Вече Гласувах за него..Мисля че го заслужава.. 

Мисля,че тук не става въпрос за национализъм или патриотарство.Трябва реално да се подкрепи играча на Юнайтед,който има най-голям принос за отбора през ЦЕЛИЯ СЕЗОН.Лично аз до мача с Ливърпул отдавах първенството на Неманя Видич,но глупостите,които натвори и 3-тия червен картон във важен мач/втори в мачовете с мърсисайдци/,ме накараха да преосмисля лидерството му.Фаворитите Роналдо и Рууни се представят на приливи и отливи...Ван дер Саар не допусна голове в поредица от мачове,но не бе блестящ в последните,Евра е може би най-добрия ляв бек в света,но не може да помогне заради перманентните контузии/същото се отнася и за Гари Невил,Карик и Андершон/.За Бербатов може да се каже същото,което се казва за Рууни и Роналдо-приливи и отливи...да не забравяме,че когато Уейн бе трайно контузен,Митко донесе решаващият гол в няколко поредни мача-Боро,Болтън,Тотнъм/за купата/.Рио е момче,което може да играе превъзходно цял мач,но с глупава грешка да разруши всичко.Засега мой фаворит е Райън Гигс,но дано възрастта му да не му попречи в оставащите финални акорди на сезона.А защо не Бербатов да ме опровергае приятно и да изиграе мачовете в следващите два месеца запомнящо се и да бъде основна,ако не и най-важна фигура в селекцията на "Червените дяволи" по пътя им към мечтаните 5 купи!
Я бързо свалете тези очила
Неможе един футболист да е перфектен във всеки един мач ! Говоря не за Берба , а за Видич , така че Видич за мен е играч на Юнайтед за тоя сезон
Колкото до Берба - погледнете статистиката ( ако не сте гледали мачовете разбирасе ) в колко мача неговите голове и асистенции са решителни за победите на Юнайтед
Колкото до 5те купи ... ами ще гледаме , най-напред стой ШЛ
GLORY GLORY MANCHESTER UNITED

Колкото до 5те купи ... ами ще гледаме , най-напред стой ШЛ

Разбира се,че основен критирий са общо мачовете през сезона,но това е в услуга само на специалисти,кондиционни,креативни и всякакви.За фенската любов един миг може да те направи най-великият или най-нещастният!Спомни си Емо Костадинов-избухна на 17 ноември 1993...преди това не,че не блестеше,но хората го и псуваха нерядко заради излишния си егоизъм и непростимите пропуски...но стана Герой!Великият Христо Бонев и пропуснатата дузпа срещу Франция през есента на 1976 при 2:2...тогава ако бяхме били се класирахме за Световното в Аржентина...Голмайсторът на Испанското първенство Любо Пенев и злощастният му автогол на европейското в Англия,както и прословутата супа в последствие.Всичко е един миг за феновете,не само в Англия и България-навсякъде.Колкото и да сме различни,като говорим на различни езици и се кланяме на различни богове,ние сме все същите човеци със своите емоции!Така че....всичко може да се случи до края на сезона...а и отново казвам-анкетата е за ФЕНОВЕ,а не за специалисти!
Трябва да видим първо предните играчи на сезона с какви показатели са завършвали сезоните и тогава да преценим има ли шанс Бербатов за нещо такова .... Аз мисля, че до тук бЕРБАТОВ МОЖЕ ДА БЪДЕ САМО ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ ОБЕКТ НА СЕЗОНА .... 

Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
Върни се в “Футбол - България”