Голмайсторът на Ботев (Пловдив) Атанас Курдов е пред трансфер в Лудогорец, научи Sportal.bg. Юношата на Левски, който през есента се разписа общо 34 пъти с жълто-черната фланелка, със сигурност няма да продължи кариерата си в Пловдив. Той вече е провел разговори с хора от ръковдството на разградския клуб и ако не успее да си уреди трансфер в чужбина, ще стане част от мащабната селекция на собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев.
http://football.sportal.bg/news.php?news=279995
Трансферите в клуба
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Трансферите в клуба
Лудогорец Разград е предложил много добра оферта на Атанас Куродов.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Да, точно в Лудогорец ще отиде 
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
- Pride_of_London
- Контакти:
Хаха, това ме развесели. 
- PLOVDIV PEE 1912
Треньорът на Локомотив (София) Диян Петков призна, че харесва футболните качества на Атанас Курдов. Нападателят на Ботев (Пд) е обект на засилен интерес от страна на куп родни и чуждестранни отбори, като най-близо до подписа му е Лудогорец.
"Наско е младо момче, им качестав да играе в Локомотив. За мен той е добър футболист, харесва ми неговия стил на игра, но това не означава, че ще го привлечем", заяви след днешната тренировка Петков.
"Наско е младо момче, им качестав да играе в Локомотив. За мен той е добър футболист, харесва ми неговия стил на игра, но това не означава, че ще го привлечем", заяви след днешната тренировка Петков.
Тодор Неделев започва с мъжкия отбор
новината е от официалния сайт на клуба
Соченият за талант номер едно във футболната академия на Ботев - Тодор Неделев, ще бъде част от мъжкия отбор през пролетния полусезон.
17-годишният левичар ще се включи в тренировките на първия отбор в най-скоро време и ще участва наравно с останалите футболисти в подготовката на тима.Неделев бе спряган за трансфер в Левски и чужбина, но със сигурност той ще носи фланелката на родния си клуб. Това напрактика означава, че полузащитникът на Ботев вече няма да играе мачове за водения от Тодор Зайцев отбор в Елитната юношеска група до 19 години, където отбеляза 17 гола през есенния полусезон.
добра новина отново.нямам търпение да го видя това момче сред големите сред малките може да е правел чудеса но тук ще е друго.сигурен съм че ще успее но времето за адаптация дано отмине по бързо.УСПЕХ ТОШКО
Соченият за талант номер едно във футболната академия на Ботев - Тодор Неделев, ще бъде част от мъжкия отбор през пролетния полусезон.
17-годишният левичар ще се включи в тренировките на първия отбор в най-скоро време и ще участва наравно с останалите футболисти в подготовката на тима.Неделев бе спряган за трансфер в Левски и чужбина, но със сигурност той ще носи фланелката на родния си клуб. Това напрактика означава, че полузащитникът на Ботев вече няма да играе мачове за водения от Тодор Зайцев отбор в Елитната юношеска група до 19 години, където отбеляза 17 гола през есенния полусезон.
добра новина отново.нямам търпение да го видя това момче сред големите сред малките може да е правел чудеса но тук ще е друго.сигурен съм че ще успее но времето за адаптация дано отмине по бързо.УСПЕХ ТОШКО
селски вземи си скункса не се сърди
- PLOVDIV PEE 1912
Re: Тодор Неделев започва с мъжкия отбор
Страхотна новина !!!Момчето е голям талант!!

- Един град-един отбор
- Контакти:
Тошко е страшен талант и ще играе със сърцето си на терена, тъй като е голям Ботевист! Дано му дават шанс и се наложи в отбора!
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Дано да успее момчето , защото трябва да се знае ,че само с талант не става!иска се и друго.....признавам , че не съм го гледал , но преди години приятели ми хвалеха много един юноша-Лимон някакъв,преди това някакъв Замер, големи очаквания бяха , пък то к'во излезе..........
- n0_FeArBG
- Контакти:
Пожелавам му успех,не съм го гледал но по-думите ви личи,че наистина е талант,дано не си остане само с талант,а да играе за вбъдеще и за националният!
Успех!!!
Успех!!!
Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.