Манчестър Сити е отборът на Манчестър!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Parmalat

Re: Манчестър Сити е отборът на Манчестър!

Мнениеот Parmalat » 12 яну 2011 08:54

DmG написа:
Parmalat написа:
shumnaliq написа:Сити бяха 1 средняк преди шейха да дойде! Такъв отбор никога няма да бъде "голям" !

Много голяма грешка Манчестър Сити има много големи успехи още преди да дойде Шейха.

11 Уулвърхямптън 9 трофея
12 МАнчестър Сити 9 трофея

Имат европейски трофей печелили са почти всички купи в Англия това малко ли е?!
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Ca7alano
Контакти:

Мнениеот Ca7alano » 12 яну 2011 09:09

Темата е глупава. Естествено, че и двата отбора са отбори в Манчестър. Можеш да претендираш че са по-успешният тим, с повече фенове, с повече титли или че са по известни, но мисля че във всеки от случаите ще удариш на камък. :mrgreen:

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 12 яну 2011 09:29

lyv написа:Сити е истинският отбор от Манчестър, ония са като Ювентус 10 милион фенове в Китай и Корея, а в собствения им град Торино и Сити ги бия по бройка поне 3 пъти

Е да ама не! Допреди 10 години кой бе чувал за Сити? 15 - 20 % от феновете а за Юнаитед от същия период ? 99.9 % от феновете! На сити им пречи историческата непълнолетност !
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 12 яну 2011 09:32

пегъзимузовски написа:Разбира се че Манчестър Сити е отбора на Манчестър,затова им викат гражданите,другите са просто селяните,в град Ливърпул феновете на Евъртън са много повече от тези на Ливърпул независимо от по-малкото купи и успехи.

аве лек успокойса ?!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 яну 2011 09:37

child in time написа:
lyv написа:Сити е истинският отбор от Манчестър, ония са като Ювентус 10 милион фенове в Китай и Корея, а в собствения им град Торино и Сити ги бия по бройка поне 3 пъти

Е да ама не! Допреди 10 години кой бе чувал за Сити? 15 - 20 % от феновете а за Юнаитед от същия период ? 99.9 % от феновете! На сити им пречи историческата непълнолетност !

Става въпрос, кой отбор има повече фенове в самия град Манчестър, не в Китай или Индия.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 12 яну 2011 09:50

В град Манчестър, Сити имат повече фенове, както и в град Торино, Торино имат повече фенове от Юве, не знам какво толкова му спорите на това, в глобален мащаб Юнайтед и Юве са в пъти повече може би, но в самите градове е друга ситуацията :)

П.П.: То пък и Манчестър е един град :mrgreen: В сравнение с Лондон прилича на едно малко по-голямо село :lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Мнениеот drogooo » 12 яну 2011 10:09

Абе вие сериозно ли... ?????
Как ги пребройхте феновете на двата отбора в града... незнам!Как и сложихте гордоста от 12 титли на фона на 40те на Юнайтед... пак незнам!
Сити са със стадион с места 48 000, Юнайтед 76 000 и билети за продан няма... някак си тезата ви за преобладаваща "градска" публика на "отбора на Манчестър" ми издиша!

СЪР-а последно по темата каза :

"Сити се борят да бъдат номер едно в града НИЕ се борим да бъдем номер едно в света"
ИзображениеИзображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 12 яну 2011 10:23

drogooo написа:Абе вие сериозно ли... ?????
Как ги пребройхте феновете на двата отбора в града... незнам!Как и сложихте гордоста от 12 титли на фона на 40те на Юнайтед... пак незнам!
Сити са със стадион с места 48 000, Юнайтед 76 000 и билети за продан няма... някак си тезата ви за преобладаваща "градска" публика на "отбора на Манчестър" ми издиша!

"Сити се борят да бъдат номер едно в града НИЕ се борим да бъдем номер едно в света"

Първо горе съм посочил статистика напраена от унивиерситета в Манчестър която сочи че феновете които ходят на Мачове на Манчестър Сити са от Града,а тези които ходят на Манчестър Юнайтед преобладават от околностите и преградията на Манчестър.Колкото до стадиона Сити имат планове да увеличат капацитета до 67 000-70 000 места.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Мнениеот drogooo » 12 яну 2011 10:39

Parmalat написа:
drogooo написа:Абе вие сериозно ли... ?????

Първо горе съм посочил статистика напраена от унивиерситета в Манчестър която сочи че феновете които ходят на Мачове на Манчестър Сити са от Града,а тези които ходят на Манчестър Юнайтед преобладават от околностите и преградията на Манчестър.Колкото до стадиона Сити имат планове да увеличат капацитета до 67 000-70 000 места.

Те и планове да станат шампиони и да се преборят в Шампионска лига имат ама... тия 300 милиона похарчени за тия планове отидоха на вятъра.
Заглавието е провокативно... Сити може да са с публика концентриран в центъра,Юнайтед в покрайнините.... нормално е.
В Пловдив - Марица е отбора на Каршияка(стадиона е там и феновете са от квартала),Спартак- на Кичука( стадиона и феновете са в квартала)

Ама да ми праснеш: Отбора на Манчестър - Сити ......е болно
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
waranty
Контакти:

Мнениеот waranty » 12 яну 2011 11:13

Така е като бях по малък си говорих с един Англичанин който е от Манчестър и каза,че в града почти няма фенове на Манчестър

Върни се в “Футбол - Свят”