Нека се пусне вече една по-сериозна тема! Как мислите, не е ли по-добре Италия и Ейре да завършат наравно? Така по този начин Италия няма да се откъсне от Ейре и после в Ирландия през октомври няма да отпише мача, а ще се хвърли поне за Х. Така по този начин Ейре ще събере най-много 2 т. от двата мача, докато ако Италия сега бие, ще се откъсне значително пред тях и после в Ирландия може да не се напъват много-много. И тогава Ейре ще вземе 3 т. от двата мача.
И все пак си мисля, че ако се опънем на италианците като гости, което вече е напълно възможно при сегашните обстоятелства, няма да дадем възможност на Италия и Ейре да си правят каквито и да било договорки!
Италия - Ейре, благоприятен развой
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Италия - Ейре, благоприятен развой
според мен Италия ще ги разпилеят довечера , прогнозата ми е 3:0 за скуадрата ,а и така според мен е най-добре тъй като е ясно ,че световния шампион ще е пръв в групата , а ние и Ейре ще се борим за баражите 

Съгласен съм с yasen.За мен също Х между двата отбора е най-добрият вариянт за нас.
Т.е.-вариант 

- comandosa1
- Контакти:
Ако ЕЙРЕ вземат нещо, дори точка, от двата си мача с Италия, то това значи че ние почти сигурно няма да се класираме за баражи. Първото място в групата е утопия за нас, така че Forzza Azzurri!
Последна промяна от comandosa1 на 01 апр 2009 12:15, променено общо 1 път.
По-добре е Италия да победи за да може като сме им гости да ни пуснат поне хикс, защото ще са 100% на световното.
ЛЕВСКИ,ТИ СИ ВСИЧКО ЗА НAС!
- spartak_varna-lazio
- Контакти:
Нали се сещате,че ако не бият и не се откъснат то и срещу нас ще се напъват 

Не спори с глупака!Първо ще те свали до нивото си и после ще те бие с опит!
- Синя окупация
lilweezy написа:По-добре е Италия да победи за да може като сме им гости да ни пуснат поне хикс, защото ще са 100% на световното.
Едва ли Италия ще ни "подари" точка. По-вероятно това да стане с Ирландия... Дано все пак Италия да бие тази вечер

Още как съм се родил,
татко в ЛЕВСКИ ме вредил,
затова отк’ак се помня,
в мой’та мила къща родна,
"САМО ЛЕВСКИ" се скандира,
и чорба не се сервира.
татко в ЛЕВСКИ ме вредил,
затова отк’ак се помня,
в мой’та мила къща родна,
"САМО ЛЕВСКИ" се скандира,
и чорба не се сервира.
Не мисля,че трябва нещо да ни се "подарява".А и не подценявайте и другите отбори-в тази група всеки отбор е способен да поднесе изненада.
Както и да е-май слагаме тигана преди да сме хванали рибата.Нека първо бием Кипър тази вечер.Успех,лъвове!
Както и да е-май слагаме тигана преди да сме хванали рибата.Нека първо бием Кипър тази вечер.Успех,лъвове!
Победа за Италия! Но да не изключваме варианта за една договорка м/у Италия и ЕЙРЕ!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!