Тема: Базил де Карвальо

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Левски договори Базил де Карвальо (ВИДЕО)

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 яну 2011 10:02

Опасявам се, че именно за това взехме Де Карвальо - защото Гарра-та е пред трансфер.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Базил: Пловдив, благодаря!

Мнениеот Пловдив1926 » 11 яну 2011 19:38

И двамата с Лос Че сте толкова далече от отбора, че само сачинения по картинка може да правите. Което няма нищо общо с реалността. Лагера в Испания е благодарение на Коко, който отмени лагера в Турция заради него. Как така Зума и Наско са го врътнали по-точно.

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Мнениеот v.s. » 11 яну 2011 20:04

Прав си далеч съм от отбора ви,но ти си близо и много добре знаеш колко алчен е Зума и как нищо в Локото не може да се случи без да има и за него келепир.Знам че го знаеш,но не би го коментирал никога в този форум.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 11 яну 2011 20:09

v.s. написа:Прав си далеч съм от отбора ви,но ти си близо и много добре знаеш колко алчен е Зума и как нищо в Локото не може да се случи без да има и за него келепир.Знам че го знаеш,но не би го коментирал никога в този форум.

Зависи какво разбираш под "келепир". Нито аз, нито ти си пием кафето със Зума, за това дай да не коментираме личностните характеристики на хората. Иначе Коко отмени лагера в Tурция за да идем в Испания и да играем шампиони на страните си. Тука "келепир" има целия отбор.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 12 яну 2011 23:20

v.s. написа:Изглежда Лос Че ще се окаже прав за лагера ви в Испания,колкото и високомерно да гледахте на неговите мнения.Зума и Наско май пак извъртяха Коко.

Добре де.Ясно е ,че ти и Лос Че сте наясно с всичко около подготовката на отбора ни. ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
1926
Контакти:

Мнениеот 1926 » 13 яну 2011 13:35

THE G.A.M.E написа:Опасявам се, че именно за това взехме Де Карвальо - защото Гарра-та е пред трансфер.

Това не бива да те притеснява. Атаките ви с Карвальо ще са доста по-разнообразни. Той може и да не вкара броя голове на Гарра, но в никакъв случай атаката ви няма да е по-слаба отпреди. Просто повече хора ще се разписват. Ще се убедиш в това още в първият ви мач! :lol:

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 14 яну 2011 18:49

Аз съм на мнение, че много по-лесно ще се справим с Карвальо, отколкото с Дембеле!
Дембелето е хиена, майна...много се движи, бяга от защитата и падне ли му - не прощава.Дембеле е чист нападател тип таран.Завършен футболист! Карвальо е по-комбинативен...той е повече за втори нападател, който да оперира зад нападател, от типа на Дембеле.Всеки ден се надявам Дембеле да напусне левски...направо камък ще ми падне от плещите, когато напусне левски.Махне ли се Гарра напролет на Лаута ще ги смачкаме левскарите.Дано не остане, щото двамата с Карвальо ще са неудържими.Батко и Гонзо искат да го задържат - СИГУРЕН съм и заедно с Мадам Сокена правят всичко възможно да саботират продажба на Гарра в друг отбор, щото много добре двамата си дават сметка, че махне ли са Гарра левски-то много отбори ще го бият напролет.Ще загубят борбата за титлата с Гриша-та и публиката им ще ги награби.

Дано!Дано го продадат Гарра! Без Дембеле ще ги газят Локомотивите! ;)
Изображение

Потребителски аватар
TSHABALALA
Контакти:

Мнениеот TSHABALALA » 15 яну 2011 12:26

george_speed75 написа:
Ванко_Ултраса написа:Успех на Базил с екипа на Левски, но не и в мачовете му срещу Локомотив Пловдив!
Много добър футболист, и като човек също!Пасна като дялан камък в отбора, но е на години и е към края на своята кариера.Напълно в рамките на нормалното е да потърси своето последно предизвикателство.Всяко начало си има край, но пък всеки край е едно нова начало, както за Базил, така и за отборът на Пловдив - ЛОКОМОТИВ !

Дано това лакейство на левски е оправдано!
Дано си има своите граници!
Дано всичко се прави за израстването на Локомотив Пловдив като клуб и отбор и бази, щото на Коко Динев трябва да му е ясно, че Пловдив не е Сандански и Локомотив не е Вихрен!

Как ще е към края на кариерата си.Та той е на 29 година , има поне още 5 години да играе.Това малко ли ти се вижда ?

Абсолютно ,няма значение ,че е на години ,той е сериозен човек и може да играе до 35 без проблем.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 15 яну 2011 12:32

В България 50 годишния Малдини ще вземе приза най-добър защитник без да си дава зор.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Карвальо разтрогна с Левски връща се в Пловдив!

Мнениеот Пловдив1926 » 24 мар 2011 13:28

Изображение

Нападателят Базил дьо Карвальо може да се завърне в Локомотив още от понеделник. Очаква се днес нападателят да прекрати едностранно договора си с Левски. Сенегалският голаджия с френски паспорт изпрати едноседмично предизвестие до сините, като срокът изтичаше късно снощи.

Условията на мениджъра Георги Градев и агентката на футболиста мадам Сокена Ба към Левски бяха да докажат, че са платили дължимите заплати на Карвальо, да го поканят на работа и да го картотекират. На Герена обаче французинът не го броят за жив. По тази причина договорът ще бъде разтрогнат едностранно, а Базил се прибира на Лаута.

Отделно от това нападателят ще си търси от Левски цялата сума по договора и 4500 евро за лечението, свързано с операцията на рамото. Допълнително той ще съди сините за стресови и спортни щети.

Междувременно стана ясно, че от Левски са завели иск в Софийския районен съд, за да докажат, че нямат договор с Карвальо. От Герена направили това на 15 февруари. На делото обаче не е бил даден ход, твърдят от Лаута.

Очаквайте скоро новини :mrgreen: :twisted:

Върни се в “Локо Пловдив”