Байкушев: Наков искал 100 хиляди за себе си

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Re: Байкушев: Наков искал 100 хиляди за себе си

Мнениеот Santiago Munezz » 11 яну 2011 19:37

Eм то е ясно,че управниците на Пирин сами загробват отбора си а после някой друг им е виновен.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
пегъзимузовски
Контакти:

Байкушев: Наков искал 100 хиляди за себе си

Мнениеот пегъзимузовски » 11 яну 2011 19:37

Изпълнителният директор на „Пирин” Емил Наков е поискал 100 хиляди лева лично за себе си и 200 хиляди лева за клуба от собственика на „Левски” Тодор Батков за трансфера на Станислав Костов. Това призна един от акционерите на „Пирин” Петър Байкушев, който бе нападнат наскоро от Наков и бе обявен от него като служител на „червения” клуб.
„Какъв служител съм аз на ЦСКА? Нека Наков каже колко пари е искал лично за себе си от Тодор Батков за Станислав Костов. Аз мога да кажа - 100 хиляди, лично за него и 200 хиляди за отбора. Когато аз купих Костов от школата на Иво Андонов, всички ми скочиха, че съм искал да уреждам мой роднина. Да, наистина ми е роднина. Но те 6 месеца не му дадоха заплата, сега какво искат? Както казвах за Делев, че той е най-добрият футболист в България, сега мога да кажа за Костов, че той притежава всички качества да стане новият Димитър Бербатов”, коментира Петър Байкушев.
Относно апела на феновете неговата група да се намеси и да спаси отбора Байкушев заяви:
„От най-големия виновник в „Пирин” се превръщам в спасител. Аз мога да кажа, че такъв прецедент никога не е имало в „Пирин” и отборът да няма водосвет. Преди 6 години спасихме тима, сега, ако се наложи, пак ще го направим. Но нали постоянно се твърдеше в медиите, че ние сме пречката отборът да не върви. Защо никой досега не даде стотинка на клуба? Уважавам момчетата, които сега се занимават с управлението на отбора, но всеки трябва да си знае възможностите. Николай Галчев им прехвърли акциите като на циганин фалирала фирма. Сега кой ще покрие задълженията на клуба, които възлизат на 500 000 лева? Галчев е един мошеник, който никога не се е интересувал от футбола. Методи Калъмбов пред него е цвете”, каза още акционерът на „орлетата”.Нали тези фенове си мислеха, че са обществото и докарват на власт кметовете в града. Сега за какви китайци говорим, че ще спасяват отбора, и марсианци да дойдат няма да направят нищо. Затова ме боли, че футболът в нашия град умира по недостоен начин”.
Мартин Хаджиев, E79 news

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 11 яну 2011 19:47

Наков трудно може да го стигне байкуша па крадени пари!!!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
mon_cool
Контакти:

Мнениеот mon_cool » 11 яну 2011 19:48

Лакомо дупе кръв сере сега не взе нищо :)

Потребителски аватар
ivanpg
Контакти:

Мнениеот ivanpg » 11 яну 2011 20:18

mon_cool написа:Лакомо дупе кръв сере сега не взе нищо :)

ВЗЕ взе, ама само неговите взе, без тези за клуба :oops:
И за Дани Младенов беше същата схема...и за други... :mrgreen:
Взимат се пари на ръка, футболиста къса договора и :roll: хайде готово...
И цеца си продава "звездата" за едно BMW пари ама... /отказват оферта за 700 000 а го дават за 120 000 :o /

г-н Борисов,г-н Цецо,г-н Велчев ха сега да ви видим колко сте.?! :geek:
Кривия: бате Жужо, вземи ме-ще ги скъсам...

Върни се в “Пирин”