Най-силното първенство е в Испания

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Най-силното първенство е в Испания

Мнениеот fcb_bg » 11 яну 2011 16:36

storm написа:Добре де Мадридист.. Нали става въпрос за 2010 ? Не за 2004 (когато Валенсия спечли Уефа, нито за 2006,2007 (Когато Севиля) ? .. Единствен Атлетико може да се определи като някакъв критерий понеже я спечели 2010 ..

И какво да кажем сега? Интер обра всичко в Италия и почти всичко останало и значи италианското е суперслабо, каква им е конкуренцията?
Някой има ли си представа по каква система се формира оценката на МФФСИ? :roll:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 11 яну 2011 16:38

Madridist написа:
Btovfan80 написа: Най-, най-, най-! Не мога да разбера какво се опитвате да ме убедите?! Да гледам испански футбол, италиански или германски? :? Това никога няма да стане! Не са ми по вкуса. Всеки човек си има предпочитания, но с тези класацийки ФИФА се надява, да привлича интереса в дадена посока, с цел пренасочване на средствата. И да не си помислите в момента, че ви определям английското първенство за най-силно! Ни най-малко, просто ще ви кажа, че съм се опитвал да гледам и другите, но не ми доставят удоволствие. И накрая ще ви питам - какво значение има за мен, че шампионатът на Испания е най- силен :?:

+1111 Браво човек.Абсолютно на същото мнение съм, Аз затова не мога да разбера,защо някои хора постоянно пишат как испанското било слабо и т.н. Ами всеки си има вкус и предпочитания. Един ще ти каже,че най-добрата кола е Ферари, друг БМВ,трети Мерцедес и т.н. Аз лично от тази класация не съм се почувствал по-добре, което и първенство да бяха изкарали на първото място,за мен Примера щеще да си остане номер едно и винаги така ще си остане,ако ще Барселона и Реал Мадрид да водят със сто точки на третия . Предполагам всички останали потребители(без значение на кое първенство са фенове) мислят като мен. 8-)

То май значи няма смисъл изобщо от форуми, защото всеки си знае неговото и полза няма. :lol:

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 11 яну 2011 16:40

Btovfan80 написа:Най-, най-, най-! Не мога да разбера какво се опитвате да ме убедите?! Да гледам испански футбол, италиански или германски? :? Това никога няма да стане! Не са ми по вкуса. Всеки човек си има предпочитания, но с тези класацийки ФИФА се надява, да привлича интереса в дадена посока, с цел пренасочване на средствата. И да не си помислите в момента, че ви определям английското първенство за най-силно! Ни най-малко, просто ще ви кажа, че съм се опитвал да гледам и другите, но не ми доставят удоволствие. И накрая ще ви питам - какво значение има за мен, че шампионатът на Испания е най- силен :?:

+1111 Браво човек.Абсолютно на същото мнение съм, Аз затова не мога да разбера,защо някои хора постоянно пишат как испанското било слабо и т.н. Ами всеки си има вкус и предпочитания. Един ще ти каже,че най-добрата кола е Ферари, друг БМВ,трети Мерцедес и т.н. Аз лично от тази класация не съм се почувствал по-добре, което и първенство да бяха изкарали на първото място,за мен Примера щеще да си остане номер едно ,ако ще Барселона и Реал Мадрид да водят със сто точки на третия . Предполагам всички останали потребители(без значение на кое първенство са фенове) мислят като мен. 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 11 яну 2011 16:43

hajitsu написа:
fcb_bg написа:Някой има ли си представа по каква система се формира оценката на МФФСИ? :roll:

Прочети статията! ;) Броят точки, които са събрали отборите в него... :)

Четох аз, ама пише "въз основа на представянето на челните пет отбора в местните шампионати, родни купи и международни надпревари", което нищо не обяснява.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 11 яну 2011 16:44

Madridist написа:
fcb_bg написа:
То май значи няма смисъл изобщо от форуми, защото всеки си знае неговото и полза няма. :lol:

Ами според мен, ползата от форуми е точно всеки човек да си изкаже мнението и гледната точка. И разбира се, да се научават нови и интересни неща. 8-)

Е, да де, ама нали викаш, че си имаш мнение по въпроса, което каквото и да стане няма да се промени.

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 11 яну 2011 16:46

fcb_bg написа:Някой има ли си представа по каква система се формира оценката на МФФСИ? :roll:

Прочети статията! ;) Броят точки, които са събрали отборите в него... :)
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 11 яну 2011 16:48

fcb_bg написа:

Ами според мен, ползата от форуми е точно всеки човек да си изкаже мнението и гледната точка. И разбира се, да се научават нови и интересни неща. 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 11 яну 2011 16:54

Това не е ли същата организация дето каза,че Венгер е най-успешния мениджер на деситилетието ? На почти всички им е ясно,че Висшата лига е най-силното и конкурентно първенство,а не Испанското третенство...

Също така и бразилскотo по-силно от немското :shock: :lol: :lol:
Последна промяна от Frankie Lampard на 11 яну 2011 17:06, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 11 яну 2011 17:11

Това е същата организация, според която преди 5-6 години Селтик беше на първо място сред клубните отбори. :shock:
Ясно е, че няма категоричен отговор по спора за най-силно първенство. На мен все пак ми е любим испанският футбол, в това число националният им отбор и шампионатът им. Все пак Англия в сериозни периоди ги превъзхожда като първенство, тъй като в Испания има само 1 отбор, който през последните години е блестящ. От друга страна пък този отбор е по-добър от всеки английски, така че... спорът си остава отворен, но не мисля, че трябва изобщо да коментираме тези нереалистични класации.

Испанският футбол ми е любим като стил - техничен, изтънчен, изобретателен. Затова Испания ми е любим национален, а Валенсия - любим клубен отбор. Английският стил пък е прекалено силов и лишен от техника, поради което не ме радва чак толкова - неслучайно любимият ми отбор в Англия е Арсенал, които играят в стил, подходящ по-скоро за Испания, тъй като в състава им почти няма англичани. Това, че стилът ми харесва, обаче не дава отговор на въпроса, кое е по-силното първенство. Затова е интересен футболът - защото винаги има спорове. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Veso_PLD
Контакти:

Re: Българското първенство е по-слабо от египетското

Мнениеот Veso_PLD » 11 яну 2011 17:12

Египетския национален отбор е ставал 6 пъти Шампион на Африка като последните 2 са от 2006 и 2008 година ?
Кое ви е толкова чудно, че първенството им е с 15 места по на пред от нашето ?
В Африка има поне 10 държави които имат по - добър футбол и на национално и на клубно ниво.
Изображение Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”