Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Blue_Lion написа:хахаха абе ква е тая мания да се говори в множествено число без да се знае за кой се говори ?![]()
Ticha написа:Blue_Lion написа:хахаха абе ква е тая мания да се говори в множествено число без да се знае за кой се говори ?![]()
Човека ни го каза че сме смешни, кво да правим
Blue_Lion написа:Ticha написа:Blue_Lion написа:хахаха абе ква е тая мания да се говори в множествено число без да се знае за кой се говори ?![]()
Човека ни го каза че сме смешни, кво да правим
Ми не знам кво да правим...дай да си разплетем чорапите !А другия пич,msm пак говори в множествено число и пак не се разбра кои хора точно визира...ама нейсе ! Нека се леят мисли !
vrvolleyball написа:МАРТИН ПЕТРОВ !!! МАРТИН ПЕТРОВ !!! МАРТИН ПЕТРОВ !! МАРТИН ПЕТРОВ !!! МАРТИН ПЕТРОВ !!! МАРТИН ПЕТРОВ !!! МАРТИН ПЕТРОВ !!! МАРТИН ПЕТРОВ !!!
Blue_Lion написа:хахаха абе ква е тая мания да се говори в множествено число без да се знае за кой се говори ?![]()
За кои "Вие" говориш ?
А другия пич,msm пак говори в множествено число и пак не се разбра кои хора точно визира...ама нейсе ! Нека се леят мисли !
msm написа:Blue_Lion написа:хахаха абе ква е тая мания да се говори в множествено число без да се знае за кой се говори ?
За кои "Вие" говориш ?А другия пич,msm пак говори в множествено число и пак не се разбра кои хора точно визира...ама нейсе ! Нека се леят мисли !
Много ли ти е трудно да се сетиш. Мислех, че си умно и интелигентно момче. Трябва ли да визирам точно и конкретно хората, за да ти стане ясно. Аз, не ги познавам, за да напиша до Иван, Драган или Петкан. Но има една доста голяма група хора, която ще се припознае в моите думи. Защото, темата за капитанската лента в този момент, по-никакъв начин не стои на дневен ред, а за три дена се пуснаха 5-6 такива. Ти би ли се сетил, защо и срещу кого се пуска такава тема, при положение че от тази лента не зависи нито желанието за игра, нито възможностите, нито как ще завърши даден мач. Има много такива хора, и те си знаят че става въпрос точно за тях.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта