Мнениеот liv_fc » 11 яну 2011 10:15
Далглиш: Ще направя всичко по силите си
Вчера Кени Далглиш официално бе представен като мениджър на Ливърпул, до края на сезона. Все пак Далглиш има възможност да докаже, че заслужава мястото за постоянно, но може да няма възможност да привлече нови играчи.
„Аз го възприемам като работа до края на сезона,” каза Далглиш на пресконференцията. „Ако остана до края на сезона, ще съм един от най-дълго служилите мениджъри в Премиършип.”
„Няма никакви условия или обещания. Ако се справям добре, но ако дойде някой по-добър от мен, тогава за мен няма да има проблеми. Никоя индивидуалност не е по-голяма от този футболен клуб.”
Заедно с Далглиш на пресконференцията беше и Деймиън Комоли, който говори за трансферите в клуба.
„Ще се придържам към това, което казах в началото: ако Кени не е доволен от някой играч, за който ние мислим, че ще направи отбора по-добър тогава винаги зависи от мениджъра. Това не се е променило.”
„Все още не сме имали възможност да говорим за трансферния прозорец. Работехме над него заедно с Рой и собствениците, но сега трябва да дискутирам нещата с Кени.”
„Ще има ли активност? Не знам. Все още не знам. Пазара през януари е много труден.”
Бабел е бил глобен от ФА за нещата които публикува в Туийтър след загубата от Манчестър Юнайтед. Вчера на пресконференцията Далглиш говори и по този въпрос:
„Това беше само шега, нали? За мен това е точно така.”