Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот Blue_Girl » 10 яну 2011 22:37

Дано бразилеца да покаже качества, чрез които Ясен и "Гонзо" да го оценят, за да подпише с нас!
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 10 яну 2011 22:44

Аз като го гледам тоя Систон май повече е плеймейкър,от колкото дясно крило.А и не може да не се отбележи,че има много добра техника,минава защитниците като пътни знаци :lol:

Потребителски аватар
Топчооо

Мнениеот Топчооо » 10 яну 2011 23:05

С привличането на едно крило и селекцията е готова,дори Дембеле да бъде продаден вече имаме и негов заместник.Според мен имаме добре комплектован състав,дори и в защита където мнозина смятат,че ни трябва ново попълнение аз мисля даже съм убеден,че Сержиньо ще се справи като централен защитник.Страхотно чувство за пласиране,внася увереност в защитата,изнася добре топката а и Милиев се чувства по-спокоен и играе далеч по уверено когато Грийн е до него и всичко това ме кара да съм спокоен.А и Сержиньо и във Фейенорд е играл като централен защитник така че този пост не му е чужд.Видя се и срещу класни отбори като Лил и Гент...справи се отлично.Иво Иванов също не трябва да го отписвате.Има потенциал момчето ще видите,че през пролетта ще е по уверен в изявите си.
Димов?момчето може да върши чудесна работа в дефанзивен план да руши атаките на съперника силен е и във въздуха и най-вероятно ще е титуляр със Владо Гаджев а пред тях Дарко.
Въпросителните идват от това дали Дембеле ще остане или ще бъде продаден ако остане ще играе в нападение с Жо и Де Карвальо ако бъде продаден Де Карвальо ще води атаката а отдясно ....Дани Младенов не е чисто крило за това добре са се ориентирали към ново попълнение на десния фланг на атаката.
Дано пролетта да бъде по-силни както Гонзо многократно повтаряше.
И преди
И сега
Левски значи Свобода

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Диого Родригес Систон е чаканият на проби в Левски

Мнениеот slavi_1914 » 11 яну 2011 00:08

http://levski.gong.bg/view_article.php? ... _id=179229

Много интересно само дето като гледам клипчетата пича си играе само с ляв крак и ако е вярна тази новина, аз лично не го виждам по никакъв начин на дясното крило ?!?

Още повече в клипчетата все е в лявото крило или в центъра на халфовата линия ?!?!?
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Re: Диого Родригес Систон е чаканият на проби в Левски

Мнениеот Santiago Munezz » 11 яну 2011 00:09

Тоя го коментираме в темата за трансферите ;)
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 11 яну 2011 00:18

SAMP написа:
PFC Litex написа:Напред сте добре, но палете свещи Мюлдер и Минев да не се контузват или пък наказание, че на бековете ставате на момента голяма дупка, тъй като нито Станчев, нито Щърков са хора на които може да се разчита на 100%

Ако ние трябва да палим свещ,ти трябва да запалиш най-голямото кандило,защото скамейката ви е с пъти по-къса и слаба от тази на нашият отбор ;)

Споделих го чисто дискусионно, а относно нашата скамейка, зоната за която нямам грам притеснения е защитата.

Тоя пич дето ще идва на проби само на мен ли ми прави впечатление, че повече от година не е играл футбол :roll:
Изображение

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 11 яну 2011 01:23

PFC Litex написа:
SAMP написа:
PFC Litex написа:Напред сте добре, но палете свещи Мюлдер и Минев да не се контузват или пък наказание, че на бековете ставате на момента голяма дупка, тъй като нито Станчев, нито Щърков са хора на които може да се разчита на 100%

Ако ние трябва да палим свещ,ти трябва да запалиш най-голямото кандило,защото скамейката ви е с пъти по-къса и слаба от тази на нашият отбор ;)

Не ги мисли тях, те могат и без резерви, че и без титуляри, само тоя в черното и със свирката в уста да е подсигурен като есента и отнасят сборен отбор на Барселона и Манчестър Юнайтед, с разлика ;)

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 11 яну 2011 01:36

PFC Litex написа:
SAMP написа:

Споделих го чисто дискусионно, а относно нашата скамейка, зоната за която нямам грам притеснения е защитата.

Тоя пич дето ще идва на проби само на мен ли ми прави впечатление, че повече от година не е играл футбол :roll:

Със купен съдия от Гришката, не ви трьбва скамейка :lol:
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Evailo
Контакти:

ПОТРЕСЕН СЪМ!!!!

Мнениеот Evailo » 11 яну 2011 01:41

Просто съм потресен от наглостта с която ПФК ЦСКА ограби Пирин с трансфера на С.Костов!!!
Неизплащайки вече 2 години задълженията си към провинциалният клуб,те го обрекоха на фалит и невъзможност да заплатят трудовете възнаграждения на футболистите си.
И като награда????(вместо наказание) те сега получиха на тепсия най-котираните футболисти от отбора на Пирин заради казус,на който самите те са първопричинители!!! НЕВИЖДАН АБСУРД!!
Ами това е все едно аз да купя кюмюро на Пешо за да си плати ипотеката на къщата си,понеже е закъсал.Но го прецаквам и му забавям парите и така той фалира и аз му взимам и къщата на безценица??!!!
Така се стига до популярния рефрен в света на рекламите-"Плащаш едно,а получаваш две".
Само,че в този вариант е : "НЕ плащаш едно,а получаваш две".Много хитро,не мислите ли.Типично по пернишки!!!
Къде ви е морала г-да "Армейци"????????
Това ли е войската чест и доблест,която винаги приписвате на т.нар. "марка ЦСКА"?????
И как ще отидете след 6 месеца да преговаряте с провинциалните ви колеги за бъдещи попълнения? Няма ли да ви е срам да ги погледните в очите?
Всички са пропищяли от вас,а вие продължавате като башибузуци още по-жестоко да им съдирате едничките кожи останали на гърба!!!!!
ДОКОГА??? ДОКОГА??? ДОКОГА???
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9aQgL9djuE4[/youtube]
http://www.evailo.com

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 11 яну 2011 01:55

Момчета вместо да водим дискусия и лафим за вас е по важно заяждането, то и за това футболът ни е яко в калта.
Оня ден Манчестър - Пуул ако беше Литекс - Левски и съдийството беше същото, сега вече щеше да е свалена съдийска комисия и т.н.
Изображение

Върни се в “Архив”